.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: razmer na sutiena

delta
    Guest

razmer na sutiena

zdraveite shte sym vi blagodarna ako mi kajete kak se opredelq razmera i cha6kata na sutiena,zashtoto shte mi se naloji ve4e da si kupuvam.
    popadnah na nqkolko "na4ina" za opredelqne na podhodq6tiq razmer,oba4e vsi4kite pokazvat razlichen rezultat
    izobshto ne sym ot nai-nadarenite,daje naprotiv,no nqma kak
    predvaritelno blagodarq

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    зарежи тва.
    отиваш в магазина, харесваш си няколко модела, пробваш и квото ти става и ти стои добре - него взимай(:
    алелуя.

Guest
    aa 4esno li e taka, mi az da vzema i az da otida v magazina i da po4na da gi baram i dusha sutienite togaa

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    зарежи тва.
    отиваш в магазина, харесваш си няколко модела, пробваш и квото ти става и ти стои добре - него взимай(:
    miiii damz taka e
    Admin-Coki:
    неподходящи размери на аватар и снимка в подпис.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    aa 4esno li e taka, mi az da vzema i az da otida v magazina i da po4na da gi baram i dusha sutienite togaa
    чесно не знам дали е, но за чесТно ако говорим - чесТно е, да.. имаш право да пробваш и да си избираш на спокойствие. пък имаш и друг вариант, хващаш го с 2 пръста, купуваш си го и после се мъчиш с гаден и неудобен сутиен. ако повече те устройва, давай така ..
    алелуя.

Размера на сутиена се определя горе долу като измериш обиколката си под гърдите и добавиш към полученото число 10см. за четно или 13см. за нечетно. Така получаваш размера.
    А за чашката...не помня. Най-добре ще е да пробваш. Но щом не си от най-надарените ще е чашка А според мен. Ако съвсем пък не си от надарените, а изглежда и че си малка - може да е и шашка АА.
    Успех!

bAnNAtA
    Guest
    чесно не знам дали е, но за чесТно ако говорим - чесТно е, да.. имаш право да пробваш и да си избираш на спокойствие. пък имаш и друг вариант, хващаш го с 2 пръста, купуваш си го и после се мъчиш с гаден и неудобен сутиен. ако повече те устройва, давай така ..
    ИМЕННО ЗАТОВА МОМИЧЕТО ПИТА КАК МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ КАКЪВ НОМЕР СУТИЕН ТРЯБВА ДА СИ КУПИ

Цитирай Първоначално написано от bAnNAtA
    ИМЕННО ЗАТОВА МОМИЧЕТО ПИТА КАК МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ КАКЪВ НОМЕР СУТИЕН ТРЯБВА ДА СИ КУПИ
    а ти сещаш ли се, че има ужасно много модели и дори да пише 75Б, може да се окаже безкрайно неудобен?
    алелуя.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Размера на сутиена се определя горе долу като измериш обиколката си под гърдите и добавиш към полученото число 10см. за четно или 13см. за нечетно. Така получаваш размера.
    А за чашката...не помня. Най-добре ще е да пробваш. Но щом не си от най-надарените ще е чашка А според мен. Ако съвсем пък не си от надарените, а изглежда и че си малка - може да е и шашка АА.
    Успех!
    Такава простотия не бях чела... ми тогава защо има 80 А, 80 Б , 80 Ц,80 Д ?! Ще ми обясниш ли това? A за авторката на темата попитай майка ти но щом ще ти е първия сутиен мери си подгръдната обиколка и сигурно ще си чашка А попитай майка ти най добре и тя ще може да определи

Задай си по-хубаво въпроса?!?

И още нещо - размера на сутиена се определя от широчината на гръдния ти кош, а размера на чашката от големината на гърдите ти.
    Така че не чатнах какъв ти е проблема с 80А, 80Б, 80Ц и т.н.?

Guest
    Размера на сутиена се определя горе долу като измериш обиколката си под гърдите и добавиш към полученото число 10см. за четно или 13см. за нечетно
    Имам предвид че не може да се определи така размера на гърдите и всеки човек си е индивидуално защото може да е подгръдна 70 с чашка Ц (тоест към 100 см някъде) разбираш ли ме ?

Брей. Може и да има логика. Не се бях замисляла. Но щом не е надарено момичето значи в нейния случай поне това може да важи.

Между другото извадих си една от книжките, които ни раздаваха в 5ти-6ти клас и от там го прочетох това, иначе аз си знам размера и не ми трябват такива изчисления.

Guest
    Брей. Може и да има логика. Не се бях замисляла. Но щом не е надарено момичето значи в нейния случай поне това може да важи.

Между другото извадих си една от книжките, които ни раздаваха в 5ти-6ти клас и от там го прочетох това, иначе аз си знам размера и не ми трябват такива изчисления.
    Те тея книжки лъжат на нас ни раздаваха едни в 7 клас голям смях падна защото имахме надарени момичета и те седяха и се чудиха защо пише такива глупости а за момичето дето е правило темата и казах най добре да попита майка си жената ще знае 100 % дали е за сутиен или не и ако е за сутиен какъв размер

Повече от фен
    Успех!
    Purvo sorry za latinicata,no mi se e bugnala kirilicaya neshto

Ta ne znam tova do kolko e vqrno,zashtoto si premerih podrudnala obikolka-76.Vidqh razmera na edin sutien-75B.Suvpadat,bez da pribavqm 10 sm. Vuobshte ne se znaee kolko sa vqrni tezi iz4isleniq,zatova si otidi v magazin za belio i probvai.Nqma nishto neredno v tova da vidish kak ti sedi dadena dtreha,bilo to i sutien.Sled tova shte go izperesh.

Мега фен
    Успех!
    Какви глупости говориш? Числото е САМО подгръдната обиколка. Ако се прибавяше нещо, нямаше да има сутиен с номер под 85..а има 70, има и 75.

Ох, така пише.
    И между другото на мен подгръдната ми е 70см, а нося сутиени 80, за това реших, че може да има нещо вярно, какво ме нападнахте...
    Както и да е. Да не коментираме повече.

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Oh...pak li triabva da vi obrazovam...
    ПОКУПКА НА СУТИЕН
    Когато си купуваш сутиен,трябва да знаеш размера на гръдната си обиколка и големината на 4ашката на сутиена.
    1.За да установишголемината на гръдната обиколка,обхвани с метър гръдния си кош,то4но под гърдите,и прибави 12см.
    Пример-68см+12см=размер 80см.
    2.За да определиш големината на 4ашката на сутиена,обхвани отново с метъра най-пълната 4аст от бюста си.Ако големината е същата като гореспоменатата мярка,зна4и имаш 4ашка А,
    ако е пове4е с 2,5см-имаш 4ашка В,
    ако разликата е 5см-имаш 4ашка С.!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си