Сравнително често чета темите и постовете в този форум и обикновено падам от смях с някой интересни изказвания.Чудя се обаче как едно 14-15 годишно момиче например си мисли, че знае и е опитала всичко в секса та "успява да изплюе компетентно мнение".Та тя е едва на 14,има зад гърба си няколко на брой съвокупления (ще ме извините за словосъчетанието) и ето й арена за изява.Решава милата, че тя знае всичко и поства абсолютни глупости,да не говорим че някой хора тук наистина се нуждаят от помощ и в отчаянието си попиват грешната информация на едно такова дете.Добре, че не всички, които взимат участие в дискусиите са толкова малки и неуки.Има наистина компетентни мнения и отдалече се вижда, че не са много.Аз лично имам няколко фаворита и с удоволствие чета техните мнения.Разбира се те съвпадат с моето.Нормално е, защото те мислят реално,имат опит и не говорят празни приказки...Може би това е единственото, което ме кара почти всеки ден с интерес да следя публикациите.
И още нещо...да ме извинят малките деца ако нещо в този пост не им хареса,вярно е че и те от някъде тръгват и се учат малко по малко.Всички минаваме по този път.И все пак явно ми е трудно да повярвам, че има хора с толкова бедни обща култура и речник.