.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: problem

Guest

problem

hei zdraveite! bih iskala da spodelq problema si i da mi dadete maklo akul..Zna4i s edno mo4me zapoznahme se i az vednaga hlatnah.. priznah mu, i skoro tragnahme! toi be6e mn mil i mu li4e6e 4e me obi4a!ponqkoga mi spomenava6e za sex i znae6e 4e sam devstvena no si otgovarq6e sam s gadna zabelejka. sledva6tata sedmica 6tqhme da gledame film u tqh i prosto vijdah 4e tova 6te6e bade momenta da se prosta s devstvenostta si! problema e 4e sme ot razli4ni gradove i samo prez sedmicata mojehme da sme zaedno.tozi weekend se pribrah v rodniq mi grad i v petaka toi mi pi6e 4e mn me obi4a a v ponedelnik 4e mn sajalqva 4e mi go kazva sas sms ama trqbvalo da se razdelime po nz si kakiv pri4ini! ot skoro si 4atime pak i si puskame razni zaka4ki ..ve4e use6tam 4e sam gotova za sex i toi iska da se vidime da hodime na kafe mn me e strah da ne se poddam... a use6tam kak star6no mn go obi4am vapreki vsi4ko

pavellludiq
    Guest
    На колко си?

Guest
    na 15 sam

щом те обича защо казва,че трябва да се разделите..тва не е нормално

Guest
    ami az mislq 4e za6toto na mu pusnah eto kakvo e nenormalnoto v slu4aq... ama toi kakvo o4akva6e na parvata sedmica li i to za parvi pat...

Мега фен
    Ако те обича, ще се съобрази.

Guest
    Бозаааа това с обичането и харесването има разлика трябва да се разбере.

Явно не му се е занимавало с теб за момента сега хубаво поиграйте си пък каквото стане.

spored men ne e bil prav da ti go natqkva tova za seksa no kolkoto i da e i toi ima nujdi kakto i ti ne e bil prav v podhoda si zashtoto kolkoto i stanno da zvu4i si zavisi kak shte te predrazpoloji...prosto izlez s nego i pogovorete pitai go za6to e iskal da se razdelite i t.n.t...i hubavo obmisli pak tova koeto kaza "ve4e sum gotova za sex" zashto si gotova ??zashtoto iskash da si go vurnesh ili zashtoto ti se iska???pomisli si hubavo predi da napravish nqkoq glupost...GOVORI S NEGO!!! uspeh mila i misli!!!

boi sex i srubska muzika ..
    naebi si go varni si go i tfa e ai kfo go mislish dali sha e neska ili sled 1 godina .. frikciqta e jik tak i chalga pruchka ..
    pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тоя твой приятел е идиот и аз не бих си легнала с него.Както казва 1 моя приятелка-притисне ли ме-до там съм.Не трябва да се бърза със сексът,особено когато е за първи път и ти си на 15.Боже мой на 15,че ти си дете бе момиче.По-добре си купи 1 Кен за твоята кукла арби,а не да мислиш за секс.И още нещо-колебаеш ли се-не си готова.А аз на тоя освен ритник по чувствителните области друго не бих му дала.Педофил!

Град
    DuPnIcA
    boje do kade stigna tozi svqt

Мега фен Аватара на koalka
    Защо като те обича ти казва да се разделите?Не схващам.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Тоя твой приятел е идиот и аз не бих си легнала с него.Както казва 1 моя приятелка-притисне ли ме-до там съм.Не трябва да се бърза със сексът,особено когато е за първи път и ти си на 15.Боже мой на 15,че ти си дете бе момиче.По-добре си купи 1 Кен за твоята кукла арби,а не да мислиш за секс.И още нещо-колебаеш ли се-не си готова.А аз на тоя освен ритник по чувствителните области друго не бих му дала.Педофил!
    =D> Napulno suglasna!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Zna4i 6tom kazva,4e t epbi4a ne e normalno da iska da se razdelite.No ot druga strana sega 6tom si zapo4nala da mu govori6 za sex i toi pak iska da se vidite... napravi si sama izvoda kakvo iska ot teb SEXXXXX I SAMO SEXXXXX Kogato mom4etata iskat ne6ot prekaleno silno(kakto i momi4etata) se staraqt da go polu4at.Taka 4e se vzemi v race,opitai se da ovladee6 4uvstvata si kam nego i pri nikakvi obstoqtelstva ne mu puskai v blizko bade6te 6tom ne si sigurna.Ta ti si na 15 Ne moje6 da si sigurna,4e si sre6tnala pravilniq 4ovek i da go napravi6 ei taka s leka raka Mislq,4e vsi4ki tuk sme na mnenie,4e trqbva da iz4aka6 i ot tova koeto sigurno si pro4ela v po-gornite mneniq si re6i sama.Nie sme ti pomognali dokolkoto mojem,no re6enieto si e tvoe.Vnimavai samo da ne sajalqva6 posle Uspeh

Guest
    mersi mn na vsi4ki opredeleno mi pomognahte

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си