- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Happy 4th of July
днес е деня на независимостта на САЩ празнувайте хора =D>\
/
aAWEEE tihoooooooooo beeee kfo ni interesuva nas sasht??????????? NIEEE IMAME R.D. I TFA STIGA LIGOTIII
O0o0o molq ti se...po-vajno e 4e nie imam den den![]()
![]()
Далеч по-важно от някакъв американски празник!Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
П.П. Не го казвам иронично, а съвсем сериозно.![]()
Eee dobre be du6koПървоначално написано от p4elata_brumze
... aide lek den :P
Кво ми пука за празника им та даже ми го честитиш. Айде в кофите бе!
Въобще не ме интересува, че смотаните "американци" имат празник...
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
леее, до къде стигнахме... да си честитим АМЕРИКАНСКИТЕ празници![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Ние някой от нашите не си честитим,пък тръгнахме да си честитиме американските![]()
Не празнува ли българското население Свети Валентин и Хелоуйн? Обаче за тях не дуднете. Защото ви трябва повод да покажете, че обичате някого. И този празник е същият. Да покажем, че обичаме Америка!
С тоя пост ми падна много в очите...Първоначално написано от `Death`Whore`
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Аз плюя на американския империализъм! До къде ни докараха само, да им честитим празниците.![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Ето кой не разбира от ирония.
О благодаря, че ми честитиш рождения ден /днеска е/![]()
11 tochka deaktiven profil.
Аз съм американофобка. Незнам защо ми честитиш празника на някакви шибани дебели безделници, мислещи се за богове...
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Хаххаха, споко, и аз мразя глобализацията. Тъпо се изказах, но наистина не харесвам нито американското поведение, нито политика, нито история, нитпо нищо. Само някои изпълнители са добриПървоначално написано от exploitedteen
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Американското поведение, ясно защо не го харесваш. Ама защо не харесваш политика и история?!Първоначално написано от ErinEverly
Пък и ако ще мразиш американците трябва да мразиш всичко свързано с тях - музиката най-вече.
![]()
Политиката им е на едни самовлюбени тъпанари, които се мислят за богове и мислят че могат да обиват за единия респект. А историята им - те нямат история!!! Те са нищо - без произход, без завоевания, без история. Те просто са най-новата нация. А се мислят за най-важните. А за музиката - вече казах че се извинявам за глобализацията. Като цяло мнението, което са ми създали, не е хубаво.Първоначално написано от Communist
Erin Everly
Обърках се, не разбрах че си имала предвид американската история и политика, помислих че мразиш политиката и историята като цяло.![]()
Тц тц тц... МръсникПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Erin Everly
Айде, сподели какво е че верно ще го търся в тълковния речник довечераПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Erin Everly
Шегуваш ли се? Аз съм алтерглобалистПървоначално написано от exploitedteen
Знам какво означава ама не ми се обяснява..
До 2012 няма да има САЩ нито идиоти като теб, така че празнувайте докато можете, гадини!