- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Еднакви ли са те?!(специялно за момичета)
Браво бе на това се казва въпрос.Ами какво ще кажете да ви задам същия въпрос за жените а ? Не мога да разбера защо жените си мисля че всички мъже са еднакви е всички жени са напълно различни.
Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.
dam mnogo vqrno i vse pak i az da si go kaja - ne sa ednakvi ama sex-a e prioritet na vsichkiПървоначално написано от babi_girl
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
За мене не вси4ки маже(мом4ете)са еднакфи......Напълно сам съгласна сас IsTiNsKa_LuBoV.
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
abe ne tochno ednakvi no povecheto sa golemi goveda ili pone moite poznati ima nqkoi koito sa gore dolo normalni no povecheto sa bokluci naprimer imam edin poznat koito se otnasqshe mn losho sus vsichki momicheta vsmisul che samo gi broikashe i gi zarqzvashe na vtoriq den toi e mn gotin i mn momicheta go haresvat no kogato toi se vlubi v edno momiche napravo taka se promeni do neuznavaemost nikopi ne moje da go poznae taka che do edna stepen momchetatat si prilichet po tova che kato se v;ubat dori nai golemite broikadji se krotvat ili pone v povecheto sluchai
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
temata mn mi haresva i mislq 4e vs mom4eta sa ednakvi , toest razbirase 4e ne sa ednakvi v bukvalniqt smisal, no sa razli4ni samo po harakter no vsi4ki iskat samo edno sex i samo da se pozabavlqvat s tebe lujat majat dokato te spe4elqt i posle ti biqt 6yta![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
хах,естествно,че не са еднакви!Вярно е,че повечето си приличат,но не можем да кажем,че са еднакви,най-малкото защото никой човек не е еднакъв с някой друг...Това,че може би някое момиче е попадало само на някви бройкаджии,не значи,че всичките са такива,има и многооо свестни момчета,които наистина си заслужават![]()
f@nt@zi@
Razbira se 4e ne sa ednakvi!Ima si "isdynki" i ot dvata pola,no tova ne zna4i 4e trqbva da sydim po edin-dvama za nqkolko miliona!Vseki 4ovek si e indivitualen,s razli4en harakter i povedenie v obshtestvoto.Glupavo e da se tvyrdi 4e vsi4ki sa ednakvi!Naistina ima mnogo momi4eta,koito kato popadnat na nqkoi jenkar koito im razbiva syrceto i si trygva,zapo4vat da govorqt kak vsi4ki mom4eta sa izpolzva4i,idioti i t.n.Ne e taka!Tova 4e ne si popadnal na 4ovek s koito da si pasnete i 4ovek koito da te napravi istinski shtastliva,ne zna4i 4e toi ne syshtestvuva![]()
Еднакви хора няма,мъжете са хоране са еднакви.Може да откриеш някаква прилика между няколко момчета,но това не ги прави еднакви
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Vinagi sym bila protif momchetata da se slagat pod obsht znamenatel.. Vseki edin chovek e individualen.. i po svoemo unikalen i razlichen..
Майко мила...има 16 tolkowa zabludeni devoiki ,che nqmam dumi...kak moje da slagate pod ob6t znamenael vsichki
absolutno sum suglasna..naistina osobeno v tazi vuzrast mom4etata se durjat po gore-dolu edin i su6ti na4in,no tova ne ozna4ava, 4e vs sa ednakvi. zamislqli li ste se, 4e ponqkoga i pod nai-golemite ma4ovci se kriqt dosta 4uvstvitelni harakteri? no ima i dosta mom4eta, na koito izob6to ne im dreme za momi4etata, no puk sum sigurna, 4e ima i svestni, makar i da sa malko..onzi den naprimer bqh izleznala s edna priqtelka, koqto ne bqh vijdala ot dosta vreme, i gadjeto i se obadi nqkolko puti da i kaje 4e q obi4aПървоначално написано от Heaven_inhabitant_f
taka 4e ima i dobri mom4eta trqbva samo da gi otkrie6(ili te teb)
uspeh v turseneto:P
p.s za sujalenie pove4e ot polovinata sa pulni boklucibez da obijdam nikoga, prosto li4no mnenie pone az na takiva sum popadala dosega..
moq nevinnost i greh.....
Никога не са били и никога няма дабъдат еднакви...всеки човек момче,момиче,мъж,жена е идентичен и няма някой който да е като него!!!
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Пак стара тема.
УФ.