.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

Абе...преди секс тряя ли има свирка или може и без нея!? :)

Град
    NouKamp-Barcelona
    КАк без нея?Жените са ДЛЪЖНИ да правят свирки!
    Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.

Град
    iN ThE DreAmSs

otgovor

Цитирай Първоначално написано от Pi4a_Bateto
    КАк без нея?Жените са ДЛЪЖНИ да правят свирки!
    ti si ADSKIQ PROSTAK!Nikoq ne e dlujna da ti pravi svirka..osobeno na izrod kato teb...
    a ina4e po temata ne e zaduljitelno predi sex da ima svirka...mom4eto moje i be svrka da se vuzbudi dostatu4no
    JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!

Povecheto ot mujete ste veliki prostaci. NIKOI NE MOJE DA ZADULJI DRUG CHOVEK DA NAPRAVI NESHTO PROTIV VOLQTA MU! Adski ste tupi, ako mislite, che jenite sme vi dlujni s neshto.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    NouKamp-Barcelona
    Как бе свирката и 1-2 пози са най-якото нещо кой е простак ма курво нещасна?

Ti. I ne mi kazvai kurva pri polojenie, che ne me poznavash. Zashtoto oshte poveche zatuvash v sobstvenata si ogranichenost. Ne sa li te nauchili, che trqbva da uvajavash jenite. Za vuzpitanie nqma da kazvam, lichi si, che ti lipsva.

Град
    iN ThE DreAmSs

otg.

Цитирай Първоначално написано от Pi4a_Bateto
    кой е простак ма курво нещасна?
    emi az opredeleno ne sum kurva,nito puk ne6tastna...no vij za teb vsqka vuv foruma 6te potvurdi 4e si PROSTAK!!!
    JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ti. I ne mi kazvai k***a pri polojenie, che ne me poznavash. Zashtoto oshte poveche zatuvash v sobstvenata si ogranichenost. Ne sa li te nauchili, che trqbva da uvajavash jenite. Za vuzpitanie nqma da kazvam, lichi si, che ti lipsva.
    hahahahahah EVALATA sladurano mn dobre kazano =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Град
    NouKamp-Barcelona
    Aleandra не казах на теб курва.Писали сме по едно и също време и за тва така излиза.
    la_sabrosita аз китайски незнам явно ето кой е неграмотен ADSKIQ PROSTAK ми викат.Аз знам че по правилата трябва да се казва Адски простак и да се пише на български ако въобще си учила такъв!И някой да ми преведе тва дето си написала че незнам дали съм си го превел достатъчно добре и точно!

Фен
    Град
    където поискам
    На автора на темата само секс му е в главата!

Koito kakvoto nqma za tova si misli.

Мега фен Аватара на koalka
    Както и двамата искате,но все пак трябва да се уважава и партньорката,защото на нея може и да не и се прави.Тя не трябва да бъде насилвана.

Guest
    Тая па...има там някъв тъпкач и се праи на много велика....

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от еБа Баби За ПаРи
    и да има има !ти какво -завиждаш ли и ?!?виж все някъде ще се намери и за теб 1 споко!
    а айде да видим как ще накараш някоя мацка ако не иска да ти духа!как ?!мноо ми е интересно!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    и да има има !ти какво -завиждаш ли и ?!?виж все някъде ще се намери и за теб 1 споко!
    а айде да видим как ще накараш някоя мацка ако не иска да ти духа!как ?!мноо ми е интересно!
    em ako stanesh ot pc-to pone za 1 chas 6a viish kak 6a duhash osven na men i na vsichktie mi friendove

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    em ako stanesh ot pc-to pone za 1 chas 6a viish kak 6a duhash osven na men i na vsichktie mi friendove
    ахахха и да хвана някоя болест ли аахаха не мерси!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Tq da ne e nqkoq propadnala. Momicheto si ima dostoinstvo i sum sigurna, che nikoga ne bi se zahvanala s takuv, i posledniqt muj na zemqta da beshe.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    absolutno nikoi ne moje da me zadalji,az sama si precenqvam
    Love you Kris !!!

Мега фен
    Свирката е най-хубава, когато е по време на секса. Иначе не доставя толкова удоволствие.

Голям фен
    ne e zadaljitelno...da duha6 na nqkogo predi sex..osobenno na takav izpadnal prostak kato teb..takiva maje kato teb ne zaslujavat dori da govorqt s jena..ama ti mai zapo4va6 opoznava6 samotata...sled kato spodeli..4e ot dosta verme ne si pravil sex...zapomni 4e trqbva da ceni6 jenite..te ne sa vi kakto kazaha kukli za sex...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Съжалявам, че го казвам, нов съм във форума и повечето теми, които са в този раздел са се някви пълни със заяждания и някви просташки изцепки, баси...

Свирката не е задължителна , но за мен е препоръчителна за разгрявка преди секс.

ПИЧА_БАТЕТО , И ТОЯ ДРУГИЯ ДЕВСТЕН ЧИЧКО - НЯМА ЛИ ДА СПРЕТЕ ДА НИ ФЛУУДИТЕ ФОРУМА С ВАШТЕ ТЪПОТИЙ БЕ ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си