.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен

kazah na priqtelqt mi da si go lapa sam

zdr!V4era si govorihme s gadjeto mi na tema sex.I stana vapros za svirkite i az go popitah dali 6te mi dostavi udovolstvie ako galtam..i toi razbirase kaza "da".i pravihme sex..i se stigna i do svirkata,no vaprosa e tam,4e vinagi e kazval 4e mu haresva stra6no mnogo..no sega samo mi popravq6e dvijenqta..parvi go taka..ako napravish taka stava po-dobre..taka ni6to ne pravish..ne si li gledala po tv..(qsno mi e 4e toi trqbva da mi kaje kak mu e hubavo,no do sega nqma6e nikakvi oplakvanq).I na men mi stana nqkak si gadno i mu se razvikah da si go lapa sam..i tam e vaprosa 4e toi nqma da si poiska pove4e da mu duham..a az naistina iskah da mu dostavq strahotno udovolstvie..i 6te vi pomolq da mi dadete nqkakvo link4e...za da stane taka 4e da nqma skakvo da me popravi..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече от фен
    Emi do sega ne sam popadala na takava informaciq i edinstvenoto,koeto moga da ti preporu4am e da pi6e6 ne6to v google(ako ve4e ne si go napravila de).Uspeh mili4ka

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    е какво по-добро от това да ти дава напътствия? нали в крайна сметка искаш да му доставиш по-голямо удоволствие, защо мислиш, че знаеш по-добре от него какво му харесва?
    алелуя.

По принцип ние мъжете правим по-яки свирки така че правилен съвет си му дала сам да се обслужи

А сега по-сериозно. Имам чувството че или той малко грубичко ти е казал кое и как да правиш или пък ти си реагирала повече. Ако беше момче щеше да знаеш как е по-хубаво и т.н. но понеже не си той трябва да ти обясни. Говорете пак и този път без никой да се сърди на другия.

Guest
    Просто човека гледа да ти подскаже и да се възбуди достатъчно за да свърши.Лично аз от свирка много трудно мога да свърша ако не добарам некоя влажна слива или яки цици ахахахахах.

Голям фен
    otli4no znam,4e toi znae nai-dobre kak mu e hubavo..no me izdrazni fakta,4e vinagi e tvardql,4e nqma nikakvi oplakvanq..4e go pravq strahotno..ili me e lagal togava ili nqkoq mu e pravila po-dobre,4e sega ne be6e dovolen..zatova mu se razvikah..ama sega mi nqkak si guzno...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Ми ако се е държал като дебил няма за какво да ти е гузно.

Guest
    Не е постъпил правилно като е искал да направиш нещо за него и само те е поправял.Не е мислил как ще се почувстваш.Най-добре говори с него и му обясни,че си искала да му доставииш удоволствие и,че не е трябвало да ти говори така.Казала си му така,защото си му се ядосала.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    otli4no znam,4e toi znae nai-dobre kak mu e hubavo..no me izdrazni fakta,4e vinagi e tvardql,4e nqma nikakvi oplakvanq..4e go pravq strahotno..ili me e lagal togava ili nqkoq mu e pravila po-dobre,4e sega ne be6e dovolen..zatova mu se razvikah..ama sega mi nqkak si guzno...
    Просто сега ти е казал нещо това ,че е твърдял ,че му е било хубаво и преди незначи ,че те е лъгал просто това ти е казал на момента така и така да направиш невиждам защо се впрягаш от нищо.

Май има защо да се впряга, твоята приятелка ако ти каже че не си добър в леглото сигурно и ти се впрегнеш.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Eми изясни си го тва с него обясни му как си се почувствала и защо си реагирала така и всичко ще е наред

prosto spored men e iskal da ti kaje kak da mu dostavish po golqmo udovolstvie nz po kakuv na4in ti go e kazal i s kakuv ton no qvno za da se po4uvstvash po tozi na4in ne se e izkazal pravilno.pogovori s nego obqsni mu zashto si se razvikala. uspeh.

абе имах едно клипче където мнооого добре се справяше едно моме, ама вече го нямам. Жалко, виж потърси нещо из някой торент тракер сигурно има яки клипчета да се образоваш малко.
    Само за луди!

tech_noir
    Guest
    Значи

1. човека наистина се е опитал да ти помогне (то и ние много се радваме ако на нас ни подсказват, вместо на сляпо д аопитваме да ви зарадваме и да се чудим всъщност харезва ли ви и не може ли повече).

2. Малко известен сред момичетата факт е че повечето по начало правите доста кофти свирки. Няма как самички да разберете, защото просто физиологията е различна. Между свирка и свирка понякога има разлика както между мастурбиране и секс. Само че какд а кажем "абе ти духаш кофти, Светла каква свитка ми направи веднъж..." Не върви и обикновено се правим че всико е супер, дори в главата ни да е "баси тъпото, тя да не мислич е това е дюнер/сладолед ". В резулт момичветата често са убедени че са N1. Ако положението е много зле и си е направо инервящо, вместо приятно обикновено почваме да се опитваме да даваме съвети, когаот сме сигурни че връзката е достатуъчно здрава и та няма да стане и да си замине обидена. Впрочем мисленето и психологията помагат, както и при вас най-важния сексуален орган е между ушите.

3. С обяснения няма да стане - веднага ще реши че се "мазниш" защото виждаш опасност за връзката и се опитваш да я спасиш на всяка цена. Just Do It. Както ня втория път можеш да почнеш да подпитваш шеговито да види че не се сърдиш и си преодоляла афекта.

4. Клиповете и филмите не помагат особено (може твоя човек да не е особено опитен из а това да го е изтърсил). Повечето неща от там изглждат добре, но на практика не са най-доброто. А и си имаме различни вкусове, каквото хареса на един, не е задължително да хареса и на друг.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си