.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    ledenata
    Guest

HELP vyrmojno li e ?

dnes pravihme sex s pr a onq den mi svyr6i . prezervativa se skysa bez da razberem i v kraina smetka vs se obyrka v momenta kogato razbrahme. nai gadnoto e 4e toi ve4e be6e svyr6il za jalost v men ima li nqkakva opasnot da sym zabremenqla i kolko procenta e tq ako otgovora vi e da kajete mi kakvo da piq ako izob6to ima takova ne6to koeto da mi pomogne . ne sym kazala na roditelite si utre 6te go napravq . molq vi bez upreci to4no v tozi moment ne mi e do tova 6te sym blagodarna na vsi4ki koito otgovorqt seriozno po temata . a i dr iskam da popitam vyzmojno li e da se razbremenee kogato ne si v ovolaciq ?

Postinor

Мега фен
    Естествено, че има възможност да си забременяла! Ако си под 18, си още с неукрепнала полова система и овулацията ти е възможно да е подвижна, т.е., да се появи по всяко време. Отиди в аптеката ВЕДНАГА и купи Постинор дуо. Прочети листовката и го изпий. Но не губи време!

Guest
    Направи вече си вързала-скоро ше цъфнеш и ше го дундуркаш
    хахахахаа

ledenata
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Направи вече си вързала-скоро ше цъфнеш и ше го дундуркаш
    хахахахаа

ne vijdam ni6to sme6no ... blagodarq na dr-te dve mneniq a i `Death`Whore` nqma kak da idq do aptekata jiveq v grad(t.e selo) Belene i aptekata ne e denono6tan za jalost utre priqtelq mi 6te hodi na pln sutrinta i 6te kupi ot tam nadqvam se ve4e da ne e kysno

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Ako e svur6il v teb veroqtnosta da si bremenna e 90 % procenta otivai v nai blizkata apteka i si kupi Постинор дуо tam pishe na listovkata kvo da praish i ne gubi vreme ....

Мега фен
    Кажи му да купи 2 опаковка...скъпо ще му излезе, но в първите няколко часа вероятността да бъде предотвратена евентуалната бременност е най-голям.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    pobarzai ... estestveno 4e e vazmojno da zabremeneesh kogato si v ovolaciq ha
    Love you Kris !!!

ledenata
    Guest
    `Death`Whore` a moje6 li da mi kaje6 kolko struva ednata opakovka ili pone ako ne s to4nost gore dolu

Мега фен
    Малко повече от 10 лева.

ledenata
    Guest
    mersi mn na vsi4ki

Между 10-15 лв, зависи от апреката Най-често около 12 лв май ...
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Guest
    Абе и да си бременна ко от това?Ше си имаш ЛАПЕ
    хахахахаххахахаххахахахах ахахаххахахахахахааххахах ахахааххахахахахахахаххах ахахахаахахахаххахахахаах хахахахахахахахахахахх

ledenata
    Guest
    a ima li veroqtnost hap4etata da ne pomognat dori i da gi piq predi 24 4asa ? i kakva e tq malka ili golqma

ledenata
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе и да си бременна ко от това?Ше си имаш ЛАПЕ
    хахахахаххахахаххахахахах ахахаххахахахахахааххахах ахахааххахахахахахахаххах ахахахаахахахаххахахахаах хахахахахахахахахахахх
    ne me byrka da si go imam no neka ne e na 15 godi6na vyzrast !!!

Guest
    Явно те бърка-щом пищиш из форума

С течение на времето действието им минава.По принцип пише, че са активни до 72 часа, но е най-добре да се пият веднага.Мисля, че след 12 часа вероятността да помогнат беше около 80% , но пиша по памет ...

Guest
    Мдааааааааааааааааааааааа а

Vuzmojnost ima da zabremeneesh vuv vseki edin moment..Sled cikul e malko po veroqtno, no pak e vuzmojno!Ne trqbva da se pritesnqvash i ne mislq, che nqkoi moje da ti kaje neshto na vupreki!Ima vuzmojnost da predotvratish vuzmojna bremennost s "postinior duo" -pie se nai kusno 72 chasa sled poloviq akt.Te sa 2 xapcheta.. 1voto se pie i sled 12 chasa shte piesh i 2 i nqma da ima problem!
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Guest

Re: HELP vyrmojno li e ?

Цитирай Първоначално написано от ledenata
    dnes pravihme sex s pr a onq den mi svyr6i . prezervativa se skysa bez da razberem i v kraina smetka vs se obyrka v momenta kogato razbrahme. nai gadnoto e 4e toi ve4e be6e svyr6il za jalost v men ima li nqkakva opasnot da sym zabremenqla i kolko procenta e tq ako otgovora vi e da kajete mi kakvo da piq ako izob6to ima takova ne6to koeto da mi pomogne . ne sym kazala na roditelite si utre 6te go napravq . molq vi bez upreci to4no v tozi moment ne mi e do tova 6te sym blagodarna na vsi4ki koito otgovorqt seriozno po temata . a i dr iskam da popitam vyzmojno li e da se razbremenee kogato ne si v ovolaciq ?
    Kato не си запозната с нещата-значи не требва и да са ебеш.

Имам една молба ... четете какво са писали хората преди вас, целта ще е да се избегне повторение. Мерси предварително ...

moq savet e da govori6 s roditelite si. Neznaq kak 6te reagirat no vse pak te 6te ti pomognat pove4e ot nas. USPEH
    Забравих всичко запомни,
    и неискам пак да ми тежи,
    за всички изминали дни.
    Заминавай! Хайде върви
    и пак нея целуни!

ledenata
    Guest
    blagodarq na vs koito mi pomognaha sys savetite si i tova koeto znaeqt i kakto vinagi sym razo4arovana ot ostanalata 4ast koqto gleda samo da se podigrava pojelavam vi go ot syrce na nikoi da ne se slu4i podobno ne6to dori i da si mom4e UJASNO E !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BrOkEn_DrEaM
    moq savet e da govori6 s roditelite si. Neznaq kak 6te reagirat no vse pak te 6te ti pomognat pove4e ot nas. USPEH
    Или ще те затрелят

Мега фен Аватара на koalka
    Адски е голяма възможността да си бременна.Купи се Постинор дуо преди да е станало късно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си