.

Виж резултатите на анкетата: Еднакви ли са всички мъже?

Гласували
70. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,абсолютно!

19 27,14%
  • Не,никак даже!

51 72,86%
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)

Еднакви ли са те?!(специялно за момичета)

Давайте..вие сте.Конкретно казано темата ми е за това,дали всички момчета (мъже) са еднакви или някъде там все още загубен броди "принца с белите доспехи".Моето лично мнение по темата е,че когато се влиюбим в дадено момче или мъж,за нас той е най-добрия...той е различен,докато не дойде момент в който ни разочарова по някакъв жесток начин,било то изневяра или нещо друго.Извинявам се,ако темата ви се струва тъпа,просто ми е интересно мнението на момичетата по въпроса
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Spored men ako se porazrovi6 malko 6te vidi6 4e ne vsi4ki mom4eta sa ednakvi...Kogato opozna6e 4oveka togava moje da se govori kakuv e toi....poznavam mn razli4ni mom4eta..no na6e li koe im e ednakvoto?4e pone 80% ot mom4etata iskat samo SEX !!!

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ако не 80% може и повече даже,това им е една от общите черти на всички момчета!
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

sladur4ence
    Guest
    mi macka ne moje da se kaje 4e vsi4ki sa ednakvi zashtoto ima i mom4eta koito izpitvat nqkakvi 4uvstva no nie ne gi iskame nie iskame tezi za koito trqbva da se borim i ponqkoga stradame ina4e tova 4e pove4eto iskat samo sexs si e napalno vqrno prosto kogato tarsi6 podhodq6tiq 4ovek go tarsi tam kadeto nai-malko oba4kva6

Ne vsichki sa ednakvi. Ima nqkoi izklucheniq, koito ne spadat pod obshtiq znamenatel. A i vseki chovek e razlichen sam po sebe si.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ne vsichki sa ednakvi. Ima nqkoi izklucheniq, koito ne spadat pod obshtiq znamenatel. A i vseki chovek e razlichen sam po sebe si.
    мда
    познавам човек, който си бройка момичетата ей така... в същото време познавам и такъв, който за скромните си почти 19 години и един път не е изневерил... сами си правете изводите.
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

всички са еднакви мръсници

Приличат си,но никога няма да срещнеш двама еднакви.
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    мда
    познавам човек, който си бройка момичетата ей така... в същото време познавам и такъв, който за скромните си почти 19 години и един път не е изневерил... сами си правете изводите.
    мдам "мъжете" са много общо понятие и не смятам,че може да се съди само по един екземпляр и вече всички да са такива..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    Аз не мисля че всички са еднакви... не мога да сложа всички под един знаменател.
    Макар повечето да имат сходни мисли и действия.. всеки си е различен.

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от Kote^^^
    Аз не мисля че всички са еднакви... не мога да сложа всички под един знаменател.
    Макар повечето да имат сходни мисли и действия.. всеки си е различен.
    saglasna sam
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля,че всички са еднакви.Например моя приятел няма нищо общо с повечето мъже.Да,естествено това ще кажа,но наистина е така.

Голям фен
    е не всички са еднакви!!!
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Мега фен Аватара на iiirish
    перфектен човек по принцип няма, както и "принца на бял кон". но ако мъжът е Истински влюбен в теб, той би направил и невъзможното за момичето, което обича. мисля, че от това по-хубаво няма

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    имат общи черти, и няма как да не е така, ние жените също имаме, но в никакъв случай не са напълно еднакви
    не мога да разбера каква е тази мания да се смята, че всички трябва да стоят под един общ знаменател.. че няма различни индивидуалности, а просто някво стадо с характерни за вида черти..?

и най-важното е, че подобно мислене възниква, когато бъдем наранени
    обаче според мене вината е до голяма степен и наша - защото придаваме на любмия качества според собствения ни идеал, които са само във въображението ни и когато прозрем, че такива всъщност не съществуват, се чувстваме разочаровани, наранени, отблъснати и предадени, започваме да абсолютизираме нещата и решаваме, че "всички са еднакви" просто защото така е най-лесно
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Не всичко е така едностранно, за да има анкетата само два възможни отговора. Както трудно се намират качествени мъже, така трудно се намират и качествени жени. Вярвам, че някъде там е моят принц в бели доспехи. Мисля, че съм го намерила, но нищо не се знае.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

offf, ednakvi sa...pravqt se na nekfi super mili a posle sa bati zadnicite,..noo me nervqt ponqkoga i v momenta sum v sustoqnie v koeto me nervqt, zna4i sa ednakvi...non-stop mrunkat i se oplakvat...ponqkoga mi vtrusva ot tqh, e sa pedal4etata ne sa kato tqh, ama drugite sa si ednakvi
    party like a rock star sleep like a baby

не мисля че всички момчета са еднакви-напротив всяко момче за мен е различно и точно това ме привлича в едно и отблъсква в друго момче.
    "Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
    Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин

Голям фен
    Град
    S o F i A
    abe ne sa esnakvi-nqkoi sa zle,drugi o6te po-zle
    seriozno-ne sa suvsem ednakvi ama dooosta si prili4at
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ne sa ednakvi...nqma hora koito sa ednakvi...

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Em taka e !!

No vse pak, obshto vzeto da ne se lujem mujete sa prosta konstrukcjiq i do nqkoq stepen sa ednakvi !! E dobre ima i izklucheniq, det mn rqdko/trudno se namirat !

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Guest

Re: Еднакви ли са те?!(специялно за момичета)

vsichkite sa razlichni.e naistina povecheto sa dolna zmiiska izmet,no ima i dobri.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Всеки се е умикален сам по себе си ..както в държанието така и в деиствията си .. има сходства но има и разлики..

Супер фен Аватара на sometimes_
    Глупаво е да мислим, че всички мъже са еднакви. По същата логика значи и ние жените/момичетата сме еднакви. Всеки е различен с нещо, това, че няколко мъже/момчета са ни наранили не значи, че трябва да обвиняваме всички от техния пол за случилото се. Но пък когато сме наранени се успокояваме с мисълта колко еднакви,гадни и т.н. са мъжете (Само да не обидя някой ).
    I`m trying to make your dreams come true...

Tesinka
    Guest
    A... 4e to vseki si e razli4en!inu4e podkrepqm mneniqta na drugite 4e pove4e ot 80% ot mom4etata se interesuvat i iskat samo sex..!!!!! pff..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си