.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

kkkkkkkkkkkkkk
    Guest

Padam si po uzreli jeni a sum oshte maluk

na 17 godini sum i si padam samo po jeni nad 28 do kum 40 godini. Kato probvam d aspq s po-mladi prosto ne mi stava. Da znaete kade moga da se zapoznaq takiva po-golemi4ki i kak da preodoleq problema si?

Re: Padam si po uzreli jeni a sum oshte maluk

Цитирай Първоначално написано от kkkkkkkkkkkkkk
    na 17 godini sum i si padam samo po jeni nad 28 do kum 40 godini. Kato probvam d aspq s po-mladi prosto ne mi stava. Da znaete kade moga da se zapoznaq takiva po-golemi4ki i kak da preodoleq problema si?
    Е има сайтове за запознанства-не си ли чул? Ще може ли да са справиш с тия 28-40 годишни?Да не се срамуваш после че си се изложил

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    И ние с кво можем да ти помогнем ебаси, ние ли да те запознаваме пфффффффффф

Цитирай Първоначално написано от lina15
    И ние с кво можем да ти помогнем ебаси, ние ли да те запознаваме пфффффффффф
    Да му намериме някоя около 40-може и до 60-айде той ще се прежали

Град
    The East Side
    СТига бе чоек .. =D>

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Ше викнеме оня как му беше ника еБа Баби за пари той сигурно ги знае каде да ги намери

Има една към 75-80 годишна-ако не ти пусне и тя-ше ти дам да опънеш СВИНЯТА на село-само ще гледаш да не те захапе за куреца

APRILIA`rs`
    Guest

mi nai dobre otidi u edin star4eski dom tam se 6e nameri6 nqkoq deto da ti go digne

Супер фен
    Сигурно влечението ти към по-възрастни е временно,но незнам как ще ги намериш. В сайтовете за запознанства най-вероятно е да не получиш отговор

Guest
    xaxaxaxaxaxaaxa da te zapoznaq s baba mi iska6 li? moje da si dopadnete samo vnimavai s dqdo mi.....

abe stiga be hora 28 godi6ni v star4eski dom, a i da vi kaja ima 28 godi6ni madami deto ako gi vidite 6te si pomislite 4e sa na po 17.
    a 6to se otnasq do temata mi pi4 znae6 li kolko jeni na taq vyzrast si tyrsqt takiva leko zabludeni kato tebe. v internet moje da nameri6 mn vervai mi. ot li4en opit ti go kazvam

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от lina15
    Ше викнеме оня как му беше ника еБа Баби за пари той сигурно ги знае каде да ги намери

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Guest
    EEE ve4e napalno se ot4aqh ot toq svqt kak moje takova ne6to!Ti si na 17 pak iska6 nekva babi4ka na 40 godini mom4e vzemi se v race!!!Zapoznai se s nqkoq na tvoita vazrast i 6te vidi6 4e e mn po dobre ot kolkoto s nekva babi6kera kadeto skoro 6te e v menupalza....prosto nqmam dumi dokade otiva sveta......

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    EEE ve4e napalno se ot4aqh ot toq svqt kak moje takova ne6to!Ti si na 17 pak iska6 nekva babi4ka na 40 godini mom4e vzemi se v race!!!Zapoznai se s nqkoq na tvoita vazrast i 6te vidi6 4e e mn po dobre ot kolkoto s nekva babi6kera kadeto skoro 6te e v menupalza....prosto nqmam dumi dokade otiva sveta......
    emi moje pak da si pada po po-vyrzastni madami i tva go ima vse pak...a sig haresva momicheta ot 25 do kam 40 prosto,zashtoto sa mn po-opitni v sravnenie s nqkoq 15 godishna pikla,taka che donqkyde e obqsnimo,a ima i takiva,koito izglejdat fantastichno,taka che... :P aide sladak dano si namerish nqkoq :P uspeh
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

узрели жени хахах тва ме отрепа...те жените дан е са ябълки бе пич

Мега фен
    Противоречиш си - уж искаш да преодолееш проблема си, но питаш от къде да се запознаеш с жени. Кое от двете?

[quote="kkkkkkkkkkkkkk"]na 17 godini sum i si padam samo po jeni nad 28 do kum 40 godini. Kato probvam d aspq s po-mladi prosto ne mi stava. Da znaete kade moga da se zapoznaq takiva po-golemi4ki i kak da preodoleq problema si?[/quote
    Всеки си пада по рзлични хора..тва твоито е малко прекалено май,но все пак щом така си решил..Попринцип има доса жени,които препочитата млади момчета,така че не е кои знае какъв проблем да си манериш такава.Това може да стане в някоия дискотека,бар и т.н.Моя савет е да се опиташ да свикнеш с по-младите

павката луд!!! pavelludiq
    Guest
    Аз пък имам точно обратния проблем. на 40 съм и съм фрашкан с пари и обиам малки мвомичета на 15-16-17 години, да знаете къде мога да се запозная с такива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си