.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    New Guy
    Guest

poglednete momchetaa

Zdr hora . po-specialno se obrushtam kum momchetata . Znachi s priatelkata mi otskoro pravim sex , dnes pak .... iiii problema e sledniq - kato pravim dvijenieto i vliza i izlzia nali kojichkata nad glavichkata si se maha i glavichkata si se obelva , no sled edno-dve vlizaniq se poduva i adski mnogo me poli .. bolkata e kato parene - nabubva i daje posinqva i me boli i prosto ne moga da produlja i az i se chuvstvam mnogo kofti zaradi priatelkata mi . tva normalno li e , shte spre ili kakvo da pravq ?
    mersi za suvetite predvaritelno , no neka pishat seriozni pichove ,a ne zlojelateli plz

10x

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Пич не ми се струва нормално...аз съм момиче ама...нз отиди на лекар

Guest
    Не е нормално ,но с презерватив не би трябвало да имаш такъв проблем ако трябва слагай и допълнителен лубрикант.Пък и засега не се притеснявай пробвай още няколко пъти ако е така вече виж за лекар да ти каже ,но не мисля ,че е проблем.

tech_noir
    Guest
    1. На колко години си?
    2. От кога правиш секс?

(ако отговорите на тези въпроси включват малки цифри - нормално е, както всяко ново нещо докато тялото свикне, все едно мускулна треска или пиърсинг)

Доста хора ние боляло в началото, обикновено минава след както кожата свикне да се разширява толкова (все пак при ерекция обема на пениса се увеличава многократно). Най-най добре да споделиш, д ане почне да си мисли че примерно не я харесваш или не е секси или тя е сбъркана (много типично) и да го обърнете на игра. Нещо както упражнения/фитнес с уста и ръка (нейни).

И... да, горе казаха с презерватив тоя проблем няма да е толкова остър. Уверете се и че и вагината и и целия пенис са достатучно влажни. Ако се получава триене на суха кожа, срязваща болка при всяко движение си е в реда на нещата (аз лично така и не разбрах как по дяволите се случват изнасилванията)

New Guy
    Guest
    na 13 godini sum
    pravq sex za 3-ti put
    pomognete zashtoto predi malko po4ervenq dokuto go barah

Guest
    Цитирай Първоначално написано от New Guy
    na 13 godini sum
    pravq sex za 3-ti put
    no comment Големи ебачи се извъдихте всички...ти чикия бил ли си си до сега в живота, та си се засилил секс да правил.
    иначе по темата. НЕ НЕ Е НОРМАЛНО

na 13 godini sum
    pravq sex za 3-ti put
    Брато, ти ме уби, на колко викаш че си? На 8 ли?Ххаххахах
    Само за луди!

New Guy
    Guest
    priqtelkata mi e na 19,
    az moje da sum na 13 no imam lice i tqlo na pone 18 godishen
    sravnete me s Wane Rooney
    i molq vi ne me sudete 4e sum maluk - pak kazvam 4e tova nqma zna4enie.za 35 leva mi slojiha vosuk v onazi rabota edni priqteli i sega vuobshte nqmam problemi - golqm e.
    ostava vuprosa zashto mi stava taka?

Guest
    ot romski proizhod sum, molq bez bazici - i nie sme hora i nie razlopagame s internet

priqtelkata mi e na 19,
    az moje da sum na 13 no imam lice i tqlo na pone 18 godishen
    sravnete me s Wane Rooney
    i molq vi ne me sudete 4e sum maluk - pak kazvam 4e tova nqma zna4enie.za 35 leva mi slojiha vosuk v onazi rabota edni priqteli i sega vuobshte nqmam problemi - golqm e.
    брато, тялото ти ко ще на 60 да е акълъ ти е на 8! Не се обиждай!(много )
    Само за луди!

New Guy
    Guest
    защо ни мразите ромите??????????????????????????????
    ЗАЩО

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    ЗАЩО
    А защо нееееее?????????????
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

ЗАЩО
    Не мразя ромите(не съм расист), мразя теб(аз съм хейтър)
    Само за луди!

tech_noir
    Guest
    imam lice i tqlo na pone 18 godishen
    Ама явно не и пенис. Като едно девойче дето ме беше питалои в един чат защо я боли както пишка и е изпитва удоволствие при секс - оказа се на 13.
    Познавам доста вече жени, които гие боляло и с аотказвали вагинален секс (или ен им е било приятно) докато не станат на 16.

Просто половата система се развива по-късно а различните части на тялото, по различно време. Пише го в учебника по биология, ако не сте стигнали до там.

za 35 leva mi slojiha vosuk v onazi rabota edni priqteli i sega vuobshte nqmam problemi - golqm e.
    А сети се що боли... Както мадамите със силиконови бюстове дето после им е много страно защо се сдобиват с гръбначни изкривявания, и артрит. Кога се случи случката - ако е скоро или се е спраскал от напреженето бягай верно на лекар. След такива упражненя при вас случайте на инфекция и ампутация после са доста чести (не се бъзикам, от лекрска фамилия съм а и аз самия учех за хириург по едно време). То 30 и няколкогодишните после често си патят, а на още растящ организъм... не знам. В половината случай резултата е импотентност след наколко години или ампутация. Най малкото ако те боли зверски всеки път както го вдигнеш, след известно време тялото ти ще почне да отказва изобщо да го вдигне - условен рефлекс.

New Guy !!!!!!
    Guest
    eleeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    toq deto se e pisal s tozi nick luje !!
    otnosno serioznite otgovori : na 18 sum i da , otskoro go pravim ... ne znam - dano da e ot tova , zashtoto se chuvstvam adski kofti

P.S. blagodarq na tech_noir mislq che beshe , a na toq neshtastnik - problema ne e shega be turchin gaden . Kazah bez zlojelateli !!!

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Еми за да не се случва отново се регистрирай, по хубаво е.
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

New Guy !!!!!!
    Guest
    zabelejete che onq tapanar pishe s cifri , a ne priemerno CH , SH ......... za lekar ne znam , mislite li che e tolkova nalojilteno i tova ne e normalno ???

vse pak kakto kaza chuck_noir moje da e ot "malkite cifri"

registrirah se.
    iskam da vi spodelq che go pravihme analno i tq beshe mnogo tqsna otzad a az davah zor ...no ne mislq che e ot tova.
    nqkoi moje li da mi dade suvet?
    iskame da go pravim dneska vecherta pak vupreki che me boli...si e hubavo neshto...pred kaminata i pred kucheto

New Guy !!!!
    Guest
    da no predi tova i vkarah otzad edna 4u6ka da znaete!

PRESTANI DA PISHESH OT MOE IME CHE SHTE TE UBIQ!!!!!!

Guest
    abe pich ti si nqkuv tup lishper!

Guest
    еБа Баби За ПаРи
    аз моа и без пари да ти турна големия в гъза ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си