.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Парти (SoS!)

.::mR::*
    Guest

Парти (SoS!)

Здравейте! В събота съм поканен на рожденния ден на един приятел. Там ще бъде и едно момиче, което харесвам, а според мен и някои приятели и тя ме харесва. ВъпросЪ е там, че винаги когато искам да се сближим тя се отдръпва и отива при някой друг. Започва да го гушка, милва и т.н. (според мен го прави нарочно). А когато тя започне да ми се натиска, аз винаги съм в лошо настроение или просто се чувствам неудобно от хората около мен, тъй като тя го прави доста импулсивно и веднага я разкарвам ... Тааа ... хаха не, че оставах и аз по-назад. Когато тя се натискаше с друг, аз също си намирах някоя. В резултат на което тя (която харесвам) започваше да се дръжи много странно и словесно да ме напада.
    Иска ми се да ме посъветвате как да се държа с нея в събота??? \/

FiRe_LaDy
    Guest
    Emi pogovori s neq i i kaji za chuvstvata si.Izqsnete se.Dryz se milo s neq.

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    ЯснУ...прави се на недостъпна Ами ако си я харесваш толкова седнете и ударете един лаф на тази тема Ако пък не,направете си кефа,покажи и,че се интересуваш от нея...бъди настоятелен!Успех с момичето и приятно изкарване на партито
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Emi pogovori s neq i i kaji za chuvstvata si.Izqsnete se.Dryz se milo s neq.
    Ama ako se duji milo s neq tq 6te se nahusa i 6te si perne glavata nagore ako e nekva naduta...moje da stane i taka ama nqma kvo da gubi6 taka ili ima4e..ima 2 6ansa ...po4vai q

Отиди при нея и си поговорете!Кажи й направо,че я харесваш!Защо е нужно да си правите напук(ти при друга,тя при друг) Ако те харесва ще остане само за теб Успех
    Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!

Guest
    Хаха.... НЕ искам роматична приказка Просто искам да й покажа, че няма да тичам само след нея, но се чуда кой е най-подходящият начин. Защото винаги когато я разкарам тя почва да тича след мен. Предложения?

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ха няма да тичаш само след нея,а?Хихи,браво,ми за да не тича след теб не я разкарвай...то е близко до акъла Ама ти връзка ли искаш с нея или...?
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Ся...човека не иска да отиде и направо да и каже... Аааам, харесвам та!...Пък и не е толкова интересно Може би малко по-настоятелно с намеците, както казаха по горе. Хубаво е като се получи една такава игра... въпросът е кога ще й дойде края, нали. Ако продължава така, натисни и се, пък ако и хареса няма да бяга. Не знам...
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Guest
    Еми искам връзка! Обаче нито аз, нито тя сме от романтичните хора. Да седнем с нея да се изясним - не виждам как ще стане По-скоро сме от "лошите" и гледаме да има някаква закачка

ha qvno i 2mata si igraete na "revnost" badi direkten ako ne stane zdrave dda e

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

ATAKABG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от .::mR::*
    Еми искам връзка! Обаче нито аз, нито тя сме от романтичните хора. Да седнем с нея да се изясним - не виждам как ще стане По-скоро сме от "лошите" и гледаме да има някаква закачка
    хаха,"лошите"...по-скоро сте от "филмите"

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от .::mR::*
    хаха,"лошите"...по-скоро сте от "филмите"
    абсолютно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си