sorry ako ima takava tema ve4e,no vse pak...
mn obi4am da se grimirvam vseki put probvam ne6to razli4no sus senkite,pls razkriyte i va6ite idei ili dayte nqkvi link4eta za gotin grim \/
ami mn gotin efekt se polu4ava kogato nanese6 edin sloi senki vurhu celiq klepa4, a sled tova ot kraq sloji6 po-tumen nuians na su6tiq cvqt.nz dali go obqsnih kakto trqbva![]()
moq nevinnost i greh.....
az po princip ne obi4am mn da se grimirvam.izpolzvam samo fon dio ten,spirala i moliv za o4i i to ne vseki den
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
i az mn obi4am da si pravq opiti s grima posledno probvah tova : http://www.tialoto.bg/article.php?cat=2&id=3241 stoi mn gotino,a eto i o6te http://rozali.com/beauty.php?l=a&p=251
http://rozali.com/beauty.php?l=a&p=226
http://rozali.com/beauty.php?l=a&p=181
Това сигурно е 99999 тема по въпроса![]()
То да ти кажа сега лятото не е много подходящо да си с тежък грим, сенки и т.н., защото от жегата като, че ли се разтича. Принципно аз знам, че ако са ти малки очите като форма говоря, става супер ефектно ако ги очертаеш отвън с черен молив, а после нанесеш сенки. Обаче ако си с големи очи, ако слагаш молив отвън става грозно, защото той прави окото още по-голямо.![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Най-важното в грима според мен е, че той е част от цялостната визия. Цветовете задължително трябва да са съобразени с дрехите, косата и кожата. Когато съм изцяло в черно, мога да сложа какъвто и да е цвят грим. Обичам да правя очите си цветни, а устните - черни или устните и очите в един и същи цвят.
parvo trqbva da izbere6 3 nuansa senki v edin cviat i ediniq da e bql! primerno az pravq kombinaciq s cviat kaisia ili svetlo kafqvo,kafqvo i bqlo-nanasqm na celia klepa4 svtloto kafqvo,pod vejdite bqloto i vav vatre6nite agli na o4ite sa6to bqlo,a tam deto sa ti miglite s 4etka nanasq6 tamno kafqvo i se polu4ava dosta efektno osobeno ako o4ite sa ti svetli ! taka moje dap robva6 s dosta drugi svetove! uspeh!
Ето малко и от мен! Много са хубави съветите!![]()
Направете си котешки очи!![]()
За невероятни мигли
Схема на универсалния грим
8т. реклама
бан на профил
Златист загар
очите- превърни се във фатална жена с помоща на драматични тъмни сенки в антрацит опушено сиво.Непременно нанесете черна очна линия върху горния клепач и тъмен молив от вътрешната страна на долния , не пестете спиралата.Освен черен и тушат за мигли може да бъде тъмнозелен ,наситено виолетов ,лилав или златисто кафяв-зависи от цвета на ирисите.Важното е че той се нанася само на върха на ресницит след като върху тях вече има черна спирала.
Тъмен загар
очите-Подчертаите ги с два пласта черна спирала,а върху клепачите си нанесете бежови,светлолилави,жълти или ярко зелени сенки.Ще постигнеш много интересен резултат ,ако в основата на горните мигли сложите не черна,а сребсристо бяла или перлено бежова очна линия.
при липса на тен
очите-ще се разхубавиш с помоща на най актуалните цветове .Колкото по ярко толкова по добре.Очертавайте очите си със сребсрисдто син или зелен молив.излизайки леко на вън и на горе по посока на веждите слагайте черна или тъмно синя спирала.Вечер пък вместо със сенки можеш да покриваш клепачите си със безцветен гланц
това го взех от едно списание и се надявам да ти помогна има и различни варианти за устните ако искаш ще ги препиша и тях надявам се да съм ти помогнала
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Просто въображение, подчертавайте очите от вътрешната страна със светли, а външната с по-тъмни нюанси..
Може да правите и контрасти..
Стига да знаете как да комбинирате цветове, не мисля, че е голяма философията да се гримирате
Научете се да позлвате очна линия, много отваря очите![]()
.::you're my afrodisiac::.
amm na men lubimoto mi e tva:zna4i slaga6 4eren moliv po vatre6niq ryb na okoto slaga6 spirala i na dolnite migli, slaga6 zlatni senki po celiq klepa4 i v kraq savsem leko kafqvi semnki i razmazva6 z ada se preleqt cvetovete,pod dolnite migli sa6to slaga6 zlatno ama ne mntva ot men
hey,mn vi blagodarq,strahotni ste
pile,kupi si cosmopolitana za mai ili april.potarsi go za6toto v nego ima katalog na seventeen sas MNOGO na4ini za perfekten grim.i az mnogo se zaribqvam...
znachi stava super sys cherni senki da napravish "opusheno" oko!znachi trqbvat ti cherni senki,sneki telesen cvqt i cvqt v tonalnostta na drehite s koito shte si [naprimer zelen]!pod vejdite i v kladencheto na okoto nanasqme telesen cvqt kato go raznasqme do sredata na klepacha! na kraq na klepacha nanasqsh cherni senki pod formata na ygylche i gi raznasqsh leko i vnimatelno do polovinata na klepacha!sled tva slagash zeleno po sredata na klepacha i go raznasqsh ot ediniq do drugiq krai!
stava super \/ nadqvam se da vi haresa!
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
LoCo^GiRL stra6ni sitove mn me kefqt pak i savetite na drugite sa mnogo qki imah nujda da raznoobrazq malko![]()
oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!