- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чуплива коса
абе тва ми е проблем деа косата ми е много суха и мн къдрава бих казаледна такава много неми харесва а много искам да е права или такава да стои влажна нз как се казва абе права искам да е някои защото то ягел напрао ме напраи плешив вече някои може ли да ми каже кво да правя казаха ми да отида на фризиор и там да обесня и тои щял ми слага некви химии и щяла да ми стои права 2-3 месеца вярно ли е даите някви предложения как да я изправя
![]()
Защо ти е да е права? 80% от момчетата са с права коса! По-хубаво е да си различен, а и къдрава коса на момче стои мноого добре!![]()
Иди на фризьор най-много, за да ти каже как да я поддържаш![]()
of opitvam se da q ispravqm i sam si zel nai hubaviq gel na zemqta nai stqga6t i vijdam s prava 4e mi e 1 milion pyti po dobre i za tova iskam da si q isprava a i vidovete pri4eski koito si pravq sa mnogo po hubavi ..
tfa s izpravqneto za nqkolko meseca e vuzmojno da ama e skupo i super vredno, taka che si preceni hubavo. az samo da kaja che umiram za kudravi momcheta s kosa pod ushite i s diademka....mmmmm![]()
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
aбе ако ме видиш така както го описа и така както искам аз шси говорим по друг начин![]()
аре уе кажете как освен при фризиора дето ще ми земи 1 милярд лева![]()
ami edin priqtel si q izpravq6e s presa dosta qko stava no nz na teb dali 6te ti otiva. a za da ne e tvurda izpolzvai maskinovata na Loreal( rozovata) e dosta dobra vupreki 4e e za dulgi kosi ne mislq 4e ima problem da q izpolzva6 pravi kosata super meki4ka i blqskava:}
moq nevinnost i greh.....
da be da buhne o6te pove4e..Първоначално написано от LuCkY^YoU
![]()
6tom iska6 tolkova mn da ti e prava ... ako pita6 men kupi si edna presa izto6tava kosata no stoi prava moita ne e 4upliva napravo kydrava e i si q izpravqm s presa vse o6te i nqma ni6to no ... skoro vreme moje da stane mn suha
колко пари струва тая преса неми казваи над 50 лева самоПървоначално написано от ledenata
Ми зависи от пресата...ама спокойно можеш да си намериш за около 25-30 лева![]()
На суха коса обработвай косата кичур по кичур като им слагаш пяна за коса (аз ти препоръчвам пяните на Wella) и веднага след това изправяш с преса.![]()
Преси има много - ако не те е грижа за косата си можеш да си намериш и за 15-20лв. Съвсем наскоро гледах една такава в каталог на Метро ако се не лъжа...![]()