- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо правите свирки момичетА? !
Аз свирки не правя. Веднъж пробвах, глътнах съдържанието на устата си и повърнах върху горкото момче. А пък и той цяла седмица не си беше мил пишока, то беше неизбежно направо.
''
bez komentar
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Tova zvuchi otvratitelno.Първоначално написано от Ludata_Mara
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
AXXAXAAXXXAXAXAAXAXAXAXПървоначално написано от Ludata_Mara
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
хаха прецакана сиПървоначално написано от skate_warrior
ей ;D
пп: Ко обиждате еба баби без пари бе....няя барате "росонерите", че ще има шамарки![]()
![]()
еБа Баби За ПаРи абе дъртак тъп, не говори така на момичето!!! Тя си е напълно права. Я виж себе си и ще видиш кой не е начесан. Я иди да си ебеш бабичките, ако изобщо някоя ти пусне (трябва да е напално сляпа де ама...) и не заяждай в този форум жигуло такова!Първоначално написано от еБа Баби За ПаРи
Забравих всичко запомни,
и неискам пак да ми тежи,
за всички изминали дни.
Заминавай! Хайде върви
и пак нея целуни!
Ногу ясно че са длъжни,дееба и курволяка,ако некоя не ми напрай свирка като искам нали ше я разбия ве!
не прая![]()
![]()
щот не мога
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми ела при дядо да те научи бря!Първоначално написано от fake
Да ве тя сестра ми много обича секса.Вчера званят некфи на варатата 8 момчета и викат абе каде е сестра ти идваме за сескса,и аз викам абе сестра ми да не е некоя флиорца влезни само ти ,ти ,ти и ти!Първоначално написано от pavelludiq
Иначе сестра ми прай много убави свирки лично аз съм я пробвал!![]()
[quote="Aleandra"]Nikoq jena ne e dlujna da pravi svirki ili da izpulnqva vsqko vashe jelanie. Az sum s priqtelq si 1 i polovina i ne sum mu napravilanito edna svirka, kazah mu, che nqma da mu napravq i toi ne mi e kazal nishto.
Da da! - Tova go znaeme na izust- vseki pat go kazva6....pak naistina 6tom ti ne si mu, e nqkoq druga e...- nali ti ne si navita 100% si ima6 omqna v "mrasnata rabota".
![]()
A po temata - estestveno 4e nikoi ne e dlajen da pravi ni6to protiv volqta si- ne samo v seksa, no i v vsi4ko ostanalo....
Do sega i na men ni6to ne mi e namekvano po vaprosa "svirka"- mojebi 6toto imam jelanieto
![]()
Брато ти си луд,как мое да иска6 да се бият моми4ета срещу мом4ета!!!Ако има такоа нещо аз ска4ам за моми4етата и 6е видим дали 6ти прават свирки!!!!Първоначално написано от Pi4a_Bateto
![]()
Мн си отворен пич-батето,ама 4е видим дали на живо 6е говори6 така!!!Педерунгел,ае да се видим в амор ,в събота и там да те видим какъв си свиркаджия,ще е*а у сме6ката,земи се скрии!!!
Първоначално написано от ^KaSiDi^
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
abe smeshnik ?!?!Първоначално написано от Анонимко
kak shte sam dlyjna be ?
ai da vidim pak koi i kak shte me nakara da mu nalapam gadniq hui....shte go napravq samo i edinstveno po moe sobstveno jelanie i za momche,na koeto mn dyrja....a opita ti da nakarash nqkoe momiche da ti go lapne ti pojelavam da zavyshi v bolinicata v opiti da ne ostanesh bez 5 sm pishka.....idiot smotan....oh da imashe shans da ti duham....maikoyyy ostanal si bez "shipka"
![]()
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Първоначално написано от sexy_small_lady
podkrepqm!
Абе, ей вие сте луди. Отнесете се добре с момичето, заведете я някъде на кафе, дръжте се добре с нея , усмихвайте и се, прегръщайте я, целувайте я, бъди нежен с нея, прави и неща които знаеш, че тя харесва. Ако на нея това и е харесало, като се приберете ще има не само свирка, ами и повече. На някой момичета не им е приятно да го правят, но е тъпо да ги караш на сила, много тъпо.
Никой не е длъжен.
Да, аз съм момче
Това бях аз.
Първоначално написано от Анонимко
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Първоначално написано от Анонимко
По полека-не така-не се изхвърляй така,много е лесно да се правиш на оборотното момче през безопасната дистанция на форума-недей да определяш глупави срещи-щото не се знае кой може да се появи на срещата-а не се знае дали няма да почнеш да си чатиш с някоя мацка и да стигнете до среща-при което на срещата се появява не тази която очакваш-а някой много неприятен и след като ти натроши хубаво голямата уста се чудиш защо точно на теб се е случило
![]()
Evalata na takiva momcheta. Malko ostanaha, no pone sa svestni. =D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
A otnosno gadjeto mi, imam mu doverie. Ne vsichki momcheta sa lujci, no tova go znaqt samo hora, koito sa go izpitali.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ami i az iskam d se iskaja po temata momi4eto NE E DLAJNO da pravi svirki an edno mom4e ako ne iska ako mom4eto naistina darji na momi4eto 6te go razbere![]()
![]()
![]()