.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

MACKA prez no6ta
    Guest

Kvo 6te kajete po vaprosa?

Mi zna4i zabelqzala sam 4e v pove4eto slu4ai kat me vidi edno mom4e me gleda , no ne prosto da mu minava pogleda po4ti vinagi me pooglejda .Ako me haresva6e 6te6e da doide da se zapoznaem tva onova a ni6to ne kazva primerno.Kak stoqt pri vas ne6tata?Na kvo se dalji tva viie kvo 6te kajete?(mejdodrugoto mom4eto hi4 ne e lo6o golqm pi4 e )

Град
    In Your Mind
    Ми може да е срамежливо...
    И аз си харесвам много момчета по улицата, например един път видях един много хубав в автобуса, зяпах си го през целия път (че даже се и изчервих), но не исках да се запознавам с него... Все пак едва ли ще се сетя за него пак дори да се запознаем.
    I love you...

MACKA prez no6ta
    Guest
    Ami ne e ot te sramejlivite ama pak znaili se...blagodarq se pak

Мега фен Аватара на sasha_90
    moje samo taka da si gleda-znam li,ne go poznavam

Град
    нямам си на представа...
    еми не е много нормално да те види някой и веднага да дофтаса при тебе и да се запознавате и т.н.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Ми може да е срамежливо...
    И аз си харесвам много момчета по улицата, например един път видях един много хубав в автобуса, зяпах си го през целия път (че даже се и изчервих), но не исках да се запознавам с него... Все пак едва ли ще се сетя за него пак дори да се запознаем.
    Kaji kak izlgejdashe mom4eto... mnogo momi4eta me zqpat po reisovete

ми явно просто те оглежда,а може и да е срамежливо!

Ми и на мен когато ми хареса едно момиче, аз си я заглеждам, ма тва не значи, че я обичам, че я харесвам или нещо пободно. Просто чиста проба любопитвство :P

Мега фен Аватара на koalka
    Да, наистина срамежливостта също оказва някакво влияние.Ако толкова ти харесва отиди ти да се запознаеи с него.

Re: Kvo 6te kajete po vaprosa?

Ami moje da mu haresva kak izglejda6 i ei taka da si te gleda...xax...de da znam.Moje da ne iska da se zapoznaete....

Това, 4е някой те заглежда не зна4и, 4е иска да се запознаете. Може да си има приятелка(примерно). Пък и ти с всяко мом4е, което ти хареса ли се запознава666 ?
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

MACKA prez no6ta
    Guest
    honda^ Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 1:45 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Това, 4е някой те заглежда не зна4и, 4е иска да се запознаете. Може да си има приятелка(примерно). Пък и ти с всяко мом4е, което ти хареса ли се запознава666 ?
    Mi pri mene e naistina rqdko da haresam nqkogo i o6te po rqdko da se zapoznavam s nego.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Един поглед не значи, че те харесва. Аз гледам всички, но те далеч не ми харесват.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си