- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Padam si po uzreli jeni a sum oshte maluk
na 17 godini sum i si padam samo po jeni nad 28 do kum 40 godini. Kato probvam d aspq s po-mladi prosto ne mi stava. Da znaete kade moga da se zapoznaq takiva po-golemi4ki i kak da preodoleq problema si?
Е има сайтове за запознанства-не си ли чул?Първоначално написано от kkkkkkkkkkkkkk
Ще може ли да са справиш с тия 28-40 годишни?Да не се срамуваш после че си се изложил
![]()
Да му намериме някоя около 40-може и до 60-айде той ще се прежалиПървоначално написано от lina15
![]()
Има една към 75-80 годишна-ако не ти пусне и тя-ше ти дам да опънеш СВИНЯТА на село-само ще гледаш да не те захапе за курецаПървоначално написано от kkkkkkkkkkkkkk
![]()
mi nai dobre otidi u edin star4eski dom tam se 6e nameri6 nqkoq deto da ti go digneПървоначално написано от kkkkkkkkkkkkkk
Сигурно влечението ти към по-възрастни е временно,но незнам как ще ги намериш. В сайтовете за запознанства най-вероятно е да не получиш отговор![]()
xaxaxaxaxaxaaxa da te zapoznaq s baba mi iska6 li? moje da si dopadnetesamo vnimavai s dqdo mi.....
![]()
abe stiga be hora 28 godi6ni v star4eski dom, a i da vi kaja ima 28 godi6ni madami deto ako gi vidite 6te si pomislite 4e sa na po 17.
a 6to se otnasq do temata mi pi4 znae6 li kolko jeni na taq vyzrast si tyrsqt takiva leko zabludeni kato tebe. v internet moje da nameri6 mn vervai mi. ot li4en opit ti go kazvam
Първоначално написано от lina15
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
EEE ve4e napalno se ot4aqh ot toq svqt![]()
![]()
kak moje takova ne6to!Ti si na 17 pak iska6 nekva babi4ka na 40 godini mom4e vzemi se v race!!!Zapoznai se s nqkoq na tvoita vazrast i 6te vidi6 4e e mn po dobre ot kolkoto s nekva babi6kera kadeto skoro 6te e v menupalza....prosto nqmam dumi dokade otiva sveta......
emi moje pak da si pada po po-vyrzastni madami i tva go ima vse pak...a sig haresva momicheta ot 25 do kam 40 prosto,zashtoto sa mn po-opitni v sravnenie s nqkoq 15 godishna pikla,taka che donqkyde e obqsnimo,a ima i takiva,koito izglejdat fantastichno,taka che... :P aide sladak dano si namerish nqkoq :P uspehПървоначално написано от Анонимко
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
узрели жени хахах тва ме отрепа...те жените дан е са ябълки бе пич![]()
Противоречиш си - уж искаш да преодолееш проблема си, но питаш от къде да се запознаеш с жени. Кое от двете?
[quote="kkkkkkkkkkkkkk"]na 17 godini sum i si padam samo po jeni nad 28 do kum 40 godini. Kato probvam d aspq s po-mladi prosto ne mi stava. Da znaete kade moga da se zapoznaq takiva po-golemi4ki i kak da preodoleq problema si?[/quote
Всеки си пада по рзлични хора..тва твоито е малко прекалено май,но все пак щом така си решил..Попринцип има доса жени,които препочитата млади момчета,така че не е кои знае какъв проблем да си манериш такава.Това може да стане в някоия дискотека,бар и т.н.Моя савет е да се опиташ да свикнеш с по-младите![]()
Аз пък имам точно обратния проблем. на 40 съм и съм фрашкан с пари и обиам малки мвомичета на 15-16-17 години, да знаете къде мога да се запозная с такива![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()