.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от ni6to_ob6to
    Защо ли твойта ситуация ми прилича на "лисицата и киселото грозде" .. като не те приеха там и започна да я хулиш ..
    da we, kak burzo si promeni mnenieto 6toto ne te prieha

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ne prosto se draznq i gledam kak da se uspokoq

Guest
    Няма смисъл да се дразниш - станало е вече, няма да учиш там. Може би е за добро. Нали каза, че знаеш добре немски - значи Съдбата е решила, че не ти трябва 91-во и те е пратила в най-доброто за теб.

Град
    VaRNa es7 8-)
    Не знам дали ще влезеш , но все пак успех , но наистина бала ти е слаб.Е , ако не успее6 , не унивай това не е последното у-ще все пак.Вярвай в себе си , макар да зн резултата.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Няма смисъл да се дразниш - станало е вече, няма да учиш там. Може би е за добро. Нали каза, че знаеш добре немски - значи Съдбата е решила, че не ти трябва 91-во и те е пратила в най-доброто за теб.
    naistina me prati na nai-dobroto..az naistina nqmah daskalo s nemski kato purvi ezik osven nemskata..ama taka ili ina4e nqmah realizaciq shtoto 12 godini samo nemski...az iskah zaradii picha mi..ama kakto i da e stanaloto stanalo...91 si go obichkam vupreki si4ko koeto kazah malko po gore...ama poglednato realno verno si e taka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си