- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomognete 6te umra
pomognete molq vi. iskah da hodq s edno momi4e no tq me otrqza i zaobi4ah drugo - elena. i sega elena me pita kakvo e stanalo s drugata oba4e kak da i kaja 4e obi4am neq a ne onova s koeto iskah da hodq. v petuk ili sybota 6te hodim s elito na kafe i dali togava da i kaja nz. dayte mi syvet 4e ve4e 6te se grymna. 10x predvaritelno. ps. s elena sme v edin klas.
Ха влюбен си в адашкаАми значи щом я обичаш кажи и го...даже още щом идете на кафе,и кажи какво е станало с предното момиче и разкрий чувствата си,като си искрен с нея,и и кажеш на време какво чувстваш,хем няма да се измъчваш сам,хем може да се окаже,че и тя има чувства към теб
Не се колебай,просто си излей душата пред Елито,не се притеснявай ииии късмет!!!
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
mersi mn eli, mn mi pomogna, i az taka mislq da napraq, mersi mn
Моля моля,и ти стискам палци да се получат нещата с адашката![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
mersi
mri v ki6ta kato nz kfo da napravi6
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
много си отракан...ама сиурно ако ти се наложе ше пикаеш по гърнетатаПървоначално написано от Bisollini
![]()
Акоя обичаш и го кажи.Обичаш я и не се срамувай да покажеш чувствата си.Действай!!!
Kaji i go po nai-lesniq nachin. Samo dve dumi- "Obicham te". Tova shte e dostatuchno. Uspeh!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
nqq se kosish ... nqq umresh
пп: ех кой като мен Мнения: 777
Мри бе мри мноо си зле.
Първоначално написано от koalka