.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Няма Проблем -Агагагагага.

Хайде и аз да се оплача малко го закъсах и аз с колежката.

Накратко почнах връзка с новата ни колежка която е 6 години по голяма от мен тоест 26 всичко както му е редът си върви проблем няма кофтито е ,че такива са неизбежни с времето.

И секса секс и желанието и желание а от мен само първото ахахах.
    Предполагам има хора който биха разбрали положението.

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Винаги има проблеми, ама ти по-добре да беше пуснал тема като се появи такъв
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Еми... направи като всеки себеуважаващ се мъж - запази положението. Все пак ако е готина и опитна... демек те удовлетворява. Ако искаш съвет от морална гленда точка... бе, голям си - поговори с нея пък каквото стане. Пък може и тя само затова да те иска \/
    Don't hate me, I'm just blind.

Мега фен
    Не разбрах особено...май идеята е, че за теб отношенията ви са само сексуални. Това не е проблем, ако и за нея е така. Иначе би могло да бъде проблем.

Споко, скоро ше дойде некой 26-7 годишен и тогава ше пишеш тема "СЪС ИЛИ БЕЗ БОДЛИВА ТЕЛ ДА БЪДЕ БУХАЛКАТА МИ"
    Само за луди!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pavelludiq
    Споко, скоро ше дойде некой 26-7 годишен и тогава ше пишеш тема "СЪС ИЛИ БЕЗ БОДЛИВА ТЕЛ ДА БЪДЕ БУХАЛКАТА МИ"
    Бих ти дал малко от моята бодлива тел,но откакто ми откраднахте тревата,няма какво да пуша!

Guest
    Ааххаха евалата за коментарчетата готини са.Мен лично ми е безразлично ще се държа на ниво ,но играта загрубява хехех то да дойде някой на 26-27 да ме отърве безпроблемно.

А връзката си е чисто сексуална поне за мен.СУПЕР и няма проблем.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не разбрах особено...май идеята е, че за теб отношенията ви са само сексуални. Това не е проблем, ако и за нея е така. Иначе би могло да бъде проблем.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Еми...успех .

П.С:BeLiVe_Me`f, не мислиш ли, че трябва да си понамалиш аватара и подписа? Май са прекалено големи...
    I`m trying to make your dreams come true...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си