.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

комп.
    Guest

Как да я впечатля?

как да Я впечатля?

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Начини много,само да питам на колко години е момичето?Какво харесваме ние:Музика,Мода Забавни шеги и т.н. и т.н. Но ти проучи какво и харесва на нея,примерно-тя си пада по дадена песен,разбери коя е,и когато някой път сте заедно я питай коя е любимата и песен и съвсем "случайно" подметни че и теб те кефи,иначе само не се притеснявай,не се паникиосвай,бъди себе си,хфърляй по някой лаф...бъди естествен(почнах да ръся глупости) Успех!!!
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Guest
    mi ka4i se na prozoreca i ako jivee v ka6ta ili na 1viq etaj i dumkai po prozoreca i kato ti otvori i podari nevo cvete ili i izpei ne6to

FiRe_LaDy
    Guest
    Tq proqvqva li interes kam teb?Kaji neshto poveche de ...

Guest
    ми да проявява интерес знам и адреса телефона познаваме се бегло знам много неща за нея проучил съм я

Повече от фен
    Град
    Sofia
    razkazvai i interesni raboti pohvali i se s ne6to ala bala

Guest
    какво искаш да постигнеш да станеш гадже с нея или? защото ако е така щом и знаеш телефона пиши й един смс да се видите и не се чуди повече можеш да я впечатлиш по много начини но поне кажи нещо повече как се запознахте до каква степен се познавате тя ходи ли с някои ....

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Със голям ... писнало ми е от такива теми

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ми да проявява интерес знам и адреса телефона познаваме се бегло знам много неща за нея проучил съм я
    Еми, що си я проучил вече, действай!
    Предполагам знаеш какво харесва и какво не- възползвай се от това.
    Обръщай и повече внимание, но не я задушавай, защото всеки се нуждае от известна свобода.
    Подари й любимото й цвете без повод. Това би я зарадвало доста.
    Успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си