.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    suvsem vuzmojno si e priqtelstvoto mejdo mom4e i momi4e, nai-blizkiqt mi 4ovek mi e nai-dobriqt priqtel, s koito se poznavame ot 8 godini...e da ima6e edin period v koito si go haresvah, no toi mina i sega priqtelstvoto ni e super zdravo, da ne govotim, 4e imam adski mnogo priqteli mom4eta...i sa samo priqteli...
    party like a rock star sleep like a baby

Здравейте на всички!
    Аз съм нова тук и се надявам да ме приемете в голямото си семейство.!
    Та,относно темата...И аз съм на мнение,че МОЖЕ да има приятлство между момче и момиче!Казвам го от личен опит.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Незнам вече.. в последните няколко месеца все повече се убеждавам във факта,че такоа животно няма.. естествено немога да слагам всички под общ знаменател,защото много мои познати си имат истински приятели момичета/момчета... ама не мога да го кажа от личен опит..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    мноо ясно че е възможно!
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Мега фен Аватара на koalka
    Да,според мен може да съществува.Но преклената близост води до чувства от едната страна.В много от случаите.Според мен може да си споделяте,но да не ставате близки толкова много.

mi vapreki 4e doskoro stradah ot edno takova "priqtelstvo" i misleh 4e ne sa6tetvuva ve4e sam na drugo mnieie.6toto mom4eta bol vse 6a se nameri nqkoi na koito da ima6 doverie

Guest
    Гледам че 99% от отговорите са на момичета да ви кажа момичета напълно се заближдавате.Просто такъв е животът.ХОРМОНИ!!!
    НЯМА АБСОЛЮТНО НИКЪКАВ ШАНС ДА ИМА ТАКОВА ПРИЯТЕЛСТВО.

Фен
    Град
    Там някъде!
    Аз пък мисля че приятелството между момче и момиче е напълно възможно!На мен повечето ми истински приятели са момчета...!
    ...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....

Повече от фен
    Град
    ;]
    да приятелството между момиче и момче е възможно,
    но между момче и момиче не ;]

Re: Priqtelstvo m/u mom4e i momi4e???Vazmojno li e???

Цитирай Първоначално написано от luibopitna
    Moje li da sa6testvuva priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e!Az mislq 4e e vazmojno.Vie kak mislite?
    Разбира се че е възможно . С момчетата винаги е по весело дори когато си тъжна не седят да им ревеш на рамото 1 седмица а винаги успяват да ти оправят настроението.

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    ами почти винаги единия се влюбва.. но аз лично предпочитам момчета за приятели отколкото момичета.. много по верни са и никога не те заебават заради момче
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Фен
    Град
    Pazardjik
    vazmojno e mnogo qsno ako ne 4uvstva6 nikvi 4uvstva kam mom4eto moje da ste golemi priqteli(primerno kazano)

Мега фен Аватара на iiirish
    мили мои, много сте наивни ако смятате, че има приятелство между двата пола. това е просто невъзможно от гледна точка на привличането.

опитвала съм 3 пъти да завържа приятелство с момче. и трите пъти си мислех, че се е получило, а след всеки път се оказваше, че момчето ме харесва.
    разберете, че след като започне споделянето започвате да се чувствате все по-близки и по-близки докато не дойде момента в който си казвате "Мисля, че той е симпатичен"

така... а после?!

Аз мисля ,че е невъзможно. Рано или късно в единия човек се зараждат чувства..а тогава с приятелството е свършено.
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az mislq che moje da ima...daje az iam mnogo dobur priqtel mom4e..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си