така...маи забравих да кажа, че ще има продалжение..ето го..
Значи вапросното момиче и неината реакция която очаквах след като и предложих е да спред да ме търси, да ме поздравява, въобще да спре да ме познава...Но тя продължава да мъ търси по скаип, още по лошо праща ми целувки прегрудки....нещо нетипично за нея поне прегрудките...така и върха на сладоледа който беше вчера от един мои приятел, ми каза че говорил случаино с нея (не знам ка ке станало... просто е говорил от неговите думи така разбрах) тя го питала дали познава едно момче от града в който идва на гости(това момче съм аз, априятела с който е говорила ми е съквартирант в ебщежитието в даскало мн добър пр ми е ) ... казала че сам бил много добро момче, но не тръгнала с мен от страх защото не ме заслужавала...това сега някъкъв вид оправдание ли идва, или какво... ? Момичета вие разбирате повече тия неща...трудно ми е момичето ми харесва но има малко курсури ..цигари алкохол .... при положение че аз нито пуша нито пия...и си пада малко флиртаджиика ? Заслужава ли сиииии бахтииииии писна ми от неадекватни хорааа ..... никои не знае какво иска в тоя живот никои !!!
Май и аз незнам кво искам вече....