.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: lo6o !??!

gostttt
    Guest

lo6o !??!

zna4i iskam da se dopra do va6eto mnenie,znam 4e ima dosta opitni horica)) ta problema mi e,4e imam priqtel s koito si pravim seks,no ima problem - izsahvam mn barzo.Dali problema e v nego,4e ne moje da me vazbudi dostata4no,ili v men i trqbva da otida na ginekolog!?!? ako nqkoi ima sa6tiq problem neka mi kaje kakvo misli...

Мега фен

Moderated: Изсъхвам много бързо. В кой е проблема?

А приятно ли ти е по време на целия секс? Начинът е един - когато изсъхнеш, той да те лиже и възбуди отново.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

gostttt
    Guest
    ami ne moga da kaja,4e mi e mn priqtno,za6toto zapo4vam da go butam kogato tragne da pravi ne6to,za6toto ne moga pove4e ....

Мега фен
    Как очакваш да си влажна и да не те боли, след като не получаваш удоволствие?

Повече от фен

...

opitaite po neshto novo nqma da sburkate a i nqma da izsuhvash taka lesno

Guest
    Може и с Грес да се намажеш и няма да е сухо

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    грес не може и олио или сапун апък и плюнка става, ем да наистина пробваите нови пози, ала бала
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Guest
    Moje i s Gres we-kak da ne moje?nqkude v po straite temi pi6e6e 4e moje.

Повече от фен
    Toi ne te vazbujda dostatu4no ti izsuhva6 i te boli.Po tozi na4in ti zapo4va6 da misli6 samo za bolkata,no ne i za udovolstvie.OPredeleno priqtelq ti trqbva da si dava malko pove4e trud,za da te vazbudi

i ako mal4ite kato panove dvamata i somo se la6kate v misionerskata kak nqma da isahva6 to da ne e mandra q probvaite ne6to novo.

Guest
    Доколкото знам има разтворими вагинални таблетки (те са контрацептивни де). Аз съм пробвала Pharmatex - разтварят се за 5 min и, повярвай ми, с тях не можеш да изсъхнеш. Продават се в аптеката. Само малко щипят, дано можеш да ги търпиш.

Вземи си такова,кво беше-а ГЛАЙТГЕЛЕН

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Възелин ти требе

Moже и с грес-нали така каза някой

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    ami bydete malko po deini v legloto,ama ne samo priqtelq ti,ti kvo si mislish,che shte stoish kat pyn,a momcheto shte ti dostavq udovolstvie,nqma takiva....porazdvijete se....daite neshto novo i nqma nachin da ne ti haresa poveche,shte se vyzbudish,shte se ovlajnish i vs hste e extra :P aide upseh
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Вазелина му е мамата..и възбудата
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Guest

Re: lo6o !??!

Цитирай Първоначално написано от gostttt
    zna4i iskam da se dopra do va6eto mnenie,znam 4e ima dosta opitni horica)) ta problema mi e,4e imam priqtel s koito si pravim seks,no ima problem - izsahvam mn barzo.Dali problema e v nego,4e ne moje da me vazbudi dostata4no,ili v men i trqbva da otida na ginekolog!?!? ako nqkoi ima sa6tiq problem neka mi kaje kakvo misli...
    Ми да те лиже или да те плюе!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    GleidGelen Gel - има го във вс аптека 4-5лв е

бебешко олио джонсън - пак за толкова

KYgel на джонсън - ако го намериш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си