.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

проблеми на борда

така хора имам по точно не аз а моята приятелка Х има проблем ама като я гледам ква е тъжна и ми става тъпо за тва искам да и помогна така начи Х си харесва А ама не го познава а тои е като от лед да не му кажеш думичка малко е безчувствен ама тя иска да се запознат така че ако някои има идея как да се запознаят да сподели

Re: проблеми на борда

Цитирай Първоначално написано от dark^girl
    така хора имам по точно не аз а моята приятелка Х има проблем ама като я гледам ква е тъжна и ми става тъпо за тва искам да и помогна така начи Х си харесва А ама не го познава а тои е като от лед да не му кажеш думичка малко е безчувствен ама тя иска да се запознат така че ако някои има идея как да се запознаят да сподели

Да отиде до него , да го заговори за нещо , примерно "каква марка ти е часовника" или нещо подобно , да го покани на кафе да се опознаят , и натам може да е лесно ако той я хареса , ако той не и обръща внимание най-вероятно си има приятелка , или се надява на друга

Мега фен Аватара на koalka
    Ами отива при него и се запознават или чрез общи познати,ако има такива.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    да бе и на мен ми се е случвало шит е.Според мен чрез общи познати е най добре ако има такива

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами отива при него и се запознават или чрез общи познати,ако има такива.
    i as sam na tova mnenie
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

darki
    Guest
    и аз така мисля ама тя е малко срамежлива как така да иде при него и да му каже нещо мн ша е странно еми нз ще го измисли някои ден

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от darki
    и аз така мисля ама тя е малко срамежлива как така да иде при него и да му каже нещо мн ша е странно еми нз ще го измисли някои ден
    ми айде да се опита първо да си преодолее вътрешните пречки и ше успее

Guest
    Отива казва му той я гледа тъпо.Премисля ако е готина ,че може да я оправи съгласява се .После тръгват след седмица късат това е поне от описанието на X.

Отива при него и казва "здрасти аз съм Х"например...
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си