.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    Мега фен
    Ако те обичаше, за 1 ден щеше да му липсваш толкова, че да ти се обади и извини за всичко.

Ludata_Mara
    Guest
    Един също ми е предлагал да му уринирам в устата, ама аз съм отказвала. Баси кви хора има, не е истина...

Голям фен
    Град
    sofia
    a i predstavq6 li si kak moje da ti se podigrava posle kato te zareje...pomisli i za posledstviqta
    NE GO PRAVI

Фен Аватара на Ashleyy
    Град
    ВеНеРа
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Той няма абсолютно никакви чувства към теб.
    samo te izpolzva za ebane
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...

aprilia`rs`
    Guest
    spored mene nai pravilniq savet e

NESE ZANIMAVAI S NEGO
    toi te ima samo za kurva NE TE OBI4A
    prosto izop6to nese zanimavai s nego samo zaradi edniq sex e cqlata rabota tva trqa6e odavna da go razbere6

Guest
    Po gore pro4etoh nekvi gluposti za raznoobrazieto... Mila za kvo omrazvane stava vapros, ta hodite edva pt 2 meseca !? 6tom si mu omraznala ptsega prai mu smetkata kolko o6te 6te te razmqta... Siurno posle 6te poiska i s rajdiva traba da te ruga!!!
    FANI SE OPRAI ADSKI NAIVNO TYPO SA6TESTVO TAKOVA
    naistina se nadqvam temata da e ebavka...

Guest
    Бахти фалшивата тема. Кво се връзвате на тази измислена история.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Така е.

Град
    wOnderLanD
    ti glupava li si ?
    When I close my eyes
    Reality overcomes me
    I'm living a Lie...

В неговите очи си едно 14-годишно наивно момиченце, което използва за чукане. Но не е само това...той се гаври с теб. А ти го позволяваш.. Много ясно, че ще говори, че те обича, нали трябва да си му вързана, за да те размотава както си ще! Факта, че когато откажеш секс, или анална, или тройка, той спира да те търси е достатъчно красноречив. Използва те! Осъзнай се!!! Малка си, нормално е да си наивна, ама чак толкова...?? Проваляш си живота така, превръщаш се в парцал, а ако се навиеш и за тая тройка, ще ти лепнат и едно хубаво именце на курва... Отвратителен е начина, по който постъпва с теб и още по-лошо, че "обичаш" такъв...не знам как да го нарека.. Прекрати всякаква връзка с него..
    Дано послушаш мненията тук, иначе много зле за теб!

П.п: Тоя трябва да бъде съден!
    Най-добрата защита - усмивката!

Секс, Секс, СЕКС!!! Това е единственото, което има между него и тебе!
    ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА ... ЗАРЯЗВАЙ ГО ... ТОЗИ Е УНИКАЛЕН ИЗПОЛЗВАЧ ... ТОЗИ ДАЖЕ В ЗАТВОРА МОЖЕШ ДА ГО ВКАРАШ ... А ТИ МУ ПОЗВОЛЯВАШ ДА СЕ ГАВРИ ПО ТОЗ НАЧИН С ТЕБ

ИЗОБЩО ПОВЕЧЕ НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙ И АКО ИСКАШ НАПЪЛНО ДА ГО РАЗКАРАШ ( КОЕТО ДОРИ И ДА НЕ ИСКАШ ТРЯБВА ) ПРОСТО МУ КАЖИ, ЧЕ АКО ТЕ ДОКОСНЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЩЕ ГО СЪБИШ ЗАИЗНАСИЛВАНЕ И КРАЙ С ТОЯ КРЕТЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Разбирам , чe го обичаш , но се чудя как може да се оставиш да се гаври по най-долния и неприятен начин за теб .. не го търси просто няма смисъл ... той не те обича ..

Голям фен
    Град
    Memphis
    kakvo da kaja nqmam dumi toq e nqkav izrod i shto mu vqrvash to vaoshe nemu puka za teb kato nqkva sex mashina si pak tui za 3 kata e vyrxa na4i nemu puka za teb i mu e vse taq koi shte te ... ave momi4e q sa stegni malko kak she mu pozvolqvash na toq takiva neshta ama sas taq naivnost te razbiram ti si sas krexka psixika vse oshte i lesno se manipolirvash mnogo gaden tip opredeleno 4ak mi stana jal za teb naistina ama nesa zanimavai sas nego to biva takova unijenie aa ujas opravqi sa dokato e vreme !! 4e mn she patish toi sas sigornost si ima druga priqtelka ti si samo za sexa prosto usuznai go ebasi kav e toq ne moga da povqrvam torbest smotanqk
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Sweet girl
    Guest
    Mili4ka mnenieto mi e su6toto kato na vs po-gore!Ne samo,4e mislq,a sum OBEDENA v tova,4e tva mom4e e s tebe samo za da eksperimentira v sex-a,za da mu zadovolqva6 nujdite,kogato toi pojelae i v momenta v koito ti otkaje6 toi se surdi!Kak moje da si se navila da praite sex sled kato samata ti ne si go po4uvstvala!Vs temi za sexa se sudurjat vuv vuprosa ti,za6toto ti vsu6tnost si mu podarila nai-skupoto koeto ima6-devstvenostta si,a toi ne samo,4e se podigral ami i prod da te tup4e!Nai-glupavoto e,4e mila,az su6to sum na 14(po4ti na 15),no tvoqta naivnost prili4a na dete ne po-golqmo ot 4,5 godini!Vqrno e,4e lubovta e slqpa,no v tvoq slu4ai LUBOV ne samo,4e ne e redno i netrqbva da ima,no i samata ti trqbva da si go zabranqva6!Obi4a6 go-hubavo,trugnali ste-hubavo,no o6te pri nameka mu za sex na purvata vi sedmica o6te pove4e,4e znae vuzrastta ti i,4e ne si gotova govori sam po sebe si kuv dolen 4ovek e toi,a da ne govorim za sledva6tite gadosti,koito te e karal!Az te suvetvam da mu kaje6,4e troika kategori4no nqma da pravi6 i 4e si napraila zaradi nego kakvi li ne komprimisi(otnosno tvoite principi),no 4e tova ve4e e prelqlo 4a6ata i 4e 6tom iska da prai troika da hodi na magistralata da,za da si nameri momi4e za taq troika!Daje ako trqbva da buda 4estna sled kato govori6 s nego,no ti,a ne da mu pozvolqva6 da ti se obqsnqva bih mu udarila edin kolkoto moje6 po-silen 6amar za da te zapomni i taka vs 6te priklu4i,za6toto nqma da ima s kvo da se hvali,6toto ti si go zarqzala nego,a ne toi te e izpolzval i nakraq te e zarqzal,6toto kolkoto i da ne ti se iska ne sled dulgo 6te se slu4i tova!No togava povqrvai mi 6te bude6 mn po-naranena i stupkana otkolkoto 6te bude6 ako TI vkara6 ne6tata v relsite im!!!!USPEH MILA NADQVAM SE DA VZEME6 PRAVILNOTO RE6ENIE-KOETO V TVOQ SLU4AI E EDNO EDINSTVENO-ZAREJI GO,NEDEI MU SE OBAJDA I MU POKAJI,4E MAKAR NA 14 IMA6 DOSTOINSTVO I UVAJENIE KUM SEBE SI,trugni si ot nego s gordo vdignata glava i si produlji jivota!

Sweet girl
    Guest
    I o6te ne6to po vuprosa za lubovta mu kum teb-za men 6tom te kara da pravi6 ne6to nasila i se surdi za tova lubov,obi4 ili kakto iska6 go nare4i-NQMA,za6toto lubovta ne se kazva,a se pokazva i dokazva do momenta toi izpolzva samo dumi,a po povedenieto mu sprqmo teb bi trqbvalo da razbira6,4e q nqma!Ne moje 4ovek,koito dori malko durji na teb i te uvajava da postupva taka!RAZBERI MILI4KA SPRI DOKATO O6TE MOJE,6TOTO V PROTIVEN SLU4AI 6TE STAVA VSE PO-ZLE!Pi6i vse pak kakvo re6enie si vzela pls aide stiskam ti palci [-o<

87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Lili14
    Guest
    V sabota be6e nai-gadniq den v jivota mi. Tolkova sajalqvam 4e ne vi poslu6ah, no naistina mnogo go obi4am i ne izdarjam kogato toi e dale4e ot men. Ne mi se govori za tova no takava bolka i unijenie ne sam izpitvala do sega. Dano sled tova koeto napravih za nego me obi4a taka silno kakto i az nego. Dano e imalo smisal.

Мега фен
    Ако те обичаше, нямаше да те унижава. Научи, че мъжът трябва да те уважава и в нравствен, и в сексуален смисъл.

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Ако те обичаше, нямаше да те унижава. Научи, че мъжът трябва да те уважава и в нравствен, и в сексуален смисъл.
    именно
    бду стана ми интересно какво все пак е станало...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    малелелеле
    ТОЯ ТИП СЕ ГАВРИ С ТЕБЕ!
    аа
    ужас
    по-добре спри сега,отколкото пак да се съгласяваш на подобни глупости

Голям фен
    Град
    Пловдив
    мацко тоя път съм напълно съгласен с теб
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    исползва те само за това да му задоволяваш желанията понеже си малка и глупава...ппросто го забрави колкото и да ти е трудно и си стой тихо и спокойно

Голям фен
    Град
    Memphis
    dai go toq smotanqk da go pusna na ku4eto da mu sa takova na nego tai v ustata ebasi izvratenia tip
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Sweet girl
    Guest
    Vij mila,misleh,4e 6te mojeme da ti vleeme ne6to,no o4evidno nestava!SORRY AMA 4ESTNO TI KAZVAM MNNNN SI ZLE,ADSKI GLUPAVA,NAIVNA I ZABLUDENA!Vuob6te za6to pi6e6 temata si tuk i ni pita6 za mneniq sled kato ne se vslu6va6 v tqh i pravi6 tva,koeto si si naumila o6te ot na4aloto!Mnnnnn glupava postupka naistina,no pone kaji kakvo stana,4e na mene li4no mi e pritesneno,no i donqkude lubopitno kakva gavra e izmislil tozi put s teb i li4nostta ti????A otnosno tva dali te obi4a-NE I NIKOGA NQMA DA TE ZAOBI4A SLED KATO SI MU POKAZALA,4E V NEGOVITE RUCE SI EDIN PARCAL!Sorry mn 4e trqbva da ti go kaja,no spored men tova e 4istata istina

Guest
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    аха. бду много се смях на
    usetih 4e toi mi pi6ka v ustata
    az s16to

btw taz Death`Whore e prava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си