- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Що е жена?
Ето едно потвърждение на вашта същтност предполагам доста от вас са го чели!
Перфектният ден на един мъж:
06.00 Будилникът звъни.
06.15 Свирка.
06.30 Мощно и задоволително сутрешно сране. Четене на спорта и последната страница на вестника.
07.00 Закуска: пържола и яйца, кафе и тост, приготвени от гола прислужница.
07.30 Лимузината пристига
07.45 1-2 малцови уискита по пътя към летището.
08.00 Полет в частен самолет. Свирка от стюардесата.
09.30 Лимузина с шофьор. Благи дръпки от холандска трева.
09.45 Голф с Робърт де Ниро и Пъф Деди
11.45 Обяд: Fast food, 3 бири, бутилка Дом Периньон.
12.15 Свирка.
12.30 Малко баскет. Игра на вързано с Джордан и Леброн. Победа след забивка през Майкъл.
14.15 1-2 уискита в лимузината по път към летището.
14.30 Полет към Монте Карло.
15.30 Следобеден излет в морето. Риболов. Всички придружителки са голи.
17.00 Полет към къщи. Масаж от Анджелина Джоли.
18.45 Сране, душ, бръснене
20.00 Новините по тв: Майкъл Джексън екзекутиран, Царя заминава за Мадрид (и няма да се връща повече), марихуаната, кокаина и белите робини са легализирани.
20.30 Вечеря: Омари за предястие, Дом Периньон (реколта 1953), голяма сочна пържола, сладолед сервиран върху голите цици на Памела.
21.00 Коняк и кубинска пура пред телевизора. България бие Англия с 4:0.
21.30 Секс с 3 жени (всичките и с лесбийски наклонности)
23.00 Масаж. Вкусна пица и студена бира в джакузито.
23.30 Свирка за лека нощ.
23.45 Сам в леглото.
23.50 10-секундна пръдня, която сменя 4 пъти звученето, разтърсва прозореца и кара кучето да излезе от стаята.
Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.
не мисля че 1 жена ще се даде така да е маниполират според мен жените тряа да се уважават както и момчетата защото и 2 пола не могат 1 без друг. ВСИЧКИ ХОРА СА РАВНИ!!!!
Nikoq jena nqma da se dade da bude izpolzvana kato sex kukla.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Това очаквах и да напишете.Съгласен съм обаче го написах понеже вие почнахте да обиждате момчетата!Това е виц да ви светна!
Dori i vic da e pak zvuchi gadno sprqmo jenite.
жените трябва да се уважават!!!без тях не може те помагат на мужете когато попаднат в затруднение и подкрепят
Това очаквах и да напишете.Съгласен съм обаче го написах понеже вие почнахте да обиждате момчетата!
от къде почна сичко да вида шот са самняаам момиче да е почнало да са заяжда
shadowflare, priznavam te. Vsichko zapochna ot momenta, v koito se izturi nai-golqmata glupost- "Jenite sa DLUJNi da pravqt svirki". Posle bqhme kurvi i kakvo li oshte ne.
офффффффффффффф ясноооооо някои главорез е пуснал тема че жените са задължителни да прая свирки когато някои поиска.ТОВА НЕ Е ТАИ!!!жена ще прави свирка само когато обича някои или тя сама пожелае това е сигурно
shadowflare, evalata. Edin chovek, koito da kaje neshto smisleno.
Имам чуството, че тук има само комплексирани момичета и момчета.Какво ви има бе хора ?! Че това е виц, смешка , шега , тъпизъм...
Лекари за вас няма ли ? Това било обида за момичетата ... хахаха , феминистки и женомразци.
Обещавам да ви намеря направления за псифилози, ако са ви нужни ...
И btw, не ми се струва, че в този перфектен ден за един мъж е описана точно ролята на една жена, отвен сексуалното задоволение...
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
Ne znam dali e tupo, ili ne. Nito dali sum kompleksirana i imam nujda ot lekar. Ne sum feministka sushto. Znam samo, che mrazq da me slagat pod obsht znamenatel , da me obijdat, unijavat, nalagt mnenie ili da me izpolzvat kato ve6t.
ами 10х ама си е точно така ако момиче вече се съгласи някои които едва познава тогава вече е друго
nimfata евала!
Тогава имам един въпрос : Защо ти сама се слагащ под този знаменател?Първоначално написано от Aleandra
Едва ли някой е написал "Алеандра и всички жени са курви!", нали ?
Ако си имаш самоуважение няма да се слагаш сама под този знаменател.На мен не ми пука, че някой казал, че жените били такива и такива, това си е негово мнение. Ако си убедена, че в даденото твърдение няма нищо, което да се отнася за теб няма да се засегнеш , нали ?
Zashtoto, kogato nqkoi kaje "vsichki jeni", iskam ne iskam se slagam, zashtoto sum chast ot vsichki jeni.
Първоначално написано от Aleandra
Ами подмини го, това до известна степен е да си феминист![]()
Като чета изказванията ти ми се струваш доста засегната, дали найстина е, защото си съпричастна към "тежката участ на нежната половинка"![]()
Ami da suprichastna sum. Gadno mi e, kogato priqtelka doide i mi kaje, che gadjeto i, s koeto hodqt ot 1 sedmica q e zarqzalo, zashtoto ne iska da spi snego. Drugo, koqto q ostavqt, zashtoto ne iska da go pravi bez prezervativ. Gadno mi, kogato cheta za momecheta, koito pitat dali shte mogat da go zadurjat, ako spqt s nego. Nadqvam se da ne mi puka samo na men.
Сменяш темата. Не говорим за това, че някъв пубертет не иска да прави секс без предпазни мерки и т.нПървоначално написано от Aleandra
Говорим за това, че се засягаш от общите понятия. "Жените са курви" , хайде да ревем и спорим.
Ми нека да са курви, аз си знам и хората около мен знаят, и приятеля ми знае, че не съм. Не ми пука, че някой написал, че всички сме, истината е по-важна от някакво мнение във форум. Помисли дали си съгласна с това, ако не си - замисли се, че наистина се засягаш прекалено лично.Това води до някои изводи, вярвай ми![]()
Първоначално написано от shadowflare
muhaha nqkolko meseca ne s1m vlizala v1v foruma, i pak se e nap1lnilo s glupavi devoi4eta!!!![]()
a tova za denq na m1ja e mn qko!!! \/
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
гат цъфнат наламите сам девоиче![]()
![]()
![]()
hahahhahah kolko tapo!!!! ako vseki trqbva da se vrazva na vsi4ko okolo sebe si , zna4i trqbva da se tra6ne ot vsi4ki prostotii koito ni zaobikalqt. awe hora karaite q po svobodno, imaite 4uvstvo za humor. podkrepqm mnenieto na nimfata ..... mn e prava
Първоначално написано от shadowflare
![]()
![]()
izvinete! ne se obijdaite, ne s1m imala predvid vas, a devoikata 4iqto teza za6titavate. molq da me izvinite za gre6kata...izvinena li s1m? [-o< [-o< [-o<
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.