.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    lqli
    Guest

pomognete mi molq vi se

Bqh na kupon i tam malko prekalih s pieneto i s edin fr kakvo li ne nepravihme samo deto nenapravihme seks sega mi e mnogo gadno ot 4 dena i nesmeq da izlezna za6toto 6te go vidq tozi priqtel i nenam kakvo da pravq mnogo mi e gadno ujas sega mnogo sujalqvam za tova i mislq 4e vs ostanali znaqt za6too mi vikat sex ma6ina i tova mnogo me drazni!Molqvi se kajete mi kakvo da pravq napravo umiram!Pomogne te mi!

ama kfo ti puka we, bila si piqna ne si znaela kfo pravi6...izob6to nqma za6to da ti e gadno az sum imala podobno izjivqvane i ne mi puka6e osobeno...q se uspokoi malko
    party like a rock star sleep like a baby

Голям фен
    bila si piqna!!!kvo ti puka sa kvo ti govorqt?!?q da ne ti puka we macka!
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

e to kato si piine6 i ne yse6ta6 kvo vur6i6.te 6ti vikat taka i 6te prestanat,samo trqbva da si napykist-ne im obru6tai vnimanie

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Поне ти е за урок... Занапред не прекалявай с алкохола, че да не направиш още нещо, за което да съжаляваш впоследствие.
    Говори с приятеля... Кажи му, че съжаляваш за станалото и се надяваш да не повлияе негативно на отношенията ви.. Бъди по - отговорна занапред.Всеки греши, но ти гледай да не го правиш отново
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Това са последствията от алкохола...вече ще знаеш да внимаваш с пиенето.А пък недей се впряга много,ще приказват хората докато друг не се издъни и ще те оставят Но внимавай,защото като се напие човек незнае какво прави,и в едно такова състояние,можеш да допуснеш доста по-голяма грешка от тази и да съжаляваш цял живот!А за приятеля ми говори с него,кажи му,че се извиняваш и че няма да се повтори,че си била пияна и т.н. не губи едно приятелство заради глупости!
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Поне ти е за урок... Занапред не прекалявай с алкохола, че да не направиш още нещо, за което да съжаляваш впоследствие.
    Говори с приятеля... Кажи му, че съжаляваш за станалото и се надяваш да не повлияе негативно на отношенията ви.. Бъди по - отговорна занапред.Всеки греши, но ти гледай да не го правиш отново
    Алкохола не е оправдание!Но ако момчето ти е приятел едва ли ще ти се присмива и т.н.А относно другите...Да не ти пука!
    Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Имаше подобна тема
    Ми пиенето не ти е оправдание-щото в крайна сметка като си пийнеш правиш това което не ти е стискало докато си трезва и един вид след тва си избърсваш ръцете с фразата МИ АЗ БЯХ ПИЯНА.Внимавайте кво праите бе хорица

Мега фен Аватара на koalka
    Ами да,малко е конфузно,но все пак си била пияна и не си знаела какво правиш.Споко,не им обръщай внимание.След известно време ще престанат ще видиш.Пък и те го правят за бъзик,а пък и са ти приятели.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Abe tva sa pulni gluposti ne im obru6tai vnimanie...Ne 4e iskam da kaja
    ne6to Ama sama si si vinovna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си