.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 150
    Ludata_Mara
    Guest
    Аз свирки не правя. Веднъж пробвах, глътнах съдържанието на устата си и повърнах върху горкото момче. А пък и той цяла седмица не си беше мил пишока, то беше неизбежно направо.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

''
    bez komentar

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Цитирай Първоначално написано от Ludata_Mara
    Аз свирки не правя. Веднъж пробвах, глътнах съдържанието на устата си и повърнах върху горкото момче. А пък и той цяла седмица не си беше мил пишока, то беше неизбежно направо.
    Tova zvuchi otvratitelno.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    AXXAXAAXXXAXAXAAXAXAXAX

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    AXXAXAAXXXAXAXAAXAXAXAX
    хаха прецакана си ей ;D

пп: Ко обиждате еба баби без пари бе....няя барате "росонерите", че ще има шамарки

Цитирай Първоначално написано от еБа Баби За ПаРи
    Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    tapa bila temata..tapa 6te e kato vie "VELIKITE" maje se mislite za mnogo veliki,a vsa6tnost ste padnali tolkova nisko,4e trqbva da podska4ate za da se vidite iz trevata...dlajni sme im bili,dlajni drug pat..a ti pi4a_bateto kva voina si tragnal da vodi6...to4no vie mom4eta i takiva kato vas zaslujavat da sa samo na 4ekii..
    хахаха знаеш ли кво мнение си изградих за теб през последния ден....ти си една мъжемразка сигурно няма кой да те начеше
    еБа Баби За ПаРи абе дъртак тъп, не говори така на момичето!!! Тя си е напълно права. Я виж себе си и ще видиш кой не е начесан. Я иди да си ебеш бабичките, ако изобщо някоя ти пусне (трябва да е напално сляпа де ама...) и не заяждай в този форум жигуло такова!
    Забравих всичко запомни,
    и неискам пак да ми тежи,
    за всички изминали дни.
    Заминавай! Хайде върви
    и пак нея целуни!

Guest
    Ногу ясно че са длъжни,дееба и курволяка,ако некоя не ми напрай свирка като искам нали ше я разбия ве!

fake
    Guest
    не прая щот не мога

ludoto kopele
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fake
    не прая щот не мога
    Ми ела при дядо да те научи бря!

Цитирай Първоначално написано от ludoto kopele
    не прая щот не мога
    Дядо фучо, пак ли спамиш у форумите ве? да тай.. се тая, миро нали го знаеш, каза ми че го е направил със сестра ти вчера и и харесало. Тя на колко беше, на 14 май.нали така.
    Само за луди!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pavelludiq
    не прая щот не мога
    Дядо фучо, пак ли спамиш у форумите ве? да тай.. се тая, миро нали го знаеш, каза ми че го е направил със сестра ти вчера и и харесало. Тя на колко беше, на 14 май.нали така.
    Да ве тя сестра ми много обича секса.Вчера званят некфи на варатата 8 момчета и викат абе каде е сестра ти идваме за сескса,и аз викам абе сестра ми да не е некоя флиорца влезни само ти ,ти ,ти и ти!

Иначе сестра ми прай много убави свирки лично аз съм я пробвал!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от pavelludiq
    не прая щот не мога
    Да ве тя сестра ми много обича секса.Вчера званят некфи на варатата 8 момчета и викат абе каде е сестра ти идваме за сескса,и аз викам абе сестра ми да не е некоя флиорца влезни само ти ,ти ,ти и ти!

Иначе сестра ми прай много убави свирки лично аз съм я пробвал!
    Абе изруд такъв, не се ли научи ве, весо, нали го познаваш, сестра му роди момче от него и беише мутирал некъф, на сестра ти и стигат биячите дет се навъртат около нея, не и тябваш и ти на опашката.
    Само за луди!

Фен
    Град
    Sofia
    [quote="Aleandra"]Nikoq jena ne e dlujna da pravi svirki ili da izpulnqva vsqko vashe jelanie. Az sum s priqtelq si 1 i polovina i ne sum mu napravilanito edna svirka, kazah mu, che nqma da mu napravq i toi ne mi e kazal nishto.

Da da! - Tova go znaeme na izust- vseki pat go kazva6....pak naistina 6tom ti ne si mu, e nqkoq druga e... - nali ti ne si navita 100% si ima6 omqna v "mrasnata rabota".

A po temata - estestveno 4e nikoi ne e dlajen da pravi ni6to protiv volqta si- ne samo v seksa, no i v vsi4ko ostanalo....
    Do sega i na men ni6to ne mi e namekvano po vaprosa "svirka" - mojebi 6toto imam jelanieto

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pi4a_Bateto
    Айде да...не ви таковам...да ви...мамиците.Айде да спретнем една войничката момичета и момчета естствено момчетата може да затават от момичетата а момичетата от момчетатата.КОЙЕ ОТ МОЯ ОТБОР?
    Брато ти си луд,как мое да иска6 да се бият моми4ета срещу мом4ета!!!Ако има такоа нещо аз ска4ам за моми4етата и 6е видим дали 6ти прават свирки!!!!

Guest
    Мн си отворен пич-батето,ама 4е видим дали на живо 6е говори6 така!!!Педерунгел,ае да се видим в амор ,в събота и там да те видим какъв си свиркаджия,ще е*а у сме6ката,земи се скрии!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    Цитирай Първоначално написано от Pi4a_Bateto
    Може!А вие сте жалки КУРВИ!ЩЕ водим ли война или е ясна вашата длъжност?
    moje da sme kurvi,ama ako ni nqma nas ste obrecheni....

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Ногу ясно че са длъжни,дееба и курволяка,ако некоя не ми напрай свирка като искам нали ше я разбия ве!
    abe smeshnik ?!?! kak shte sam dlyjna be ? ai da vidim pak koi i kak shte me nakara da mu nalapam gadniq hui....shte go napravq samo i edinstveno po moe sobstveno jelanie i za momche,na koeto mn dyrja....a opita ti da nakarash nqkoe momiche da ti go lapne ti pojelavam da zavyshi v bolinicata v opiti da ne ostanesh bez 5 sm pishka.....idiot smotan....oh da imashe shans da ti duham....maikoyyy ostanal si bez "shipka"
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Голям фен
    bravo .... =D> =D> =D> =D> =D> =D> ^KaSiDi^...to4no taka..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    za da vi se dostavq udovolstvie,a kogato na vas vi se dostavq udovolstvie togava i nie sme happy,makar 4e kakto kaza ve4e Aleandra vie ne go zaslujavate v pove4eto slu4ai

podkrepqm!

Guest
    Абе, ей вие сте луди. Отнесете се добре с момичето, заведете я някъде на кафе, дръжте се добре с нея , усмихвайте и се, прегръщайте я, целувайте я, бъди нежен с нея, прави и неща които знаеш, че тя харесва. Ако на нея това и е харесало, като се приберете ще има не само свирка, ами и повече. На някой момичета не им е приятно да го правят, но е тъпо да ги караш на сила, много тъпо.
    Никой не е длъжен.

Да, аз съм момче

Това бях аз.

Голям фен
    Град
    sofia
    Абе, ей вие сте луди. Отнесете се добре с момичето, заведете я някъде на кафе, дръжте се добре с нея , усмихвайте и се, прегръщайте я, целувайте я, бъди нежен с нея, прави и неща които знаеш, че тя харесва. Ако на нея това и е харесало, като се приберете ще има не само свирка, ами и повече. На някой момичета не им е приятно да го правят, но е тъпо да ги караш на сила, много тъпо.
    Никой не е длъжен.

Да, аз съм момче

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Мн си отворен пич-батето,ама 4е видим дали на живо 6е говори6 така!!!Педерунгел,ае да се видим в амор ,в събота и там да те видим какъв си свиркаджия,ще е*а у сме6ката,земи се скрии!!!
    По полека-не така-не се изхвърляй така,много е лесно да се правиш на оборотното момче през безопасната дистанция на форума-недей да определяш глупави срещи-щото не се знае кой може да се появи на срещата-а не се знае дали няма да почнеш да си чатиш с някоя мацка и да стигнете до среща-при което на срещата се появява не тази която очакваш-а някой много неприятен и след като ти натроши хубаво голямата уста се чудиш защо точно на теб се е случило

Никой не е длъжен.

Да, аз съм момче
    Evalata na takiva momcheta. Malko ostanaha, no pone sa svestni. =D> =D> =D>

A otnosno gadjeto mi, imam mu doverie. Ne vsichki momcheta sa lujci, no tova go znaqt samo hora, koito sa go izpitali.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

tigar4e_f
    Guest

xax

ami i az iskam d se iskaja po temata momi4eto NE E DLAJNO da pravi svirki an edno mom4e ako ne iska ako mom4eto naistina darji na momi4eto 6te go razbere

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си