.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 150 от общо 150
    Повече от фен
    az ne pravq pak

Повече от фен
    ае... животът е кратък да не изпускаме важните мигове от живота, да не съжаляваме за предишни моменти и да се наслаждаваме на мечти, които могат и да се сбъднат
    Унижение... по-скоро клякане в буквален смисъл е тъй. Защо не са тръгнали да говорят за някой-си приятелката дето му правила кавали, а говорят за някакви дето уж правели на целия блок. Зависи на кого какво правиш ...
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от ZLA
    Svirkite sa unijenie kam momi4eto...
    И сексът е унижение, защото някакъв мъж ти го ръга.
    ne e unijenie-aide vsi`ki da sprat da pravqt seks i da vidime kvo 6te stane...
    seksut e neobhodim,dokato svirkite ne sa
    tva 4e jenite imat pove4e ot 1 'dupka' ne ozna4ava 4e vuv vsqka trqbva da si go zavirat mujete

Мега фен
    Сексът е необходим единствено за продължаване на рода. Иначе изобщо не е жизненоважен. Не ми обяснявай глупости. И сексът е по желание, както и свирките. На теб ако мъже ти завират пенис в устата, си попаднала на свине. Не е мой проблем!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Сексът е необходим единствено за продължаване на рода. Иначе изобщо не е жизненоважен. Не ми обяснявай глупости. И сексът е по желание, както и свирките. На теб ако мъже ти завират пенис в устата, си попаднала на свине. Не е мой проблем!
    така е

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    AZ SAM MAJ I SAM BIL S 4/5 MOMI4ETA DO SEGA I SA MI SPODELQLI RAZLI4NO.... EDNA MI E KAZVALA 4E MNOGO E KEFI DA PRAI SVIRKI , DRUGA 4E NE OBI4A DA DUHA.... I TAKII RAUTI

Фен
    Град
    София
    ZLA ако мислиш найстина така просто си отвори кръгозора повече
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

abe momicheta v koi vek jiveete i ot koga dostavqneto na udovolstvie stana unijenie.q se sybudete malko kvi sa teq bebshki rasyjdeniq. az licho pravq svirki na priqtelq si zashtoto znam che mu haresva, a kogato na nego mu e kef i az sym shtasliva.
    Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!

s tva pyk vaobshte ne sym saglasna .pylni gluposti.kato sexa e nujen samo za produljavane na roda zashto hilqdi mladi momicheta se strahuvat da ne zabremeneqt i sa izmisleni kvi li ne sredstva za predpazvane ot nejelana bremennost.
    Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!

Цитирай Първоначално написано от ^Iskam_Te_Zavinagi^
    s tva pyk vaobshte ne sym saglasna .pylni gluposti.kato sexa e nujen samo za produljavane na roda zashto hilqdi mladi momicheta se strahuvat da ne zabremeneqt i sa izmisleni kvi li ne sredstva za predpazvane ot nejelana bremennost.
    `Death`Whore` е напълно права, но смятам да отговоря първо на втория цитат:
    Всички ние се страхуваме от това приятелката ( вие самите ) да не забременее, защото това означава да си разбиеш адски много живота ако да кажем и двамата сте на по 15.
    Сексът като животинска гледна точка ( а ние сме животни, колкото и от вас да го отрекат ) има за цел да продължи рода. Сексът като човешка нужда представлява единствено задоволяване на желанието. Всички ние правим секс ВСЕ ОЩЕ само за това. А това, че си го правил с 1 - 2 - 5 - 10 - 30 човека си е напълно избор на самия индивид и представлява единствено различно чувство с всеки един нов човек.
    Правенето на "свирки", кавичките са защото аз предпочитам да използвам "френска любов", е също напълно избор на момичето дали желае да достави удоволствие на човека, който харесва, обича или просто спи с него.
    Това, което прави свирката унижение за жените, е суматите простаци, които просто се държат адски кретенски спрямо момичетата. Ако не ме разбирате за кого говоря, пример мога да ви дам момчето за което става дума в темата: "Как да го задържа" или нещо подобно беше.

-
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pi4a_Bateto
    Не го заслужаваме ли!Правят защото като отидеш и им кажеш направи ми свирка тя кат ти каже няма и ще ти направи на сила а после ще е изнасилена и в болница ей за тва!
    Ще биеш момиче само защото неможеш на момче да посегнеш нали? Земи за скрии щот такива "пичове" сте супер жалки!

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от -
    Не го заслужаваме ли!Правят защото като отидеш и им кажеш направи ми свирка тя кат ти каже няма и ще ти направи на сила а после ще е изнасилена и в болница ей за тва!
    Ще биеш момиче само защото неможеш на момче да посегнеш нали? Земи за скрии щот такива "пичове" сте супер жалки!

леко бе въздухар... толко ли нема кои да биеш , че и на момичета почна да налиташ пффффф....

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Lichno az ne pravq. Povecheto go pravqt purvonachalno, za da dostavqt udovolstvie na priqtelite si. Drugi kazvat, che tova im haresva. Tupoto e, che povecheto ne go zaslujavate.
    =D>

Град
    SOFIA
    da be da 6toto ne se izrep4i6 taka na nqkoe mom4e be murlio??? 6tot si s nisko samo4uvstvie i te izbiva na komleksi i nasilie vurhu momi4etata. i 6tom taka razsujdava6 zna4i sigurno si tolkova zle 4e nikoq ne iska da ti napravi svirka i samo s boi moje6 da q nakara6-basi tupaka si!
    izob6to kak moje6 da se nare4e6 mom4e-ti i drugite takiva selqni kato teb sa sram za celiq mom4a6ki rod.

Град
    SOFIA
    Може!А вие сте жалки КУРВИ!ЩЕ водим ли война или е ясна вашата длъжност?
    da be kva voina ne se li vijda6 kuv si jaluk.az napravo te sujalqvam...4e si tokova prost.nqma smisul ot voina- mnogo si mi pod nivoto-ne sme ravni i ne e 4estno sprqmo teb....

Град
    SOFIA
    Ето и ако нас ни няма и вие сте обречени.Пък и на кво сме обречени......моето гадже не е курва ама вас кат ви гледам..ПЪЛНИ КУРВИ!
    oouu gorkata sigurno vseki den q prebiva6 i tq ne smee da te ostavi,za da ne q "prati6 v bolnica"...

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Nikoq jena ne e dlujna da pravi svirki ili da izpulnqva vsqko vashe jelanie. Az sum s priqtelq si 1 i polovina i ne sum mu napravilanito edna svirka, kazah mu, che nqma da mu napravq i toi ne mi e kazal nishto. Ne moje da prinujdavate edna jena da pravi neshto, koeto ne jelae. I da bez jenite sa za nikude. I samo oshte edno neshto, vsichki koito kazvate, che jenite sa kurvi moga da vi kaja samo edno neshto-Evalata, mnogo milo otnoshenie imate kum maikite si.
    ee super si!!!!
    az imam priqtel ot 9 meseca -vednuj poiska da mu napravq svirka ama mu kazah 4e ne iskam i toi ne se surdi

Град
    SOFIA
    Але ей пикльо я си мери приказките!ЩЕ си говоря квот си искам и ще си седа на КОМПА колкото си искам!ЩЕ си правя квот си искам!ЩЕ си говоря квот си искам!Ще си мисля квот си искам!
    samo ne znam koi e piklioto....

Nai-4esto, za da dostavim udovolstvi na maja.Za nas ne e 4ak tolkova priqtno.

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от sexy_diva
    Nai-4esto, za da dostavim udovolstvi na maja.Za nas ne e 4ak tolkova priqtno.
    ako na tebe ne ti e....tva ne znachi,che i na nas ne ni haresva
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Guest
    Ako na tebe ti e priqtno, nezna4i 4e na drugite im e priqtno. XAXA

Повече от фен
    На теб ако мъже ти завират пенис в устата, си попаднала на свине. Не е мой проблем!
    Да, права си, не е твой проблем. Може пък някои жени да обичат да доставят удоволствие на "свинете" си.
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Мега фен
    На туджбекистански ли пиша, че не ми разбират? Или просто ги мързи да си размърдат мозъците?

На туджбекистански ли пиша, че не ми разбират? Или просто ги мързи да си размърдат мозъците?
    Напълно ясно се изразяваш. И си напълно права впрочем.
    Смятам, че и аз ясно се изразявам, но винаги се намират хора, на които им говориш едно, те разбират съвсем друго и пишат нелепости. Трябва да спра да се дразня, че е погубващо.

Правя го,защото ми харесва. И защото виждам,че и на него меко казано му харесва...
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си