.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    nqkyde dale4e

Смесени сигнали

Преди около 2 месеца се запознах с едно момче и се харесахме още оттогава.Събирали сме се с приятели у тях и сме оставали няколко пъти сами.Целувки,прегръдки...вс чко беше идеално.Но когато сме пред други хора няма абсолютно никаква близост между нас.Постоянно ми изпраща смесени сигнали.Ту иска да е с мен,ту се дърпа.Преди няколко месеца е скъсал с бившата си приятелка,с която е бил 9 месеца.Каза,че му трябвало време...не бил сигурен...е като не е сигурен защо по дяволите се захвана с мен изобщо?!
    Какво иска според вас?Изпадали ли сте в подобна ситуация и какво е станало накрая?

(на 15 съм)
    Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    spored men ne znae kakvo iska..verno ako q obicha mu trqbva vreme i ti mu go dai...no ne da go zarejesh..vijdai se s nego govorete si no nishto poveche..taka za da moje toi da osuznae kakvo da napravi..kato se sblijish pove4e s nego i go opoznaesh..i ako iska6 vse oshte da si s nego se bori i davai smelo napred kaji mu kakvo iskash..

mislq 4e tova mom4e e malko dosta oburkano...v smi durjal e super noo na edno momi4e i sega sa se razdelili, nameril te e, i ti si mu haresala, zna4i iska da e s teb, dai mu vreme...a moje i toi da e ot horata, koito ne obi4at da si izrazqvat otno6eniqta na publi4no mqsato
    party like a rock star sleep like a baby

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ха позната ситуация,просто е объркан.Тези 9 месеца не са нито малко,нито много време..но той сега е объркан и незнае какво иска,затова са тези смесени сигнали.Не се притеснявай,ако го харесваш дай му малко време да се отърси от раздялата и му помогни...това е начина да му покажеш,че ти пука за него
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

mi v momenta sam v podobna situaciq i nz kakvo da pravq.no za teb po-dobre mu dai vreme skoro vsi4ko 6te si doide na mqstoto.uspeh

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: Смесени сигнали

Цитирай Първоначално написано от Magic*
    Преди около 2 месеца се запознах с едно момче и се харесахме още оттогава.Събирали сме се с приятели у тях и сме оставали няколко пъти сами.Целувки,прегръдки...вс чко беше идеално.Но когато сме пред други хора няма абсолютно никаква близост между нас.Постоянно ми изпраща смесени сигнали.Ту иска да е с мен,ту се дърпа.Преди няколко месеца е скъсал с бившата си приятелка,с която е бил 9 месеца.Каза,че му трябвало време...не бил сигурен...е като не е сигурен защо по дяволите се захвана с мен изобщо?!
    Какво иска според вас?Изпадали ли сте в подобна ситуация и какво е станало накрая?

(на 15 съм)
    Po dobre iz4akai ako tolkova mnogo go haresva6!Za6toto naistina e dosta oburkan i mn da mu e gadno...Ostavi go da si pomisli!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами щом му трябва време изчакай малко.Но според мен трябва да поговорите след време,за да си изясните чувствата си.Явно те харесва щом сте се целували и прегръщали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си