- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо правите свирки момичетА? !
az ne pravq pak![]()
ае... животът е кратъкда не изпускаме важните мигове от живота, да не съжаляваме за предишни моменти и да се наслаждаваме на мечти, които могат и да се сбъднат
Унижение... по-скоро кляканев буквален смисъл е тъй. Защо не са тръгнали да говорят за някой-си приятелката дето му правила кавали, а говорят за някакви дето уж правели на целия блок. Зависи на кого какво правиш ...
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
ne e unijenie-aide vsi`ki da sprat da pravqt seks i da vidime kvo 6te stane...Първоначално написано от `Death`Whore`
seksut e neobhodim,dokato svirkite ne sa
tva 4e jenite imat pove4e ot 1 'dupka' ne ozna4ava 4e vuv vsqka trqbva da si go zavirat mujete
Сексът е необходим единствено за продължаване на рода. Иначе изобщо не е жизненоважен. Не ми обяснявай глупости. И сексът е по желание, както и свирките. На теб ако мъже ти завират пенис в устата, си попаднала на свине. Не е мой проблем!
така еПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
AZ SAM MAJ I SAM BIL S 4/5 MOMI4ETA DO SEGA I SA MI SPODELQLI RAZLI4NO.... EDNA MI E KAZVALA 4E MNOGO E KEFI DA PRAI SVIRKI , DRUGA 4E NE OBI4A DA DUHA.... I TAKII RAUTI
ZLA ако мислиш найстина така просто си отвори кръгозора повече![]()
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
abe momicheta v koi vek jiveetei ot koga dostavqneto na udovolstvie stana unijenie.q se sybudete malko
kvi sa teq bebshki rasyjdeniq. az licho pravq svirki na priqtelq si zashtoto znam che mu haresva, a kogato na nego mu e kef i az sym shtasliva.
![]()
Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!
s tva pyk vaobshte ne sym saglasnaПървоначално написано от `Death`Whore`
.pylni gluposti.kato sexa e nujen samo za produljavane na roda zashto hilqdi mladi momicheta se strahuvat da ne zabremeneqt
i sa izmisleni kvi li ne sredstva za predpazvane ot nejelana bremennost.
Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!
`Death`Whore` е напълно права, но смятам да отговоря първо на втория цитат:Първоначално написано от ^Iskam_Te_Zavinagi^
Всички ние се страхуваме от това приятелката ( вие самите ) да не забременее, защото това означава да си разбиеш адски много живота ако да кажем и двамата сте на по 15.
Сексът като животинска гледна точка ( а ние сме животни, колкото и от вас да го отрекат ) има за цел да продължи рода. Сексът като човешка нужда представлява единствено задоволяване на желанието. Всички ние правим секс ВСЕ ОЩЕ само за това. А това, че си го правил с 1 - 2 - 5 - 10 - 30 човека си е напълно избор на самия индивид и представлява единствено различно чувство с всеки един нов човек.
Правенето на "свирки", кавичките са защото аз предпочитам да използвам "френска любов", е също напълно избор на момичето дали желае да достави удоволствие на човека, който харесва, обича или просто спи с него.
Това, което прави свирката унижение за жените, е суматите простаци, които просто се държат адски кретенски спрямо момичетата. Ако не ме разбирате за кого говоря, пример мога да ви дам момчето за което става дума в темата: "Как да го задържа" или нещо подобно беше.
Ще биеш момиче само защото неможеш на момче да посегнеш нали? Земи за скрии щот такива "пичове" сте супер жалки!Първоначално написано от Pi4a_Bateto
![]()
Първоначално написано от -
леко бе въздухар... толко ли нема кои да биеш , че и на момичета почна да налиташ пффффф....
da be da 6toto ne se izrep4i6 taka na nqkoe mom4e be murlio??? 6tot si s nisko samo4uvstvie i te izbiva na komleksi i nasilie vurhu momi4etata. i 6tom taka razsujdava6 zna4i sigurno si tolkova zle 4e nikoq ne iska da ti napravi svirka i samo s boi moje6 da q nakara6-basi tupaka si!Първоначално написано от Pi4a_Bateto
izob6to kak moje6 da se nare4e6 mom4e-ti i drugite takiva selqni kato teb sa sram za celiq mom4a6ki rod.
da be kva voina ne se li vijda6 kuv si jaluk.az napravo te sujalqvam...4e si tokova prost.nqma smisul ot voina- mnogo si mi pod nivoto-ne sme ravni i ne e 4estno sprqmo teb....Първоначално написано от Pi4a_Bateto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oouu gorkata sigurno vseki den q prebiva6 i tq ne smee da te ostavi,za da ne q "prati6 v bolnica"...Първоначално написано от Pi4a_Bateto
ee super si!!!!Първоначално написано от Aleandra
az imam priqtel ot 9 meseca -vednuj poiska da mu napravq svirka ama mu kazah 4e ne iskam i toi ne se surdi
samo ne znam koi e piklioto....Първоначално написано от Pi4a_Bateto
Nai-4esto, za da dostavim udovolstvi na maja.Za nas ne e 4ak tolkova priqtno.
ako na tebe ne ti e....tva ne znachi,che i na nas ne ni haresvaПървоначално написано от sexy_diva
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Ako na tebe ti e priqtno, nezna4i 4e na drugite im e priqtno. XAXA![]()
Да, права си, не е твой проблем. Може пък някои жени да обичат да доставят удоволствие на "свинете" си.Първоначално написано от `Death`Whore`
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
На туджбекистански ли пиша, че не ми разбират? Или просто ги мързи да си размърдат мозъците?
Напълно ясно се изразяваш. И си напълно права впрочем.Първоначално написано от `Death`Whore`
Смятам, че и аз ясно се изразявам, но винаги се намират хора, на които им говориш едно, те разбират съвсем друго и пишат нелепости. Трябва да спра да се дразня, че е погубващо.
Правя го,защото ми харесва. И защото виждам,че и на него меко казано му харесва...
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...