.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Имам проблем с гласа :(

Здравейте! На 18 години съм и имам много неприятен проблем с гласа, който забелязах още преди година. Ако има нещо, което наистина мразя у себе си, то това е гласът ми! Реших се да потърся съвет за това чак сега, защото мислех, че е временно и ще отмине, но не стана така. Проблемът ми в общи линии се състои в това, че гласът ми е по-висок отколкото трябва. Освен това, когато съм някъде на шумно място (например в дискотека или дори понякога на улицата) гласът ми почти изчезва, не мога да говоря силно и това направо ме побърква. Това, че не ми харесва да се слушам, ми пречи и да общувам и с другите в известна степен. Писнало ми е да ме питат: "Защо говориш така? Какво ти е?", когато се запознавам с някого. Иска ми се гласът ми да бъде по-дебел, нормален, ако може така да се каже. Как мога да постигна това? Чрез някакви хранителни добавки ли? Чрез медикаменти? Отчаял съм се много вече.
    Може ли някой да ми даде някакъв съвет?

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    даам...
    и аз съм чувала за такива "медикаменти"
    затова ако сте забелязали на тия жени дето блъскат във фитнеса им поникват якото косми...то напрао гора...или гласа им става по-дебел
    това е не от блъскането и дигането на гирички,ми щото там фитнес-манияците се гълтат с разни боклуци за мускули и тялото на "мацките" започва да произвежда некфи мъжки хормони или просто ...аве объркват се работите
    иначе поговори с некой лекар,може ти даде нещо и да се подобри положението

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    неприятно е особено ако си момче.
    до година-две би трябвало да отмине
    нищо не пречи да се косултираш с УНГ спец

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Много шибано, ми опитай се да викаш

Правила за публикуване