momi4eta pls daite nqkakva ideq za pri4eska!iskam nqkakva promqna naprimer da si napravq nqkakvi ki4uri ili ne6to takova koeto sled vreme da se mahne(da izraste kosata) i da ne e grozno!s kafqva kosa sam!
misleh si da si boqdisam krai6tata na cqlata kosa v 4erveno!?daite dr predlojeniq!??
napravi si niakvi ki4uri samo na gorniq plast kosa ,ne pove4e !hem 6te e ne6to razli4no hem 6te uvredi6 maksimalno malko kosa!
mi boqdisai se 4ervena ili se naprai na ki4uri-zeeleno jalto 4erveno(znameto na qmaika)![]()
![]()
am ili si boqdisai nai-dolniq plast kosa v bqlo ruso ili krai6tata pak v bqloruso ili nqkoi drug bqlo-rus ki4ur.abe kvo da ti kaja bqlorusoto rulezZzZzZ :P
Просто БЯЛО-РУСОООООООООООООо.....буаха ахахауахахуахуахуаухахуа уахуаахуаахахаахахахах![]()
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
иди на фризьoр ,там ще ти кажат кво би ти отивало
mersi za ideite no ne iskam da si pravq ki4uri na gorniq plas ot kosata za6toto posle 6te e grozno kogato izrastne!friziorite vinagi me obezobrazqvata rusno ne iskam puk kamoli BQLO-ruso!
![]()
mn e slojno pri men da re6a![]()
Еми направи я на етажи...аз моята днес я поокълцах,не мн само връхчетата и ми я оформи на хубави стъпълца и сега е мн свежаАко попаднеш на добра фризьорка всичко ще е точно
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше