- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kajete mi kak da go zadarja
Imam problem s moq priqtel i se nujdaq ot pomo6t molq vi daite mi savet kak da postapq za6toto mnogo go obi4am.
Ta zna4i s moq priqtel sme ot 2 meseca i az mnogo ama mnogo go bi4am (nadqvam se i toi men), no toi prez cqloto tova vreme izmislq vse po nestandartni i dori bih kazala stranni novosti v sexa mejdu nas.
Az sam na 14 i kogato se zapoznahme bqh devstvena o6te na parvata sedmica ot vrazkata ni pravihme sex i toi me otvori, az malko se kolebaeh dali ne mi e rano, no toi se razsardi 4e mislq taka i az re6ih da go napravim. Ne sled dalgo toi poiska da me ovori i v dupeto, az reagirah malko ostro, no toi pak se razsardi i ne mi se obajda nqkolko dni i az se saglasih da pravim analen sex za da ne mi se sardi. na nego mnogo mu haresa i me kara po4ti vseki pat da pravim analen vapreki 4e men ne vinagi mi e mnogo priqtno, no za da mu dostavq udovolstvie go pravq.
Predi okolu 2 sedmici mi kaza da legna gola v vanata s zatvoreni o4i i otvorena usta za da me iznenada, napravih go i ne mojeh da povqrvam kakvo stava kogato usetih 4e toi mi pi6ka v ustata 6tqh da povarna, no toi mi kaza 4e ako go obi4am ne trqbva da me e gnus ot neg i 4e tova go vazbujda mnogo.
Predi dva dni mi kaza 4e iska da pravim troika s edin negov priqtel, no az mu otkazah, ot togava ne mi se e obajdal i ne mi vdiga.
molq vi daite mi savet kakvo da pravq mnogo go obi4am no neznam dali toi ne prekalqva? Toi sa6to me obi4a no e malko stranen v sexualnite si jelaniq.
Pls daite mi savet mnogo iskam da go vidq, no toi nqma da iska ako ne se saglasq za troikata. Vie bihte li pravili troika? Dali e tolkova lo6o? Kajete mi kak da postapq???
Той няма абсолютно никакви чувства към теб.
Дано да съм неговия приятел![]()
аха. бду много се смях наПървоначално написано от `Death`Whore`
usetih 4e toi mi pi6ka v ustata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Колко си наивна само! Не, не се съгласявай. Той не те обича, а иска само да те чука. Тъпото е, че не го осъзнаваш.Първоначално написано от Lili14
Въобще не се занимавай с него. Ако те обича не би те карал да правиш нещо, което не ти е приятно. По-добре не го търси повече. Остави нещата такива, каквито са. Не го познаваш добре и не знаеш до къде би стигнал. За да не страдаш много повече откажи се сега.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
oleeeeeeeeeeee na kolko godini e tva mom4e we![]()
![]()
![]()
emi ot tova koeto pro4etoh po moe mnenie toi iska ot teb samo da zadovolqva6 sexualnite mu fantazii ni6to pove4e ako te obi4a6e nqma6e da te kara da pravi6 takiva gnusni ne6tavse pak i ti ima6 dostoinstvo i ne trqabva da go zagurbva6 samo za da go zadurji6.....spored men toi vuob6te ne durji na teb
![]()
![]()
![]()
Всъщност тъпото е, че той прави неща, от които тя изпитва болка, погнуса или не изпитва удоволствие. Не бих се учудила, ако от вагиналния секс не изпитва удоволствие.
малелелеле
ТОЯ ТИП СЕ ГАВРИ С ТЕБЕ!
аа
ужас
по-добре спри сега,отколкото пак да се съгласяваш на подобни глупости
доста си се прецакала. той само те използва за секс-кукла. още когато ти е предлагал първия път е трябвало категорично да откажеш. това че ти се е разсърдил тогава означава че е искал само секс от теб. както и да е, станалото станало, а сега по добре не се занимавай с него повече, защото ще продължи да те използва.
zDRavei.Pyrvo mislq che ti e bilo dosta rano da pravish sex...no tova mislq che e otdelen vypros..Na kolko godini e priqtelq ti?Mislq si che toi ne te obicha istinski shtom se dyrji po tozi nachin-da te kara da pravite sex[ti samata pisa che ne si bila ubedena che ti e vremeto oshte]...
..syshto taka ti se syrdi shtom ne si iskala da pravish neshto svyrzano v sexa.Izvinqvai mn no mislq che tova momche izobshto ne dyrji na teb shtom taka se dyrji!!!!
![]()
....Kolkoto do troikata-shtom ti ne jelaesh da q pravish ne mislq che toi trqbva da te nasilva po tozi nachin
...Nai dobre pogovori s nego i mu kaji kakvo mislish i chuvstvash..mislq che ako naistina te obicha i dyrji na teb shte se syglasqva i s tvoite jelaniq...
![]()
ChAO mIliChkA...jElAQ tI uSpEh I Se NadQvAM NesHtATa M/U vAs Da SE OPrAVqT!![]()
Аналния секс и тройката лошо нема, ама това пишкане малко... Ама ти май си много тъпа щом му се вързваш. обичаш го, хубу, ама тва не е причина да се оставяш да се гаври така с тебе. Остай го, да си ебе приятеля с който иска да правите тройка.
Той не изпитва абсолютно нищо към теб.Постъпва отвратително.Нямам думи.Само заради секса е с теб.Ако те обичаше щеше да изчака докато станеш готова да правиш секе за първи път,а не да се сърди.Това е първата седмица всеки случай и е трябвало малко да изчака.Не го интересува какво мислиш ти очевидно,а иска само да си задоволи нуждите,които има.Не е правилно да му даваш каквото той иска,защото така ти пренебрегваш себе си.Все пак ти си само на 14.Няма нищо лошо да експериментираш пози и техники,но чак такива неща-не мисля.Доставяш му удоволствие,а пренебрегваш себе си.Ти го обичаш и си сляпа(не се обиждай),не виждаш какво става.Ако те обичаше щеше да те потърси,а не да се прави на разсърден.Един съвет-зарежи го и не му се обаждай.Не си длъжна да търпиш такова положение.Намери момче,което ще те обича истински, а не да те пренебрегва така.И НЕ ДА ТЕ ЛЪЖЕ,ЧЕ ТЕ ОБИЧА,А НАИСТИНА ДА ТЕ ОБИЧА.НЕ,ТВОЯТ ПРИЯТЕЛ НЕ ТЕ ОБИЧА.
moje li da si tolkova tupa?s izvineniene razbira6 li kakvo pravi toi s teb? zabravi go i ne go tursi pove4e!! za6to se suglasqva6 da pravi6 ne6ta, koito ne sa ti priqtni. sujalqvam, 4e 6te go kaja, no ako toq durje6e pone malko na teb nqma6e da postupva taka..ebasi..oturvi se ot nego kolkoto e moje po skoro
osuznai se malko! nqma6 li sobstveno mnenie i dostoinstvo? .. pojelavam ti uspeh
sigurna sum 4e moje6 i bez nego daje 6te e 200 puti po-dobre za teb![]()
moq nevinnost i greh.....
Macka,raskarai go toa dokato ne ti e provalil napulno jivota,6toto mislq 4e ve4e go pravi...toa ne6tasnik iska samo sex i ti ve4e si mu omruznala i iska da te dade na negov priqtel da te mine...ama ako re6i6 damu naprai6 mrusno mu kaji 4e si navita na 3ka samo 4e ne s negoviq priqtel a s nqkoi s koito ti iska6 (samo da ne e negov poznat) i 6e mu stane kofti i 6e se otkaje i ot troika i ot vsio))
Първоначално написано от Lili14
Lele momiche na kolko godini si li4i si 4e si nqkade na 14 mn si naivna nachi 4oveka e samo s teb zaradi sexa i ti nali si golemata umnica i mu se vruzvash .........
Той ми казва че много ме обича, но за да ни върви връзката и да не си омръзваме трябва постоянно да си разнообразяваме секса. С всичко до сега се съгласявах въпреки че преди 2 месеца и през ум не ми е минавало че мога да правя такива неща, но това да првя секс с момче което почти не познавам ми изглежда прекалено . От друга страна много си го обичам моя приятел и ако наистна това е начина да сме заедно може би бих го направила.![]()
of zle si!toi samo te izpolzva!ne go pravi!!!!pomisli malko i za sebe si...
moq nevinnost i greh.....
tapaci pak li se hva6tate na istoriite na nqkoi pi4 deto sa se previva ot smqh vav tqh
Ами много ясно, че ще ти казва, че много те обича, че трябва да се разнообразявате и т.н. Не виждаш ли, че те върти на малкото си пръстче. Мъчно ми е за теб, не е възможно да си толкова БРУТАЛНО тъпа. Както уж те обича, така съм сигурна как се хвали на приятелчетата си ' Малеее, как я наебах тази'. Това ли искаш? Ти си едва на 14, а вече си се засилила да станеш парцал... не прави нищо, което ти сама не искаш...още по - малко заради този! Всичко хубаво!Първоначално написано от Lili14
НЕ го прави!!! само ще си съсипеш живота заради него. щом те кара да правиш такива гнусотии значи само иска да те изчука и изобщо не даржи на теб. ЗАРЕЖИ ГО!!! не заслужаваш да те унизяжа по този начин!!!Първоначално написано от Lili14
Забравих всичко запомни,
и неискам пак да ми тежи,
за всички изминали дни.
Заминавай! Хайде върви
и пак нея целуни!
А ква е гаранцията според теб че не лъже?!!! едно е какво казва, съвсем друго е какви са му истинските намерения.Първоначално написано от Lili14
Точно! Плюс това човек, който обича не изнудва...Първоначално написано от Lake_bodom
DAmz ..toi iska samo da te trqska ,ti si igrachka v racete mu ,shte te e*e,shte ti pikae v ustata kato na posledniq bukluk i shte te zareje ... sorry macka ama tva e polojenieto taka che spri da go tyrsish !
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .