.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Зле съм !

непознат
    Guest

Зле съм !

Абе много съм зле, на 17 г. съм и още не съм имал гадже, ходил съм на срещи с момочите и нищо не е излизало, и с готини съм влизал в контакти ама не са проявявали интерес - аз не се намирам нито за грозен, нито за тъп спрямо приятелите ми дето са го правили на мойта възраст. Какъв е гелолъка и има ли такъв. Пиша тука защото няма да да ме познаете и да ми се изсмеете на тъпите ми въпроси

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Ми ОК

Град
    The East Side
    Последно "непознат" ти Лина ли си или .. ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от daka7a
    Последно "непознат" ти Лина ли си или .. ?
    кфо?

Град
    The East Side
    Цитирай Първоначално написано от lina15
    Ми ОК
    Какво "ми Ок" непознат Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 2:07 am Заглавие: Зле съм !

--------------------------------------------------------------------------------

Абе много съм зле, на 17 г. съм и още не съм имал гадже, ходил съм на срещи с момочите и нищо не е излизало, и с готини съм влизал в контакти ама не са проявявали интерес - аз не се намирам нито за грозен, нито за тъп спрямо приятелите ми дето са го правили на мойта възраст. Какъв е гелолъка и има ли такъв. Пиша тука защото няма да да ме познаете и да ми се изсмеете на тъпите ми въпроси

Град
    The East Side
    Ти ли я постна тази тема ,че ми пишеш "ми ок"

Град
    The East Side
    Лина сорка , просто обърках Темите и пиша тук и се чудя какво става , прощаваш ли ми . ?

Guest
    Лина сорка , просто обърках Темите и пиша тук и се чудя какво става , прощаваш ли ми . ?
    ква лина ,кви 5 лв. бе батка, и кво ми спамиш темата, дееба тъпото лапе

Град
    The East Side
    1-во не съм лапе ! 2-ро имал съм си гадже поне 7 пъти , а не като тебе неграмотен никрофил ! и 3-то виш 1-вите ДВЕ! BURN IN HELL SUCKER

Град
    София
    Нема проблеми, не съм писала темата аз

Guest
    1-во не съм лапе ! 2-ро имал съм си гадже поне 7 пъти , а не като тебе неграмотен никрофил ! и 3-то виш 1-вите ДВЕ! BURN IN HELL SUCKER
    ми кво търсиш в моята тема, ако нема да даваш савети, а ще ми се правиш на отоворен...

Град
    The East Side
    Караш ли ми се ..?Просто обърках темите ... и започнах да пиша ..и чак на края разбрах какво съм направил , и затова се извиних на Лина , а ти веднага ме нападаш "тъпо лапе ".daka7a написа:
    Въпреки сичко ти си оставаш ...без приятел , кой нормален ще ти се навиее ..?Впрочем зная кой..Някой който е пийнал бая , или някой който има ТЕМПЕРАТУРА +40гр.

Guest
    Караш ли ми се ..?Просто обърках темите ... и започнах да пиша ..и чак на края разбрах какво съм направил , и затова се извиних на Лина , а ти веднага ме нападаш "тъпо лапе ".daka7a написа:
    Въпреки сичко ти си оставаш ...без приятел , кой нормален ще ти се навиее ..?Впрочем зная кой..Някой който е пийнал бая , или някой който има ТЕМПЕРАТУРА +40гр.
    1-во не съм извратен,2-ро ми хубаво като си имал 7 гаджета, са нема да спя тази вечер щото ти си имал а аз не
    Ти ми насра темата и ми се правиш на кой съм аз, казах ти , по-добре млъкни докато е време

Град
    The East Side
    again again ... burn in fcn fcn hell

Град
    София
    Е стига де, стига че ше се дотътри некой модератор и ше ви банне по некоя си точка

Guest
    ах как нема тука некой админ да те банне или накой мод поне да ти махне тъпите постове

и аз мога да насирам теми и да знаеш го права по-добре от тебе и по по-просташки начин ,повярвай ми

Град
    The East Side
    радвам се за тебе , остава да ти пожелая приятно търсене на приятел , омфг

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lina15
    Е стига де, стига че ше се дотътри некой модератор и ше ви банне по некоя си точка
    Ми , гледай го тва лайно как продължава да спами, е такива комплексарчета най ме нерват десо прават на виштеме аз съм пичааааа

Град
    The East Side
    браво браво , ако искаш да ти помогна http://www.google.bg/ УПСЕХ

Град
    The East Side
    Само като ти гледам отношението към околните ми става ясно защо още си нямаш приятел (или приятелка [знайш ли] )

Guest
    Само като ти гледам отношението към околните ми става ясно защо още си нямаш приятел (или приятелка [знайш ли] )
    неможеш да съдиш за характера на човек по 3 поста в форума, а ти само ми прецака темата и за това не ма да те похваля, се пак

Град
    The East Side
    добре , извинявай ,ако можех да си ги истрия - ЩЯХ!

Guest
    добре , извинявай ,ако можех да си ги истрия - ЩЯХ!
    нп Аре лека

Град
    София
    Ае лека на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си