.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Lo6o li e?

Фен
    Град
    Pazardjik

Lo6o li e?

Hora spored vas lo6o li e da ide6 v gimnaziq i da ne si si imal gadje?Dali nqkoi 6te se prismiva na tova ?A momi4etata 6te me mislqt li za zadrasten?

Nikoi nqma pravo da sudi drug chovek, samo zashtoto ne e imal gadje. Tova si e lichen izbor. Ne trqbva da se pritesnqvash za tova. Ne oznachava, che ne si pulnocenen chovek. Gledai napred i vsichko shte se opravi.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Защо да е лошо?Няма да те мислят за задръстен,ако са свестни.Ако се опасяваш за това,може и да не разбират,че си нямал гадже.

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Категорично не,не е лошо,нормално е.Просто може би не си намерил подходящото момиче няа за какво да се притесняваш.А пък и не виждам защо момичетата да те мислят за задръстен след като си нямаш приятелка,няма защо да го правят
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Guest
    Ми лошо е човек мое първо да се поизфукаш да придобиеш авторитет ала бала иначе мое ти се стъжни евентуално мухахаха.

Почвай да си търсиш готина мадама ако не за гадже поне да се изфукаш.

абе то няя проблем, но ти ще си се комплексираш така ..., така че търси си...всъпност говорим за след 12 клас нали ?
    ако е след 7 няма проблеми

Мега фен Аватара на iiirish
    ами по принцип като те погледне човек няма да разбере дали си бил с момиче или не. просто забрави това, че си нямал връзка до сега и смело гледай момичетата в очите. всеки е преминал през това - няма страшно!

Forslor
    Guest

Re: Lo6o li e?

Цитирай Първоначално написано от Spider_Web
    Hora spored vas lo6o li e da ide6 v gimnaziq i da ne si si imal gadje?Dali nqkoi 6te se prismiva na tova ?A momi4etata 6te me mislqt li za zadrasten?
    Няма се притесняваш за глупости ,щот и аз като влизах нямах пък и не ми пукаше да не съм бил единствен я. Тревожиш се са глупости.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    То не е нужно да им казваш имал ли си нямал ли си.Ако те питат казваш ДА ИМАЛ СЪМ сега нямам и така.За кво им е да знаят-за мен тия хора в училище са просто едни субекти с които се виждам ЩЪ не ЩЪ почти всеки ден и уж учим заедно-те нямат право да ми се бъркат в живота-поне аз така го възприемам

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Няма се притесняваш за глупости ,щот и аз като влизах нямах пък и не ми пукаше да не съм бил единствен я. Тревожиш се са глупости.
    i az taka mislq!spoko 4ovek da ne ti puka!!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Тва пък е най-тъпата тема която съм чела...никой няма право да ти се просмива за нищо...сам решаваш дали да си имаш гадже или не!
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Guest
    ми попринцип не мисля че е лошо,явно просто не си срещнал подходящото момиче!да не ти пука!!!най-малкото което е другите как ще разберат?!?а ако разберат според мен няма да те мислят за задръстен,ако са свестни!а ти просто не си избивай комплекси и няма да имаш проблем

Супер фен

А ти защо ще им казваш истината

hah kakvo mu e lo6oto az dori ne poznavam mom4e koeto predi gimnaziqta e imal priqtelka

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

taka 4e nqma to kakvo da se pritesnqva6 6te si nameri6 nqkoq gimnazistkka

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не е срамно! Има хора, които биха ти се подиграли... Има такива и които са над тези неща и няма да те съдят по сексуалния ти опит (или липсата му), а по това какъв човек си За тези хора трябва да те е грижа, а не за другите! Успех и никога не се срамувай от себе си, ако си добър човек, няма от какво да се срамуваш!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си