- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak se pravi smuchka?
Sujaqvam, ako temata vi se struva tupa i znam, che ima mnogo takiva temi, no molq vi ako nqkoi moje da obqsni tochno kak se pravi .... malko ne sum naqsno s tezi neshtavajno e molq vi!
za6to ti e da pravi6 smuchka?![]()
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
ami prosto mi e interesno kak se pravi... we ako nqkoi pomogne shte sym mu blagodarna
Ne me ostavqi tazi no6t sama......
mi zna4i to e mnogo prosta rabota!ako iska6 da se vijda izbira6 nqkoe po-nejno mqsto kato vratleto ili ra4i4kata i zasmukva6 po prodaljitelno!tva e cqlata filosofiq
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Засмукваш някъде на врата примерно и правиш кръгови движения с езика за по яко.Гледай да не засмукваш прекалено много че при мен са ставали сакатлъци така аххахаххахахха
xaxa qsnomersi mnogo...zvuchi lesno
![]()
Ne me ostavqi tazi no6t sama......
Ако искаш да се научиш сама може да пробваш на ръката си...просто смучеш и тва е...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Първоначално написано от kristini4ka
az tva pravih minaloto lqto sedq i se 4udq kvo da pravq..i reshih da se u4a da pravq smu4ki i cql den si smukah rukata![]()
Седни, прочети една книга, излез с приятели, ходи някъде, моля ти се, не си пилей времетоПървоначално написано от BeBencEto
тва е тъпня и то голяма...мен не ме кефи някой като ме осмучи...някво кухо ми изглежда, а и не ми доставя кеф
Избираш си едно ,ясто от тялото и си го смучеш и то става червено!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.