- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Абе...преди секс тряя ли има свирка или може и без нея!? :)
КАк без нея?Жените са ДЛЪЖНИ да правят свирки!
Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.
ti si ADSKIQ PROSTAK!Nikoq ne e dlujna da ti pravi svirka..osobeno na izrod kato teb...Първоначално написано от Pi4a_Bateto
![]()
a ina4e po temata ne e zaduljitelno predi sex da ima svirka...mom4eto moje i be svrka da se vuzbudi dostatu4no
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
Povecheto ot mujete ste veliki prostaci. NIKOI NE MOJE DA ZADULJI DRUG CHOVEK DA NAPRAVI NESHTO PROTIV VOLQTA MU! Adski ste tupi, ako mislite, che jenite sme vi dlujni s neshto.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Как бе свирката и 1-2 пози са най-якото нещо![]()
кой е простак ма курво нещасна?
Ti. I ne mi kazvai kurva pri polojenie, che ne me poznavash. Zashtoto oshte poveche zatuvash v sobstvenata si ogranichenost. Ne sa li te nauchili, che trqbva da uvajavash jenite. Za vuzpitanie nqma da kazvam, lichi si, che ti lipsva.
emi az opredeleno ne sum kurva,nito puk ne6tastna...no vij za teb vsqka vuv foruma 6te potvurdi 4e si PROSTAK!!!Първоначално написано от Pi4a_Bateto
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
hahahahahah EVALATA sladurano mn dobre kazano =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Aleandra
Aleandra не казах на теб курва.Писали сме по едно и също време и за тва така излиза.
la_sabrosita аз китайски незнам явно ето кой е неграмотен ADSKIQ PROSTAK ми викат.Аз знам че по правилата трябва да се казва Адски простак и да се пише на български ако въобще си учила такъв!И някой да ми преведе тва дето си написала че незнам дали съм си го превел достатъчно добре и точно!
На автора на темата само секс му е в главата!![]()
Koito kakvoto nqma za tova si misli.
Както и двамата искате,но все пак трябва да се уважава и партньорката,защото на нея може и да не и се прави.Тя не трябва да бъде насилвана.
Тая па...има там някъв тъпкач и се праи на много велика....Първоначално написано от Aleandra
и да има има !ти какво -завиждаш ли и ?!?виж все някъде ще се намери и за теб 1 споко!Първоначално написано от еБа Баби За ПаРи
а айде да видим как ще накараш някоя мацка ако не иска да ти духа!как ?!мноо ми е интересно!
2 т. от правилника. Бан на профил
em ako stanesh ot pc-to pone za 1 chas 6a viish kak 6a duhash osven na men i na vsichktie mi friendoveПървоначално написано от Ice_Queen
ахахха и да хвана някоя болест ли аахаха не мерси!!!Първоначално написано от еБа Баби За ПаРи
2 т. от правилника. Бан на профил
Tq da ne e nqkoq propadnala. Momicheto si ima dostoinstvo i sum sigurna, che nikoga ne bi se zahvanala s takuv, i posledniqt muj na zemqta da beshe.
absolutno nikoi ne moje da me zadalji,az sama si precenqvam![]()
Love you Kris !!!
Свирката е най-хубава, когато е по време на секса. Иначе не доставя толкова удоволствие.
ne e zadaljitelno...da duha6 na nqkogo predi sex..osobenno na takav izpadnal prostak kato teb..takiva maje kato teb ne zaslujavat dori da govorqt s jena..ama ti mai zapo4va6 opoznava6 samotata...sled kato spodeli..4e ot dosta verme ne si pravil sex...zapomni 4e trqbva da ceni6 jenite..te ne sa vi kakto kazaha kukli za sex...![]()
Съжалявам, че го казвам, нов съм във форума и повечето теми, които са в този раздел са се някви пълни със заяждания и някви просташки изцепки, баси...![]()
![]()
![]()
![]()
Свирката не е задължителна , но за мен е препоръчителна за разгрявка преди секс.
ПИЧА_БАТЕТО , И ТОЯ ДРУГИЯ ДЕВСТЕН ЧИЧКО - НЯМА ЛИ ДА СПРЕТЕ ДА НИ ФЛУУДИТЕ ФОРУМА С ВАШТЕ ТЪПОТИЙ БЕ ?!