Здравеите , искам вашето компететно мнение относно...една случка..
Значи от 3 седмици сериозно започнах да хлътвам по едно момиче, но по-хубавото беше, че и момичето проявяваше интерес към мене.
Тя не е от моя град, но си идва за събота и неделя понякога, познаваме се от половин година да не кажа повече. Та поиска ми тя скаип адреса и започна работата...3 седмици неможа да доиде в моя град, през тия 3 седмици си писахме ужасно много.
Аз не я познавах добре и се опитвах малко или много за да я опозная и да преценя дали си заслуйава да опитвам изобщо, но работата е там че така ми се искаше да си намеря приятелка, че необръщах внимание на някои от неините "недостатици" да речем...може и да съм бил влюбен незнам...та разбрахме се даси се срещнем само двамата като си доиде в моя град...изчаках някак си до този момент вечерта в коятоси доиде се разбрахме кога да излезем , видяхме се полафихме си след това отидохме да играем билярд(за друго не се сетих) и доидоха едно приятели, постояхнме малко събрах кораж и я извиках на страни за дапроведем "личен разговор".
Та казах и как стоят нещата, че не сам я извикал просто така на кафе, че я харесвам и че искам приятелсвото ни да прерасне в нещи повече...тя се усмихна някак си...след това доби тъжна физиономия стана и вървеики към предишното си място каза "ти ще си още един от тия дето си мислят, че сам кучка..." и ме остави сам до прозорчето до което бяхме...отидох пак при нея и я питах дали изобщо е иам нещо м/у нас тя каза, че просто се държала отпуснато с приятели...неможах да го осмисля на момента...но после го разбрах...по точно днес...видях я с един неин бивш приятел да се разхожда...най-гадното беше че доиде с усмифка да ме поздрави.....баси къде сбърках сичко изглейдаше така хубаво що все на мене ?....

Приятели даите некакъв съвет или просто...една добра дума моля ви...