- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- БАН на IP на FikyScHetO - Защо не и го махнете?
Причината да пиша, че момичето с ник FikyScHetO има Бан на IP без да се е провинила по-какъвто и да начин.Тя каза, че е писала на Coki и Machoka и те и са и отговорили, че банна и неможе да бъде премахнат,тъй като има Бан на цялата мрежа, заради друг провинил се юзър. Та обръщам се към всички обикновените юзъри и към тези от което зависи това. Трябва ли един юзър, който не се е провинил по какъвто и да е начив да има Бан?Мисля, че отговорът е ясен, така че моля махнете го!!!
А и още нещо.. да не вземете да ми сложите Бан за обида. Все пак се опитах да бъда максимално учтив.
11 tochka deaktiven profil.
а аз се чудих защо не влиза напоследък![]()
наистина е несправедливо тва![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Моля модовете или админите да дадат становище по въпроса. Все пак пуснах темата преди четири дена.
11 tochka deaktiven profil.
Моето становище съм го изказал вече лично, но ето още веднъж:
В случая тя не използва реално ип, ами такова, което се използва от още 100 човека например и поради тази причина, тя не може да бъде застрахована от подобен случай. Решението на въпроса е да се поиска от доставчика реално ип, за което да носи отговорност само тя.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html