- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какво да правя,изгорях?
кожата ми е мн бяла обаче ужасно изгорях,с какво да се мажа за да ми мине по бързо?лошото е че мн неравномерно съм изгоряла и се питах кво ще стане ако тръгна на солариум,щото нали ми е мн червена кожата и няма ли да стане по лошо?
ami mili4ka az sam se mazala s deflamol,kiselo mlqko v kraen slu4ay i s bira,no sus sigurnost kiseloto mlqko pomaga za6toto sam 4uvala i ot dr mesta
аз се мажа с Пентанол или нещо от този сорт и адски много помага![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Щом не пушиш още няма страшно!
Pentanol i kiselo mlqko mu e maikata i dvete sym gi probvala i dvete stra6no pomagat
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
ako ne tarpi6 izgorenoto vzemi edna havliena kyrpa i q namokri leko s foda i sloji niakav antibiotik kato deflamol ili pantenol moje i niakav krem za sled slance,ama q namaji obilno cialata i q sloji na zasegnatiq u4astuk!!! taka hem 6te ti mine barzo hem niama da use6ta6 bolkata! i nikav solarium 4e ako tide6 6te stane o6te po zle!
probvai tez varianti ako ne podeistvat-spasqvai se samaПървоначално написано от LoCo^GiRL
![]()
редовно се мажи с кисело мляко или сметанка - помага![]()
а за солариума - това също е облъчване и ако питаш мене не рискувай![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
i az taka vinagi kat izgorq se maja s kiselo mlqkoПървоначално написано от valantain_love
2 т. системно.
и аз такаПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Кисело мляко и дефламол - помага 100% Чувала съм, че и с ракия, ако се намажеш помага при изгаряне, ама на мен нещо ми се вижда недостоверно и сигурно ще щипе. Най-добре си купи Дефламол от аптеката, не е скъп и наистина помага много.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
pantenol ili kiselo mlqko ili nqkakuv lotion za tqlo nai dobre na johnson
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп