.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo

Обичам ли го???

бахти шибанията...извинявам се предварително,че това ще е поредната тъпа тема..но за мен е много
    преди вече близо година се влюбих в едно момче което познавам от близо дестина години....разбрах че сичко си е чиста детска любов...демек обичам го вече 10 години...естесвено тои не иска да е с мен...и мен уйано мн ме боли...въпреки всичко още незнам дали го обичам или е просто увлечение....но уйасно мн ме болиииииии(((
    какво по дяволите да правяяя
    не мога вече...10 години ми стигат
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Град
    София

Re: Обичам ли го???

Цитирай Първоначално написано от AiKaTa
    бахти шибанията...извинявам се предварително,че това ще е поредната тъпа тема..но за мен е много
    преди вече близо година се влюбих в едно момче което познавам от близо дестина години....разбрах че сичко си е чиста детска любов...демек обичам го вече 10 години...естесвено тои не иска да е с мен...и мен уйано мн ме боли...въпреки всичко още незнам дали го обичам или е просто увлечение....но уйасно мн ме болиииииии(((
    какво по дяволите да правяяя
    не мога вече...10 години ми стигат
    Чакай малко как така го обичаш от 10 години като преди това пишеш че си се влюбила преди близо година???
    Най-лошия начин да ти липсва някой е да бъдеш с него и да знаеш че никога няма да бъде твой.

Град
    BeJluKo TbpHoBo
    mi vinagi sum imala neshto kum nego,prosto predi godina stana dosta po-seriozno i go razbrah togava...

Град
    София
    mi vinagi sum imala neshto kum nego,prosto predi godina stana dosta po-seriozno i go razbrah togava...
    Що не иска да е с теб ...... според мен няма смисъл да се мъчиш ......... повярвай ми по-гадно ще ти стане защото ще таиш някъкви надежди.
    Излизай с приятелки и други момчета и ще го забравиш.

Не знам какво друго да те посъветвам
    Най-лошия начин да ти липсва някой е да бъдеш с него и да знаеш че никога няма да бъде твой.

Град
    BeJluKo TbpHoBo
    blagodarq za suveta...tfa go praq veche 1 godina,ama problema e che ne pomaga....postoqnno mislq za nego i samo za nego...samo vemeto shte si pokaje makar che e super typo da chakash neshto koeto znaeshche nqma da doide...

Град
    София
    blagodarq za suveta...tfa go praq veche 1 godina,ama problema e che ne pomaga....postoqnno mislq za nego i samo za nego...samo vemeto shte si pokaje makar che e super typo da chakash neshto koeto znaeshche nqma da doide...
    Пожелавам ти късмет

Спокойно ще ти мине сигурен съм и аз бях така доскоро.......

ami po princip ima neshto koeto i men me drazni v myjete i momchetata!kogato nqkoe momiche gi haresva te kazvat "oo awe bqgai we!az ne q haresvam!" i ti veche razbirash,che nishto nqma da izleze i chuvstvata ti sa ohladneli i te molq ti se togava se vliubvat v teb... e ta tova e myja ....... a otnosno tvoeto momche ..kakto kazaha izlziai s drugi i pravi mnogo shturotii,zabavlqvai se i nqma da mislish za nego ... pojelavam ti uspeh
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Никога незнаеш какво ще се случи след време .. и аз бях така и после като тя изобщо не искаше нищо от мен аз я оставих и тръгнах по друг път а после тя ме харесала ... а де ...
    Обичам моя милост - Александра

Guest
    гътни се за тоя ....

Мега фен Аватара на koalka
    Ти най-добре знаеш дали го обичаш!!!

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Това дали го обичаш,ние не можем да дадем отговор на този въпрос...Това сама трябва да го разбереш.А той знае ли за твоето увлечение или любов както казваш ти,все пак 10 години не са малко време,ам след като не иска да е с тебе не се измъчвай,и сега следва прозаичната но вярна реплика:НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!!!Обичаш го..хубаво,но след като не иска да е с теб го забрави
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Nqma smisal da si gubi6 vremeto s nego 6tom toi ne izpitva ni6to kam teb!!! Opitvai se da ne misli6 za nego i s vremeto 6te go zabravi6, spox! Pak ako e pisano da stane ne6to mejdu vas - mn hubavo,ama ne se nadqvai izli6no! Kvoto-takova! Jivei si jivota, mn se zabavlqvai i... Uspeh!

Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Mersi na vsichki:}shte se postarq da go prejiveq:}
    A kolkoto do takiva kato:
    Цитирай Първоначално написано от еБа Баби За ПаРи
    гътни се за тоя ....
    kakvo izobshto praqt takiva egoisti,typanrai i smotanqci BEZ IZVINENIE v toq qk forym?:}

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ти най-добре знаеш дали го обичаш!!!
    i az mislq taka
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Може би вече е време да вложиш всичките си сили и усилич да го забравиш,!0 години са прекалено голям период,който си отделила за момче което не ти обръща внимание.Почни да излизаш по-често с приятелки,в компании,запознай се с с нови хора или просто се огледай около себе си.Може би момчето за теб е много по-близо отколкото си предполагала.Колкото до това дали го обичаш...само сърчицето ти знае това.Но мисля че си страдала достатъчно з анего и е крайно време да спреш.Кой знае-може би пък след време нещата ще се обърнат и той ще тича по теб след време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си