- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 4uvstvam se sama sama i pak sama
MI MILI4KI ISKAM DA VI KAJA NE6TO V skoro BQX NA EDIN KUPON(ako moje da se nare4e taka ) bqx tam s nai-dobrata si priqtelka s neq haresvahme edno i sajto mom4e koeto sa6to be6e tam toi ne izpitva ni6to kam neq kazval mi go e no mi stana mn gadno kogato se izmlqskaha to4no pred o4ite mi!!!!i "nai-dobrata mi priqtelka" posle mi gi razkazs s podrobnosti makar da znae 4e go haresvam toi na neq i e kazval 4e me haresva no e savsem razli4en kogato tq se poqvi ve4e neznam kakvo da si mislq i izob6to dali moga da raz4itam na tazi priqtelka a o6te po malko da iskam da buda s tozi 4ovek 4uvstvam se sama i predadena imam nujda ot podkrepa zashtoto az nikoga ne bix i pri4inala tova koeto tq mi pri4ini vapreki 4e imah tazi vazmojnost az ne iskam toi da si misli 4e sam lesna ne e li taka po-dobre??molq vi podkrepete me zashtoto se 4uvstvam v krakata na celiq svqt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Милата... твоята "най-добра приятелка" мамата си трака... думи нямам.А пък ти недей се чувства в краката на целия свят имай си своето самочувствие и гордост...на теб казва,че не я харесва,ама явно това не му пречи да се мляска с нея пред очите ти,нали?А ако ти беше на нейно място щеше ли да постъпиш така,при положение че знаеш,че тя го харесва и ти е приятелка...съмнявам сеЕдин съвет,подбирай си приятелите с повече внимание.И си права за едно,не трява едно момче да те мисли за лесна,така ще си направи извод че може да те има когато поиска а това не е така
И ако имаш нужда от подкрепа и се чувстваш сама,дай адрес скайп или нещо от сорта да си полафим...един приятел в повече няа ти навреди,нали?
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
skype name peij_92 mersi mackaПървоначално написано от Angel_eyes
![]()
nemoje dve nai-dobri priqtelki da si pravqt mrusno,za6toto togava se razbira dali ednata durji na drugata,a v tozi slu4ai qvno samo ednata durji na drugata
И аз така мисля!И още нещо:недей казвай на приятелки в които не си сигурна кой харесваш!Първоначално написано от Angel_eyes
има моменти в които човек се чувства така сам, че има чувството че всеки миг ще пропадне в някаква бездънна бездна. но винаги се появява един човек, който ти подава ръка точно преди да паднеш.
усмихни сеи ще видиш, че света не е толкова суров към теб, а там някъде зад някой ъгъл, те чака най-искренния и истински човек, който ще промени живота ти
![]()