.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Vaprosche ???

Vaprosche ???

Vaprosat e poveche kak momicetata ako. Ako momcheto svarshva v teb useshtali se neshto nqkoi ako zn da mi kaje PLS PLS PLS

Ми гаджето ми усеща. Предполагам и другите момичета усещат. Все пак ти пулсира тогава.

Мега фен
    Самата течност не се усеща!

Течността не се усеща, но ако момичето е поопознало добре момчето може да усети дори без той да го покаже някак, че свършва
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

ami spored men se usheshta.. to pak e mn sbektivno da go kategorizirash-zavisi mn ot dvoikata!
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Мега фен
    Самото свършване се усеща най-ясно без презерватив. Естествено, че жената усеща дори само по реакциите, пъшкането...бтв, много мразя мъже, които не показват, че им е приятно.

Guest

Re: Vaprosche ???

Цитирай Първоначално написано от usp-90
    Vaprosat e poveche kak momicetata ako. Ako momcheto svarshva v teb useshtali se neshto nqkoi ako zn da mi kaje PLS PLS PLS
    Надупи са и дай на някой да те опъне и после ще споделиш личният си опит с съфорумците си

Град
    DuPnIcA

Re: Vaprosche ???

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от usp-90
    Надупи са и дай на някой да те опъне и после ще споделиш личният си опит с съфорумците си
    lele ama mn ste zlobni,, momi4eto pita za savet tq ako iska6e sama da razbere nqma6e da puska temata.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си