.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

csprostak
    Guest

как се целува

На 17 год. съм и до са не съм се целувал с момиче, и за тва искам да питам как става, има ли неква философия - се език

Сигроно е тъпа темата, ама като немам опит

Няма никаква философия-ще свикнеш,ще са научиш-спокойно

ще си ти дойде отвътре няма що да се притесняваш

Guest
    xauhuhaxuhaxuhxahxauxhahuxauhaxuxaauhxahuuahauha na 17 godini i neznae6 kak se celuva?? molq ti se skrii se nekade

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Просто остави езиците ви да си вършат работата!Те няма да ви излъжат!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Цитирай Първоначално написано от Slipped Away
    Просто остави езиците ви да си вършат работата!Те няма да ви излъжат!
    i pazi zubkite ei...da nqma sled tva chas pri zubolekarq

Мега фен Аватара на koalka
    Не се притеснявай.Ще свикнеш като почнеш да се целуваш.То си идва от само себе си.

Супер фен
    Няма страшно,отдай се на момента и ще се получи,защото това не се учи по правила,а просто се получава

pravi kvo ti podskazvat instinktite i ne se pritesnqvai

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TALIBANA
    Няма никаква философия-ще свикнеш,ще са научиш-спокойно
    6te ti doide ot vutre kakvo trqbva da pravi6

Guest
    awe hora stiga ste puskali nekvi zadrasteni temi kak se celuva dobre we na 17 si tolkova li si grozen 4e nemoje6 da si nameri6 momi4e weee lele a pak za celuvkata emi to 6te ti doide otvatre nema da se spi4a6 i da se pritesnqva6 nema za kv aide USPEH pak dano ti se otvori para6uta

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xauhuhaxuhaxuhxahxauxhahuxauhaxuxaauhxahuuahauha na 17 godini i neznae6 kak se celuva?? molq ti se skrii se nekade
    q ti vzemi se skrii,porednoto izbqgalo ot detskata gradina,aide bqgai,stana vreme za mlqkoto i za obedniq syn....

a po temata....nqma absoliutno nikakav povod za pritesnenie,vsichko shte ti doide ot vytre,prosto ti tr malko poveche samouverenost....sorry,che ne mojem da ti dadem nqkakvi syveti,ama to prosto nqma kakvo da ti kajem,pravila kak tochno da se celuvame..NQMA! vseki go pravi kakto mu haresva i s vremeto dvoikite se nagajdat i svikvat edin s dr...sled vreme kato pridobiesh poveche opit shte vidish,che vseki pyt,kogato se celuvash s nqkoi za pyrvi pyt,ti e tochno kato pyrviq pyt,zashtoto vseki se celuva razlichno i nqma kak da ne ti se stori pone mynichko stranno aide otpusni se i vs shte e nared ...uspeh
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    q ti vzemi se skrii,porednoto izbqgalo ot detskata gradina,aide bqgai,stana vreme za mlqkoto i za obedniq syn....

a po temata....nqma absoliutno nikakav povod za pritesnenie,vsichko shte ti doide ot vytre,prosto ti tr malko poveche samouverenost....sorry,che ne mojem da ti dadem nqkakvi syveti,ama to prosto nqma kakvo da ti kajem,pravila kak tochno da se celuvame..NQMA! vseki go pravi kakto mu haresva i s vremeto dvoikite se nagajdat i svikvat edin s dr...sled vreme kato pridobiesh poveche opit shte vidish,che vseki pyt,kogato se celuvash s nqkoi za pyrvi pyt,ti e tochno kato pyrviq pyt,zashtoto vseki se celuva razlichno i nqma kak da ne ti se stori pone mynichko stranno aide otpusni se i vs shte e nared ...uspeh
    xaxaxa mi ela da me nahrani6 i da mi izpee6 nqkoq prispivna pesen 6toto taka praat na malkite deca kakto ti kazva6 4e sam a i sa kvo da napraa kato puskat nekvi 6ibani temi ot tipa ''kak se celuva'' ''kak se pravi svirka'' ili ne6to ot sorta. sry ama mi e SME6NOOO za tebe nz i ne mi dreme

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^

xaxaxa mi ela da me nahrani6 i da mi izpee6 nqkoq prispivna pesen 6toto taka praat na malkite deca kakto ti kazva6 4e sam a i sa kvo da napraa kato puskat nekvi 6ibani temi ot tipa ''kak se celuva'' ''kak se pravi svirka'' ili ne6to ot sorta. sry ama mi e SME6NOOO za tebe nz i ne mi dreme
    ami kat ne ti haresva temata ne pishi be milichak,nikoi ne te kara nasila,a pak moje i da te nahranq i da ti izpeq nqkoq pesnichka,nali sam dubro dete
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си