.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    искаш ли да ти кажа нещо, миличка? за най-добрия ми приятел бих умряла... щото съм го казала - за мен той е не просто приятел, а част от мен... (тва мислех, че никога няма да го кажа на някой, освен на него ама ето на...). така че ми разправяй, че преувеличавам...[/b]
    evalata za koeto =D> =D> =D> malko sa horata kato tebe

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cold_kiss
    Цитирай Първоначално написано от oli_to
    Бих направила всичко, което ме помоли и което ми е по силите.Дори да е нещо откачено, пак бих го направила.Много малко ми трябва да кривна от правия път и да сторя някоя щуротия без знанието на нашите и да се размина, така че бих направила всичко, защото знам че и той би направил всичко за мене
    stiga be hora....tva da napravi6 nqkoq 6turotiq za priqtel ne ozna4ava 4e 6te napravi6 vs za nego....vij...ako te nakara da ubie6 nqkoi za da moje toi da se po4uvstva 6tastliv bi li go napravila? (btw tva ne go kazvam s gaden i podigravatelen ton..bez ni6to li4no razbira se...prosto me hva6ta qd kato nqkoi kaje 4e e gotov na absolutno vs za priqtelite si bez da osyznava naistina kakvo ozna4ava VIS4KO)
    Ами ако той ми е приятел никога няма да поиска това от мен, но ако се е забъркал в проблеми и това е единствения начин да го отърва да бих убила човек!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от cold_kiss
    Цитирай Първоначално написано от oli_to
    Бих направила всичко, което ме помоли и което ми е по силите.Дори да е нещо откачено, пак бих го направила.Много малко ми трябва да кривна от правия път и да сторя някоя щуротия без знанието на нашите и да се размина, така че бих направила всичко, защото знам че и той би направил всичко за мене
    stiga be hora....tva da napravi6 nqkoq 6turotiq za priqtel ne ozna4ava 4e 6te napravi6 vs za nego....vij...ako te nakara da ubie6 nqkoi za da moje toi da se po4uvstva 6tastliv bi li go napravila? (btw tva ne go kazvam s gaden i podigravatelen ton..bez ni6to li4no razbira se...prosto me hva6ta qd kato nqkoi kaje 4e e gotov na absolutno vs za priqtelite si bez da osyznava naistina kakvo ozna4ava VIS4KO)
    Ами ако той ми е приятел никога няма да поиска това от мен, но ако се е забъркал в проблеми и това е единствения начин да го отърва да бих убила човек!!!
    haha abe ti seriozno li? oleeee...e ne izvinqvai ama mai ne se 4uva6....dobreem da kajem 4e sega si misli6 4e bi go storil\a predstavi si momenta v koito 6te dyrji6 hladnoto uryjie,a 4ovekyt koito trqbva da ubie6 te gleda s pogled pylen s nadejda i ot4aqnie...basi bi ubil/a???ne mislq...a dobre da kajem 4e hladnokryvieto ti dostigne i bi strelql/a ...togava cql jivot 6te jivee6 sys spomena za mole6tite mu se o4i i momenta v koito ti razru6ava6 edna sydba a i mn svyrzani s neq...i vse pak kazva6 VSI4KO be storil/a, a bi li pogubil\a i maika si naprimer za tozi priqtel?
    kazva6 4e ako ti e istinski priqtel ne bi go poiskal ot tebe....ami dobrem...kak moje6 da razbere6 4e ti e istinski priqtel sled kato v dne6no vreme "istinskite priqteli" sa tolkova malko i pove4eto samo si te izpolzvat...mn ama mn trudno se namira 4ovek zaradi koito da trqbva da si gotov da umre6 dori....no kazvam otnovo..da napravi6 vs vyzmojno za da mu pomogne6-vsi4ko koeto e po silite ti a ne absolutno vsi4ko za6toto mejdu tezi dvete ima ogroomna razlika...ne kazvam 4e az ne dyrja na priqtelite si...bih umrqla za tqh no ne bih naranila nikoe dr 4ove6ko sy6testvo-znam granicata zatova kazvam 4e ne bih napravila absolutno vsi4ko stigaiki do kraq.....bih napravila vs no do granicata,zabranqvaiki si da q presko4a...[/u]
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced, when you left me
    A rose in the rain
    So I swore, to the razor
    That never enchained
    Would your dark nails of faith
    Be pushed through my veins again

Guest
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    haha emi hodim vseki den do edin kvartal i tam sedim i chakame edin pich da se poqvi ot bloka si..i kato go vidime se kriem ot nego
    ама точно като 'бебенца' се държите.
    за приятел (истински) всичко бих направила...
    yay Na kolko godinki ste na 6??7,8??....5??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си