.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Fabi
    Guest

imam KOSMI OKOLO ANUSA !

Molq vi, pomognete mi, naistina se chuvstvam kato nqkakuv izrod !!!
    Normalno li e da imam kosmi okolo anusa ?!
    17 godishna sum... HELP!

Супер фен
    Нормално е Споко, не си изрод Не разбирам, обаче кое точно те притеснява -> хората нали за това са измислили самобръсначките, епилаторите, кола маската и разни там всякакви лентички за обезкосмяване, и козметични салони има, ако смяташ, че сама няма да се справиш, въпреки че не виждам причина да не се справиш и самичка
    Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
    Домакиня - вкъщи;
    дама - в обществото;
    курва - в леглото.

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    spoki4 jeno nqma ot kvo da se pritesnqva6 sigurno e kofti no puk i az sum na mnenie 4e nqma dr na4in osven teq koit izredi fenkata predi men

Град
    Plovdiv
    nai mnogo sled tfa malko da te ponasurbqva dupeto

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Emi slu4va se kakto kaza Съни izberi si na4in i se napravi kakto iska6
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

ми хората са измислили кво ли не за да се премахват космите навсякъде по тялото. моя съвет е крем за чувствителни зони. няма никакви дразнения по кожата.
    Животът е шарен!
    ЕФИР 2!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    koito mi kaje 4e nqma ... .... .... zna4i gi brusne :P

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    wOw

Moderated by ^npocTo^a3^f^

II.Задължения на потребителите

9.Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема.
    10.Да НЕ публикуват мнения, които с нищо не помагат на потребителя,
    пуснал темата ("neznam", "taka e", "ne moga da ti pomogna", "ne se
    seshtam" и др.)

V.Санкции при нарушения на потребителите

1.Нарушения от ПЪРВА СТЕПЕН - санкционират се с предупреждение при
    системно неспазване на точки 1,6,7,9,10 от раздел "Задължения на
    потребителите"

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    Хахаха, тоя път направо се изказахте! Какви козметични салони ве? Ще иде в козметичния салон и ще се надупи да й бръснат гъза? ХАХАХАХХАХ!
    Някои хора не се срамуват от тялото си, а и няма защо :P Ти да не мислиш, че известните манекенки и "звезди" си бръснат сами задниците
    Домакиня - вкъщи;
    дама - в обществото;
    курва - в леглото.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Ами аз мога да им ги обръсна, ама не задниците ами сливките! И на въпроса ти - ДА , МИСЛЯ, ЧЕ СИ ГИ БРЪСНАТ САМИ или АКО НЕ САМИ, ТО НЕ В КОЗМЕТИЧНИ САЛОНИ ! Надявам се отговора ми да беше изчерпателен и ясен!!@#*&!@ Как ще се надупиш в салона ти добре ли си ? То жените и сливите няма да си обръснат там!!!! Само кола маска си правят и тва е , и то не на самата пппут*а ами отстрани и т.н. ... Кво ти обяснявам, НАЛИ СИ МОМИЧЕ и би трябвало да знаеш повече от мен ? ААААА ся де, бръснели си дупарите в .......
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    Ами аз мога да им ги обръсна, ама не задниците ами сливките! И на въпроса ти - ДА , МИСЛЯ, ЧЕ СИ ГИ БРЪСНАТ САМИ или АКО НЕ САМИ, ТО НЕ В КОЗМЕТИЧНИ САЛОНИ ! Надявам се отговора ми да беше изчерпателен и ясен!!@#*&!@ Как ще се надупиш в салона ти добре ли си ? То жените и сливите няма да си обръснат там!!!! Само кола маска си правят и тва е , и то не на самата пппут*а ами отстрани и т.н. ... Кво ти обяснявам, НАЛИ СИ МОМИЧЕ и би трябвало да знаеш повече от мен ? ААААА ся де, бръснели си дупарите в .......
    Прав си знам доста повече от теб по въпроса, за това и обясненията ти са ми малко смешни, нищо лично За твое голямо учудване ще ти кажа, че има много жени, които ходят на козметик и обезкосмяват интимните си области с помощта на кола маска Освен това в козметичните салони се предлагат и по-добри и дълготрайни методи на обезкосмяване, отколкото можеш да постигнеш вкъщи -> такива са електроепилация, фотоепилация и др., включително и на интимните части и не са малко жените, които предпочитат тези методи, неприложими в домашни условия, стига да могат да си го позволят
    Домакиня - вкъщи;
    дама - в обществото;
    курва - в леглото.

Guest
    axaaxaxaxxa abe zashto zanimavate horata s takiwa prostotii , towa li ti e problema we man? da ti kaja ima hora s dale4 po golemi problemi ot tfoq ! :P da ostavim nastrana fakta 4e seki go ima xaxaxa

Повече от фен
    Град
    HELL
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    axaaxaxaxxa abe zashto zanimavate horata s takiwa prostotii , towa li ti e problema we man? da ti kaja ima hora s dale4 po golemi problemi ot tfoq ! :P da ostavim nastrana fakta 4e seki go ima xaxaxa
    Na tewe pak kav ti e problema?? Iska pomo6t momi4eto,6to pak da ne i pomognem
    Po temata-parvo,ne se pritesnqvai,az ti prepora4vam krem depilator,nedei da probva6 sas samobrasna4ka,samo 6te vlo6i6 ne6tata taka!

В такъв случай Gilette ще ти помогне

e za6to da ne e normalno se pak nqma koi da ti gi gleda pak i ne mi se vqrva nqkoi da te ebe v gaza :P ta spoko a ako naistina nemoe6 gi trae6 gi mahni...

Guest
    MAIKA TI E K**** !!! HVANI ME ZA K*** !!! AZ IMAM KOSMI PO MAIKA TI!

Форумът не е място за обиди! Моля, спазвайте правилника!
    Благодаря!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Ами обясненията ми са ти смешни 'щото пиша глупости, ама не е там работата. Аз ти казвам, че ме съмнява някой да иде на някав си козметик и да се нагъзи да му бръснат гъза... хаха чак ми е смешно!
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Голям фен
    Град
    v snimka
    e zapishi chas v nqkoi kozmetichen salon za "obezkosmqvane na sedalishnite chasti " i shte opraqt ot otpred do otdzat taka mai e nai lesno

Fabi
    Guest
    Dobre, blagodarq mnogo za suvetite!!!I se izvinqvam,che pusnah temata i drugade, na skoro nauchih za tozi sait...Samo che me pritesnqva kak moga da se obezkosmq TAM s kola-maska?!Chuvala sum, che na nqkoi mesta ne e nikak hubavo, zashtoto ima razni veni i t.n. i moje da stane neshto...Naistina golqm problem s tova obezkosmqvane

Fabi
    Guest
    Az znam, che ima mnogo nachini za epilaciq, ama pitam za drugo - dali ne e neshto nenormalno i da mi se nalaga da piq nqkakvi hapcheta, hormoni i ne znam oshte kakvo?! Nikoq moq priqtelka ne se e oplakala ot sushtiq problem!

Ами ако правиш анален секс няма да е зле да се обескосмиш(желателно е)

Guest
    I AZ TOVA PREPORU4AH NA MAIKA TI !

Моля, пишете по зададената тема!
    Благодаря!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Уф, кола маска... тва определено ще е безболезнено...

4ep-boy
    Guest
    awe k**** naesh li kolko me e** za k******* ti p******** a? q zemi sguni s tiq kosmiiiii hahahaha!!!! gnusno eeeeeee

Благодаря!

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от 4ep-boy
    awe k**** naesh li kolko me e** za k******* ti p******** a? q zemi sguni s tiq kosmiiiii hahahaha!!!! gnusno eeeeeee
    Ч*******

II.Задължения на потребителите
    2.Да уважават мнението на останалите потребители и на модераторите.
    Обиждащи и нецензурни мнения ще бъдат премахвани

V.Санкции при нарушения на потребителите

3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума при системно неспазване на точки 2,3 от раздел "Задължения на потребителите"

Благодаря!
    Айнщайн е казал:"Има 2 безкрайни неща на света - Вселената и човешката глупост, обаче за Вселената не съм много сигурен".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си