.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Inflator
    Guest

Чуплива коса

абе тва ми е проблем деа косата ми е много суха и мн къдрава бих казал една такава много неми харесва а много искам да е права или такава да стои влажна нз как се казва абе права искам да е някои защото то ягел напрао ме напраи плешив вече някои може ли да ми каже кво да правя казаха ми да отида на фризиор и там да обесня и тои щял ми слага некви химии и щяла да ми стои права 2-3 месеца вярно ли е даите някви предложения как да я изправя

Защо ти е да е права? 80% от момчетата са с права коса! По-хубаво е да си различен, а и къдрава коса на момче стои мноого добре!
    Иди на фризьор най-много, за да ти каже как да я поддържаш

Guest
    of opitvam se da q ispravqm i sam si zel nai hubaviq gel na zemqta nai stqga6t i vijdam s prava 4e mi e 1 milion pyti po dobre i za tova iskam da si q isprava a i vidovete pri4eski koito si pravq sa mnogo po hubavi ..

Фен
    Град
    nearby
    tfa s izpravqneto za nqkolko meseca e vuzmojno da ama e skupo i super vredno, taka che si preceni hubavo. az samo da kaja che umiram za kudravi momcheta s kosa pod ushite i s diademka....mmmmm
    Worship the BEST, We are NOT everywhere!

Inflatorr
    Guest
    aбе ако ме видиш така както го описа и така както искам аз шси говорим по друг начин

Inflatorr
    Guest
    аре уе кажете как освен при фризиора дето ще ми земи 1 милярд лева

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ami edin priqtel si q izpravq6e s presa dosta qko stava no nz na teb dali 6te ti otiva. a za da ne e tvurda izpolzvai maski novata na Loreal( rozovata) e dosta dobra vupreki 4e e za dulgi kosi ne mislq 4e ima problem da q izpolzva6 pravi kosata super meki4ka i blqskava:}
    moq nevinnost i greh.....

inflatorr
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    ami edin priqtel si q izpravq6e s presa dosta qko stava no nz na teb dali 6te ti otiva. a za da ne e tvurda izpolzvai maski novata na Loreal( rozovata) e dosta dobra vupreki 4e e za dulgi kosi ne mislq 4e ima problem da q izpolzva6 pravi kosata super meki4ka i blqskava:}
    da be da buhne o6te pove4e..

ledenata
    Guest
    6tom iska6 tolkova mn da ti e prava ... ako pita6 men kupi si edna presa izto6tava kosata no stoi prava moita ne e 4upliva napravo kydrava e i si q izpravqm s presa vse o6te i nqma ni6to no ... skoro vreme moje da stane mn suha

Extazyyyyyy
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ledenata
    6tom iska6 tolkova mn da ti e prava ... ako pita6 men kupi si edna presa izto6tava kosata no stoi prava moita ne e 4upliva napravo kydrava e i si q izpravqm s presa vse o6te i nqma ni6to no ... skoro vreme moje da stane mn suha
    колко пари струва тая преса неми казваи над 50 лева само

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Ми зависи от пресата...ама спокойно можеш да си намериш за около 25-30 лева

На суха коса обработвай косата кичур по кичур като им слагаш пяна за коса (аз ти препоръчвам пяните на Wella) и веднага след това изправяш с преса.
    Преси има много - ако не те е грижа за косата си можеш да си намериш и за 15-20лв. Съвсем наскоро гледах една такава в каталог на Метро ако се не лъжа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си