- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Среща
Може би тази тема не е за тук но моля да ме извините тъй като съм нов тук а и не намерих по подходящо място за нея
Искам да ми помогнете!
Не съм бил на среща от 1 година и сега след като си уговорих не знам какво да правя!Вчера заговорих едно момиче но разговорът беше много кратък просто не знам какво да я питам каво да и кажа!
Моля ви помогнете ми кажете какво да правя на 1-ва срещa!![]()
Ми говорете за някви общи работи-не че аз съм няква царица по разговорите.И аз понякога имам подобен проблем-да не знам кво да кажа-независимо с кой съм.Някви случки си разказвайте-примерно вчера кво си видял-пък от там тя нещо друго щи каже.Бе некви такива
vij zavisi ot momi4eto,zavisi i ot tova kakvo ste si govorili v4era,kak e potragnalo.no kato na4alo ne e zle da zapo4ne6 s po-ob6ti temi-filmi,muzika...posle kato se razgovorite moje da otkrie6 ob6ti interesi i da ti stane po-lesno-pone 6te ima6 4ovek,s koito spokoino da razgovarq6 za ne6to,koeto te kefi.nz,no ne se sduhvai v nikakuv slu4ai.prosto badi sebe si,ne se pravi na interesen ili na playboy,prosto badi sebe si i predrazpoloji momi4eto kum razgovor,ta dori i flirt...uspeh i posle 6e razkazva6 kak e minalo ...
one for all,all for one ...
Просто не ми идва на ум за какво да приказваме!
Много ви благодаря за отговорите ама ако ми дадете някви теми или нещо подобно щото като седна с нея не ми идва нищо на ум
10х предварително![]()
Варианти бол!Първоначално написано от Анонимко
1.Музика-каква музика слушаш?Ходила ли си на концерти?
2.Случки-кво ти се е случило нещо интересно
3.Филми-кой филм си гледал наскоро и кво впечатление ти е направил
4.Книжка-нещо интересно ако се интересуваш.Пък може и да говорите за тва което се случи наскоро протеста с ДДС-то
5.За цигарите и алкохола или изобщо за наркотиците-отношението ти
6.За разни гаджета интимен живот
Абе многооо неща там питай я тя с кво се занимава хоби ала бала
Бе вземи пии 2 бири с 2 водки и такива теми ще и развиеш ,че изобщо няма да мислиш какво да и кажеш.
Xa първо,относно това за срещата не се паникиосвай и всичко ще е оки доки.А това за темите както писаха по горе:музика и т.н. Но проучи какво и харесва на нея,от какво се интересува,впечатли я с нещо,с което тя да си направи извод,че имате общи неща,и се стреми да поддържаш разговора жизнен![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Еми питай я да ти разкаже нещо за себе си и т.н.
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Точно защото разговорът е бил много кратък ще има за какво да си говорите!Накрая може да я киснеш!
Много благодаря на всички коите ми помогнахте!!!
Имам още един въпрос дали да кажа на една моя приятелка да ми уреди среща с едно познато момиче или аз сам да и предложа да излезем???(момичето го познавам от 7 дни)
Много ще съм ви благодарен ако ми отговорите!!!
![]()
Бъди естестнвен и се дръж така!Всичко ще си дойде от само себе си.
на първа среща не трябва да прибързваш ... започваш с общи теми..отивате на кафе .. просто трябва да се опознаете...разходки..ии т.н успех \/
Ако не можеш да умреш за човека
когото обичаш,тогава живей за него!
Имам още един въпрос дали да кажа на една моя приятелка да ми уреди среща с едно познато момиче или аз сам да и предложа да излезем???(момичето го познавам от 7 дни)
Брат ми, не оставяй другите да ти вършат работата.Примерно можеш да кажеш на твоята приятелка да я пита какво мисли за теб а у, обаче трябва да говориш и със самото момиче.Прърво излезте тримата, поговори си с това момиче, сближете се малко и след това я покани да излезете само двамата. Ако твоята приятелка е досетлива даже сама ще ви оставя на самеПървоначално написано от ico555
![]()