.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен
    Град
    Out Of Space

sujalqvam , pisha za 2ri put

Първо искам да се извиня , че пиша проблема си за 2ри път , но се наложи поради прекалено големия брой на нещастници в тази страна.
    Проблема ми е следния и искам да пишат хора , не които си нямат друга работа ,а искат да помогнат или посъветват !
    Аз съм на 18 г . , отскоро правим секс с моята приателка , може би 3-4 пъти . В два от тях , вклучително и последния главичката на пениса ми много ме пареше - кожата както си трябваше се беше отделила , но изпитвах доста голяма болка - беше се подула и дори посиняла . Съответно не можех да продължа и тва ме кара да се чувствам кофти . На вас , момчета , имаше ли период в който отначалото изпитвахте това парене и минава ли или е нещо друго ?!

Моля ви спомнете си и пишете

Благодаря предварително

Guest
    не.. иди на лекар !

Иди на лекар брато, фанал си нещо дет се лепи по пишки.
    Само за луди!

Повече от фен
    I az mislq,4e trqbva da otide6 na lekar.6tom si izpitval bolka zna4i ima osnovatelna pri4ina za neq i opredeleno ne e ot ni6to

Guest
    абе ей малък...да не си топнал чушката без гума или пък жена ти да ти е правила свирки и да е имала някой развален зъб!?

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

Re: sujalqvam , pisha za 2ri put

Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    Първо искам да се извиня , че пиша проблема си за 2ри път , но се наложи поради прекалено големия брой на нещастници в тази страна.
    Проблема ми е следния и искам да пишат хора , не които си нямат друга работа ,а искат да помогнат или посъветват !
    Аз съм на 18 г . , отскоро правим секс с моята приателка , може би 3-4 пъти . В два от тях , вклучително и последния главичката на пениса ми много ме пареше - кожата както си трябваше се беше отделила , но изпитвах доста голяма болка - беше се подула и дори посиняла . Съответно не можех да продължа и тва ме кара да се чувствам кофти . На вас , момчета , имаше ли период в който отначалото изпитвахте това парене и минава ли или е нещо друго ?!

Моля ви спомнете си и пишете

Благодаря предварително

ami lekar sladak,dr nachin ne vijdam,sled kato te pregleda urolog shte preceni kakvo ti e i shte moje da ti naznachi adekvatno lechenie,po dubre ne gubi vreme i otivai,aide uspeh
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Повече от фен
    Град
    Out Of Space

Re:

da ... pravihme go bez kondom

p.s. tva za razvaleniq zub ne beshe smeshno , sry

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

Re:

ami....nz dokolko poznavash priqtelkata si i kolko doverie i imash,ama nadali i tq znae kakvi sa bili teq det predi sa q chukali i t.n. i sq sam si preceni kolko si riskuval s toq sex bez prezervativ ima super mn bolesti be chovek,zashto go pravite taka....btw dva dena veche cheta nqkvi takiva,za bolesti predvani po polov pyt...i simtomite na Gonoreqta kat che li malko syvpadat,pishe slednoto"Nai-vajnite simptomi pri myjete sa pareneto pri urinirane i gnoinoto techenie ot penisa"....nishto ne kazvam,kat nishto moje i da gresha,sorry na 16 ne sam lekr,ama zatva idi da te vidi urolog i da ti kaje kvo ti e,ai uspeh
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

Guest

Re:

ти наред ли си бе !? отивай на лекар барабар с оная твойта жема

Повече от фен
    Град
    Out Of Space

neeee

abe KasiDy .................... i dvamata bqhme devstveni ..!!! taka che nikoi ne q e "chuka" shtoto tq samo men me obicha , az sum i 1viq i e spala samo s mene , kakto i az samo s neq 3-4-5 puti ... zatova kazvam che tva sa mi ne samo purvite puti s neq , no i izobshto !

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Определено на лекър уролог, работата може да е сериозна, кажи после какво е станало
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

Re: neeee

abe KasiDy .................... i dvamata bqhme devstveni ..!!! taka che nikoi ne q e "chuka" shtoto tq samo men me obicha , az sum i 1viq i e spala samo s mene , kakto i az samo s neq 3-4-5 puti ... zatova kazvam che tva sa mi ne samo purvite puti s neq , no i izobshto !
    che az izvinqvai ot de da znam,che ste bili devstveni i dvamata ??? ami znachi nqkva takava bolest ne moje da e,ostava ako priqtelkata ti e imala nqkva infekciq ili bqlo techenie da ti go e lepnala...ako e tva spokoino,pak tr da idesh na lekar i da ti predpishe syotvetnite medikamenti,no pone se lekuva i lechenieto ne e slojno...aide uspeh i veche za nai sig si ebi s kondom...

Guest
    абе тва,че сте били девствени не е гаранция за нищоооо...пак може да има няква болест...ако е слагала килотките на някоя болна и хванаииииииииии
    Mylo - Drop The Pressure(Original Mix)(GET BECK'S HOME)

nia !
    Guest
    eba baba za pari ....... ae trai - vij si nick-a i poveche ne prikazvai ... bolen mozuk takuv

shte izchakam da go napraq oshte nekolko puti s kondom i ako pareneto produlji togava shte otida na lekar . mersi vse pak

Град
    NouKamp-Barcelona
    Лекаря му е майката.Аз честно казано съм нямал проблем с пишкаа и не съм ходил при лкеар.Ама някой ще каже ли кво е чувството да извадиш пишката пред лекаря и да почнеш да му обясняваш какво ти е и той после да ти я пипа и да разглежда на ляво на дясно!
    Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.

Мега фен Аватара на koalka
    Мисля,че лекаря ще ти помогне повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си