- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- hobitata vi
karam kolelo ,pluvam karam ski i snowboard obojavam da izlizam s priqteli![]()
1. Да ходя на работа
2. Да си играя с компютъра (моя или на майка ми)
3. Да слушам музика или да играя на компютъра
4. Да режа интернет връзката на някой от мрежата, който не ме кефи.
5. Да пием биричка с приятели
6. Да .......абе много са нещата
балет
йога , пилатес
колело
музика (хард рок за предпочитане) и не само слушане на музиката
рисуване на ... простотии ..
излизане с гаджето
четене
ТВ , комп ..
плуване (давене
)
има и още , ама стига толкова
А какво не обичам ли ? - Не обичам да нямам какво да правя или да се занимавам с домакинска работа![]()
Хмм....мойто хоби е да цъкам баскет ф близкото даскалода си слушам Марли и...да си...цъкам след като се прибера на ПС-то
е тфа е то
!
![]()
Ku ma FuchU za MaRkuChu De La SpeRma La GargaRa !
No Chalga No cry !
Колело
Фотография
Слушане на музика
Футбол
Това е
I Wish I Could Vomit Blood On You... ...People
moite hobita sa dostaobi4am da slu6am muzika,da gledam TV,da se rovq iz kompa si,da kuponqsvam \
/
tova nai mn go obi4am de xixix,da izlizam s moite fr,da sportuvam mi mislq 4e tova sa koito nai mn obi4am da pravq
![]()
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
Доста дълъг списъкВ кратък вариант:
1. Музика
2. Коли
3. Жени(2 и 3 звучат изтъркано, ама...)
4. Компютри
5. Футбол
6. Фитнес
7. Филми
зависи от настроението мине обичам винаги като имам свободно време да правя едно и също....
emi da izlizam s priqteli da karam kolelo da stoq na kompi i mnogo drugi neshta
Мотокрос
Фотография
Риболов
Музика
www.teenproblem.net и http://www.teenproblem.net/f/
Книги - предимно трилъри
Рисувам си разни глупости където ми падне.
Обичам да се събираме с приятели на бира някаде.
Умирам за планина (август - Рила и Пирин).
Обичам да гледамфилми,да чета,да плувам,да тичам(с една дума да правя нещо)![]()
предимно рисувам и пиша разни там стихове ... обичам да прекарвам повечко време у нас не са ми любими местата с много хора. Когато съм весела предпочитам да съм с приятели и приятелки навън да си прайм яко лудницаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Хобито ми е да разбивам главите на феновете на противниковете отбори(Само Левски бтв!).Гледането на филми си ми е професия,ама предполагам пак мога да го включа.......
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Ami obi4am da izlizam s priqteli da slu6am muzika i da sedq na kompiutura estestveno![]()
amiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........![]()
ok.mi da 4eta poeziq,da pi6a eseta,da se prosna na prozoreca i da si visna krakata nav1n,da tancuvam![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Рисувам, карам (или по-точно пребивам се със) СК8, плувам![]()
ами обичам да си танцувам(даже когато не трябва),да рисувам,да чатя и ест да се лигавя(в границите на нормалното)
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
фотография, момчета, книги, момчета, руски, Алексей Чадов, момчета, животни, момчета... споменах ли момчетата?![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Da spinkam da hodq na razhodki s priqteli......Da seda pred kompiutara da 4ata i slu6kam muzika
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
nqmam mn vreme za hobita,no vse pak..
obi4am da slu6am muzika,da gledam filmi,da izlizam s priqteli,da 4eta,da si tyrsq qki kartinki iz neta..
get off.