- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- hobitata vi
ух хобита имам толкова много - да ходя на риба с приятели , да ходя да си купувам дрехи , да правя купони в нас (което вече нестава) да чета някои романи, да стоя на компиутара , да ходя по барове дискотеки , да излизам с приятели , да правя СЕКС наиважното и да кисна тук и да пиша глупости , има доста но нямам никакво време да ги напишаа имам и още едно хоби да се запознавам с нови хора
Тц...От две седмици се хванах по-сериозно да уча да свиря на китара, ама то самоучението.. и каквато съм бездарница....Първоначално написано от Анонимко
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
o az sam samouk solist, bqh mnogo dobar i togava nau4ih ssolfej i ve4e si4ko mi stana qsno, i se dousavar6enstvah i v ritam kitara, taka 4e nothing is impossibleПървоначално написано от Циндил-Пиндил
Ima samo dve neshta koito mi dostavqt istinsko udovolstvie :
1.Da sedq na komputyra s chasove..
2.Da izlqza navynka i da se shlqq kato muha bez glava.. i da se hilq kato luda..
ам аз като нямам кво да правя, най-често си слушкам музика, чета си някви споменчета и хубави текстове на песни, разглеждам сайтчета с дрешки и т.н.а иначе купончетата и момчетата са ми любимото хоби, спор няма :P
през лятото обожавам да ходя на басейн и да си усъвършенствам плуването.. мн приятно занимание е тва според мен![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
mi az obi4am da 4eta knigi,da se grija za rasteniqta si i da izlizam s priqtelite si
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
имам мн разични хобита-обичам да ходя на плаж(това само през лятото)да ходя по купончета и дискотеки и най вече да пазарувам дрешли обувки бижутаи други подобни.а когато съм вкъщи обичам да се ровя в нетаи забележете.... да гледам кеч
![]()
В свободното си време най-вече се мотая безцелно .. но иначе обичам да се ровя в хилядите си ноти .. слушам музика, чета .. такива неща![]()
карам мотори
xaxaxaxaaaaaa..ebati picha..tva znachi che igraesh CS liПървоначално написано от Анонимко
![]()
Mi moeto hobi e da se izlejavam do kysno , da se razmotavam s priqteli po kafetata , da pazaruvam(drehi) , da stoq pred pc-to .
mNogo mrazq da obiram prah v nas i pochti nikoga ne go pravq![]()
Абсолютно същите нещаПървоначално написано от Slipped Away
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
аз обичам да танцувам и да слушам музика
Аз събирам учителски(ученически) бисери (вече имам над хиляда),също така се интересувам от криминалистика и чета разни криминалистични учебници у нас,но най-много ми се отдава ролята на детегледачка - харесва ми да гледам малки деца - като бях по-малка,целият квартал ми поверяваше малките деца(аз бях най-голямото момиче в квартала),когато родителите им искаха да отидат някъде на кафене или ресторант,просто ги оставяха с мен за 3-4 часа навън,а някои деца дори бяха под 3-годишни!И от там ми е станало хоби![]()
Да ходя на танци и да правя всякакви нови и разнообразни неща, защото скуката ме погубва!Иначе излизането с приятели не го смятам за хоби-то си ми е ежедневие!
![]()
Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!
=D> Imenno.I az takaПървоначално написано от just_a_kid
Da se razkarvam s priqteli da sedq na kompa da spinkam i mnogo drygi
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Обичам да чета книги, да гледам хубави филми, да слушам музика, да стоя с часове пред компютъра и още един куп развлечения, но най-вече да излизам с приятелите и/или гаджето ми.
1. Компютъра
2. Физика
3. Психология
4. Фотография
И с друго се занимавам но основно с това.
Obi4am mnogo moite priqteli...te sa moeto hobi...ako moga bih bila s tqh 24 4asa ina4e muzikata kinoto i 4ateneto i ponqkoga knigite
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
Паркур , графити (напоследък рядко , и двете неща) .. Преди футбол , от 2 години не се занимавам сериозно с това , а иначе излизането с приятели си е нещо нормално .. Основно занимание , не хоби.
Не мисля , че подобно нещо може да се нарече хоби , така или иначе :Ь.
И комп.
Предимно баскет.