Здравеите , искам вашето компететно мнение относно...една случка..
Значи от 3 седмици сериозно започнах да хлътвам по едно момиче, но по-хубавото беше, че и момичето проявяваше интерес към мене.
Тя не е от моя град, но си идва за събота и неделя понякога, познаваме се от половин година да не кажа повече. Та поиска ми тя скаип адреса и започна работата...3 седмици неможа да доиде в моя град, през тия 3 седмици си писахме ужасно много.
Аз не я познавах добре и се опитвах малко или много за да я опозная и да преценя дали си заслуйава да опитвам изобщо, но работата е там че така ми се искаше да си намеря приятелка, че необръщах внимание на някои от неините "недостатици" да речем...може и да съм бил влюбен незнам...та разбрахме се даси се срещнем само двамата като си доиде в моя град...изчаках някак си до този момент вечерта в коятоси доиде се разбрахме кога да излезем , видяхме се полафихме си след това отидохме да играем билярд(за друго не се сетих) и доидоха едно приятели, постояхнме малко събрах кораж и я извиках на страни за дапроведем "личен разговор".
Та казах и как стоят нещата, че не сам я извикал просто така на кафе, че я харесвам и че искам приятелсвото ни да прерасне в нещи повече...тя се усмихна някак си...след това доби тъжна физиономия стана и вървеики към предишното си място каза "ти ще си още един от тия дето си мислят, че сам кучка..." и ме остави сам до прозорчето до което бяхме...отидох пак при нея и я питах дали изобщо е иам нещо м/у нас тя каза, че просто се държала отпуснато с приятели...неможах да го осмисля на момента...но после го разбрах...по точно днес...видях я с един неин бивш приятел да се разхожда...най-гадното беше че доиде с усмифка да ме поздрави.....баси къде сбърках сичко изглейдаше така хубаво що все на мене ?....
Приятели даите некакъв съвет или просто...една добра дума моля ви...
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !