.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: kak da stana...?

Guest

kak da stana...?

awe hori4a iskam da vi pitam, nai-ve4e tezi, koito razbirat ot PC-ta, ot kade ste se nau4ili, 4eli li ste ne6to ili kak? Pls, az po4ni ni6to ne razbiram ot tezi PC-ta, no imam golqmo jelanie da se nau4a na dosta ne6ta, pls kajete vie ot kade se nau4ihte i daite link4eta ne6to, i az nz

аз не съм чел нищо никъде... от около 8-9 години имам различни компоти и единствения поне за мене е да ръчкаш упорито... даже там където и не разбираш. много пъти съм си преебавал кошницата от такова ръчкане ама сега бих казал че имам доста познания успех
    2т.системно.

Първо разцъкай 2 месеца на компа и си избер насока - дали ще си прсот потребител дето ще цикли по сайтове и ще цъка игри или нешо повече.
    След като си избереш си намираш литература за това. Ако те влече програмиорането си избираш език. Било то Java, C++ или квото там си избереш обектно ориентиран или скриптов. Ако те влече интернета повече може да се ориентираш или към уеб дизайн или уеб дивелопмент. Изграждане на мрежи и такива неща.
    А и избери си операционна система - Windows или Linux. За Линукса ще ти кажа че трябва много четене. Не става като с добрия идиотски Уин. Но за сметка на това при усвояването му е много по-добър.

Та кажи първо към какво си се ориентирал, какво ти харесва защото компютърният свят е необятен.

Guest
    яко ръчкане муе майката

po4ti nikoi ot ''velikite'' xaker4eta ne e 4el prosto po 24 chasa sa na PC-to!!!
    Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    С врето ще научиш това-онова, но ако искаш да се задълбочаваш ще трябва бая книги да прочетеш. ...и практика, практика, практика!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Napushen_Buhal
    аз не съм чел нищо никъде... от около 8-9 години имам различни компоти и единствения поне за мене е да ръчкаш упорито... даже там където и не разбираш. много пъти съм си преебавал кошницата от такова ръчкане ама сега бих казал че имам доста познания успех
    dam....

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Аз преди да имам компютър нищо не цепех ( Все пак съм момиче ) После обаче като почнах да ръчкам тук-там и като ми излезе нещо едето не разбирам питах някой, който разбира и така постепенно се поизучих. Разбира се не съм някоя разбирачка, но основното го имам и най-важното - оправям се добре и не правя вече мизерии В очите на приятелките ми, които не знаят как да си пуснат мирката съм истинска хакерка, а сравнено с познанията на повечето момчета съм си кръгла нула...Ама не ми е и целта да ставам "про"
    Така че няма никой научен - пипаш тука-там, като не рабираш питаш някой да ти обясни или се разваряш в нета и четеш сам и така Мисля, че никой от разбиращите ти приятели няма да ти откаже помощ
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Guest
    ami kakvo ozna4ava "domein kontroler"???????????

Цитирай Първоначално написано от cvetiiii
    po4ti nikoi ot ''velikite'' xaker4eta ne e 4el prosto po 24 chasa sa na PC-to!!!
    Те за тва са и такива хареки. Недей да се изцепваш така! Ок? Явно не си харек нито познаваш много хакери.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си